Skip to main content

Mircea Radu, în direct în noul sezon din ÎnTrecerea anilor

 

Din 8 octombrie, începe al treilea sezon al emisiunii ÎnTrecerea anilor, prezentată la TVR 1 de Mircea Radu. Noutatea: show-ul va fi transmis în direct sâmbăta, de la ora 21.00, iar prezentatorul va fi ajutat de cinci "căpitani".

Publicitate

În noul sezon, în echipa de scenarişti a intrat şi solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Detalii, în continuare.

ÎnTrecerea anilor se va transmite în direct, la TVR 1, în fiecare sâmbătă de la ora 21.00, telespectatorii având astfel posibilitatea să voteze prin SMS decada favorită: anii ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 sau 2000.

În prima ediţie, cea din 8 octombrie, se vor întrece anii ‘80 şi  ’90 - decadele câştigătoare ale primelor două sezoane. De fiecare dată, câştigătoarea serii merge mai departe în concurs, întâlnind în următoarea săptămână o nouă decadă.

Emisiunea va avea rubrici noi, un studio mai mare, iar Mircea Radu va fi ajutat de cinci colege căpitan de echipă, câte una pentru fiecare decadă reprezentată în concurs: Selena (anii ´60) , Sabina Brânduşe (anii ´70), Maria Movileanu (anii ´80), Iulia Pârlea (anii ´90) şi Roxana Popescu (anii 2000).

În prima ediţie va cânta live o trupă din anii ‘80, Goombay Dance Band.

Citeşte şi:

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Gheo Gheo
    Mirciulică n-are nicio şansă în faţa lui Chuck Norris/Steven Segal/Jason Statham, dat in reluare de PRO, pentru a 7 oară în 6 luni.
  • precup florin precup florin
    baiatul asta ..desi ne trebuie,..nu prea are ce cauta prin aceste televiziuni de doi lei....pleaca domnule acolo unde -ti este locul...e pacat de dumneata..urmeaza drumul unui Lazarov,sau a altora....meriti mai mult!
  • geo geo
    Din cite am inteles, in sezonul precedent, veniturile din publicitatea difuzata inainte, in pauza celor doua parti si dupa emisiune nu acopera costurile acestei productii costisitoare...cu siguranta, Mirciulica, va fi batut la audienta de factorulX de pe Antena 1, ba chiar si de filmul de pe ProTV...
  • gogaie gogaie
    Foarte tare! Bravo!

Trimite un comentariu

sus