Skip to main content

Intact încheie contractul cu Bobby Voicu după şase luni

 

Bobby Voicu pleacă de la conducerea companiei Intact Interactive, după şase luni.

Publicitate

Contractul prevedea că, în situaţia în care apăreau oportunităţi deosebite, se poate încheia”, a declarat Bobby Voicu pentru paginademedia.ro.

Care este oportunitatea, în continuare:

Bobby Voicu, pentru paginademedia.ro:

“La începutul anului viitor plec în State, pentru cel puţin trei luni.”

Pentru ce anume?

“Nu pot spune pentru moment. Până plec, trebuie să mă ocup de proiectele mele, cum ar fi Redescoperă România.”

Potrivit unei comunicat Intact, spune că managementul Intact Interactive va fi asigurat de Vlad Ciulley, director executiv al companiei.

Intact:

"Încetarea relaţiilor contractuale vine pe fondul exploatării de către Bobby a unor oportunităţi discutate la debutul colaborării cu Intact. În măsură în care contextul va fi favorabil dezvoltării unor noi proiecte online, se va considera reluarea colaborării la momentul oportun."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dani29 dani29
    gerula2 greseste. acolo au si oamnei "de valoare". mangusta lazarov. femeia e beton pe plan profesional. se aseaza in fata la filmari si vede intr-un colt o...frunzulita sau ata sau ...ceva mic mic si opreste filmarea. pana nu rezolva frunzulita, ata sau nu stiu ce mic mic, nu se lasa. chiar daca dureaza ore. asta in timp ce tu ii spui: pierdem bani cu pauza asta/nu vede nimeni chestia aia pentru ca e in planul 3/cand primim lavalierele alea bune/bucata asta n-o bagam pentru ca nu e sincron si ne facem de .... dar ea stie una si buna: sa dispara chestia mica mica pentru da prost si ea este o ...perfectionista. si la final, dupa o supervizare la montaj se da verdictul. o sa bagam si bucata aia de 2 minute care nu e sincron. dar...taci! nu stii nimic! eu m-am scolit la scoala lazarov. si tu taci. pentru ca trebuie sa duci acasa cele 2500 lei...
  • gerula2 gerula2
    in primul rand e plin de securisti, care mai si fac bani fara factura. daca te prinzi, te cam ejecteaza...apoi, in special la intact, au adunat acolo toti buylangii
  • gerula2 gerula2
    bai, tati, lumea media e atat de crunta si de plina de jeguri ca nimeni cu coloana vertebrala nu poate sta mai mult...6 luni e mult. recordul meu e un an la romani.
  • Dan Dan
    E o greseala sa angajezi antreprenori. Asta se intampla, pleaca SIGUR. Daca ai noroc, nu iau nimic cu ei.
  • Bobby Voicu Bobby Voicu
    Mda, mai citeste despre ce s-a intamplat cu Yahoo! (erau 9 luni, Yahoo! a inchis TOATA Europa de Est si alte din astea). Si sa crezi ca Y! angajeaza dupa ureche e copilaresc si se pare ca traiul in Irlanda nu te-a ajuta sa iti schimbi mentalitatea. Si cum Y! si InIn sunt singurele doua situatii in care am lucrat pentru altcineva, e clar ca te-ai documentat bine inainte de a scrie. Ai dreptate, "prieten drag", e clar ca distanta te ajuta sa stii tot ce se intampla. Eu inteleg ca nu ai motive sa ma iubesti, e ok, nu e cu suparare, trebuie sa te descarci si tu cumva :)

    In Cult: i-am raspuns deja lui Cristi. Lumea crede ce vrea, eu doar am clarificat niste cifre clar eronate.
  • Cristi Cristi
    Ruxandra, chiar daca eu in acest articol am o parere argumentata impotriva lui Bobby si nu ma feresc sa o expun public, cred sincer ca e profund gresit sa folosesti cuvinte precum "ratat". E gresit ceea ce faci, putem sa dialogam respectuos si amical, nu?
  • Cristi Cristi
    Bobby, Yahoo e, probabil, cel mai bun exemplu.
    Iar "superechipa" de care vorbesti tu ca ai lasat-o in urma....aste e ceea ce crezi tu. Ieri a plecat de la InIn un alt om foarte, foarte bun, mare pacat.
    Dar e firesc ca managerii sau fostii manageri sa vorbeasca asa despre "echipa" sau "fosta lor echipa". Face parte din manualele de management pe care le aplicati fara sa va dati seama.
    Ce naiba, prieten drag, parca suntem copii.
    Multi mi-au reprosat ca daca nu mai locuiesc acolo cu voi, in Romania, nu mai stiu care sunt lucrurile. Din contra, cred ca pot sa le vad si sa le simt mult mai bine, mai limpede.
    Nu am nimic cu tine, am cu impactul pe care-l ai de multe ori in locuri in care nu pui suflet, si in care, fara sa-ti dai seama, influentezi major viata unor simpli angajati. Aia sunt oameni, nu masini de lux.
  • In Cult In Cult
    @Bobby: n-auzi, de peste tot. :)
    Pai la Yahoo cat a fost?
    Acum serios, e vorba de o imagine pe care ceilalti o au/ si-au format-o despre tine.
  • Bobby Voicu Bobby Voicu
    Cristi: de unde am mai plecat eu in 4-6 luni?
  • In Cult In Cult
    Ai dreptate Cristi, Bobby este prea putin statornic si cam toata lumea paria ca va rezista undeva pana intr-un an, cu indulgenta. Sincer, nu prea ai cum sa iei un tip a carui ocupatie principala e blogging-ul (cel putin asa se vede din afara) si sa il pui "sef" sa ii dai responsabilitati, sa gandeasca strategii, sa motiveze oameni, etc. Asta cere, printre altele, (auto)disciplina, ore de lucru prelungite, consum nervos... NU ecazul la Bobby.Insa, intre noi fie vorba, nici Intact-ul nu (cred ca)este cel mai propice loc pentru performanta, asa ca eu cred ca a fost o combinatie intre cei doi factori.
  • Bfc Bfc
    Ruxandra, l-ai cunoscut personal.. cum iti permiti sa vb asa despre el?!
  • Cristi Cristi
    Era de asteptat, se stie bine in interiorul zonei media&pub ca Bobby nu sta mai mult de 4-6 luni in nici un loc, din diferite motive.
    De multe ori nici el insusi nu-si doreste sa stea mult, ii sunt suficiente cateva luni pentru a strange bani buni in urma contractelor generoase pe care credulii i le pun in fata.
    Apoi isi vede linistit de pasiunile sale, de masinile luxoase, etc.
    Are viata frumoasa, e precum copiii de nomenclaturisti de pana in 1989.
  • Ruxandra Ruxandra
    voicu e un ratat, peste tot pe unde s-a dus a fost dat afara in cateva luni

Trimite un comentariu

sus