Skip to main content

Narcisa - Iubiri Nelegiuite se opreşte în plin sezon

 

Telenovela Antenei 1, ajunsă la cel de al treilea sezon, se va termina în luna noiembrie, peste aproximativ trei săptămâni.

Publicitate

Narcisa – Iubiri Nelegiuite a ajuns la episodul 25, ceea ce înseamnă că se va sfârşi înainte de a ajunge la 40 de episoade.

Mai multe detalii, în continuare.

Întrebaţi dacă au existat neînţelegeri între postul Antena 1 şi casa de producţie, Family Films, oficialii postului spun că povestea va avea un final “închegat, frumos” şi că serialul se termină în mod firesc, neexistând o cauză anume.

De asemenea, aceştia mai spun că Antena 1 se va concentra pe celelalte producţii costisitoare (precum X Factor sau Plasa de stele) şi că vor mai urma şi alte proiecte de ficţiune de acest gen.

Contactată de paginademedia.ro, casa de producţie nu a dorit să comenteze în niciun fel decizia legată de finalul telenovelei Narcisa – Iubiri Nelegiuite.

Telenovela românească Narcisa Sălbatică a debutat cu primul sezon pe 20 septembrie 2010, la Antena 1. Din septembrie 2010 până în iunie 2011 s-au difuzat sezoanele 1 şi 2, care au însumat 150 de episoade. Pe 5 septembrie 2011 a început sezonul al treilea, care se va opri după mai puţin de trei luni de la debut.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • nico nico
    hehe! daca te-ai uita pe audientele "Tanar si nelinistit" ai avea o mareeeee surpriza... hai sa-ti zic cat a facut ieri, pe target urban: 2,7 rtg si 15,4 share...
    tu crezi ca daca nu facea bine, il mai tine pro-ul in grila, la aceeasi ora, de 15 ani?
  • florin florin
    numai antena se putea face de ras sa opreasca filmarile la o telenovela in plin sezon. unde ati mai vazut o telenovela cu asa puutine episoade?
  • Horea Horea
    "Narcisa – Iubiri Nelegiuite."

    Orice IUBIRE de acest tip, se termina de obicei mai repede decat isi doresc "iubăreţii".
    Că asa-i si-n viată.
  • Horea Horea
    @Denisa
    Ti se pare genial???
    Poti folosi un asemenea cuvant pentru o asemenea emisiune?
    Cate clase SCOLARE ai absolvit?
  • DenisaO DenisaO
    In puii mei face o super audienta. Mi se pare genial modul in care reuseste Bendeac sa intre in pielea atator personaje...
  • dex dex
    Desi imi pare rau, mi se pare normal sa se termine la un moment dat. Doar nu este soap opera sa dureze la nesfarsit. Spre exemplu, la Tanar si nelinistit cred ca se mai uita doar actorii...
  • angelic angelic
    E o telenovela misto....pai se termina firesc, cum au precizat reprezentantii Antenei, nu inteleg unde e nedumerirea!
  • IRINULA IORDACHE IRINULA IORDACHE
    Sunt pensionara,rezidenta in Canada si privesc cu placere serialele romanesti indeosebi ca am suficient timp liber.
    I-mi pare rau ca intrerupeti serialul(care mi se pare destul de comercial dar asa sunt toate serialele de TV) iar cat priveste scopul financiar sau audienta din tara nu cred ca justifica emisiunea "In pui mei"care dintodeauna decand s-a difuzat nu mi se pare de valoare iar noul "stil" cu tipaturi nu va fac onoare nici postului si nici macar actorului Bendeac.
    Sper din tot sufletul ca politica postului va fi benefica pentru relaxarea tuturor cei ce va urmaresc indiferent de varsta.
    Va multumesc IRINULA IORDACHE
  • catalin catalin
    ......nu mai produc nici ""In puii mei"" .
  • Florin Florin
    nu dau doi bani pe telenovela lor, dar ce nu pot eu sa inteleg e cum de exista oameni care sa puna botul la "Plasa de stele" care insasi emisiunea e o farsa. pentru telespectatori.
  • radu radu
    nu au fost probleme cu casa de productie, va fi intrerupta cel mai probabil din cauza audientei
    cei de la Family Films produc in continuarea emisiunea "In puii mei"

Trimite un comentariu

sus