Skip to main content

Radio Guerrilla, victimă colaterală în războiul Elan-Ghiţă: “Nu e bine ca părinţii să se certe în faţa copiilor”

 

Suntem victime colaterale, spunea vineri, la Radio Guerrilla, Mihai Dobrovolschi, la o zi după ce postul de radio a rămas, brusc, fără emisie, aproximativ o oră.

Publicitate

De ce victimă colaterală? În ce mod este afectat Radio Guerrilla de războiul de la vârful Realitatea Media dintre managerul Sebastian Ghiţă şi patronul Elan Schwartzenberg?

Dobrovolschi răspunde plastic. Ce spune el, dar şi declaraţiile lui Liviu Mihaiu, în continuare:

Nu e bine ca părinţii să se certe în faţa copiilor. Dacă nu se mai înţeleg, să se despartă”, spune Dobrovoschi într-un miniinterviu acordat paginademedia.ro.

Ar fi o tragedie ca, după Caţavencu, să urmeze Guerrilla”, declară Liviu Mihaiu.

Dobrovolschi: Dacă părinţii nu se mai înţeleg, să se despartă

Paginademedia.ro: Aţi spus pe post, apropo de întreruperea emisiei de joi dimineaţă, la Radio Guerrilla, că voi sunteţi “victime colaterale” în războiul de la Realitatea. La ce v-aţi referit?
Mihai Dobrovolschi: Nu vreau să spun decât că nu e bine ca părinţii să se certe în faţa copiilor. Dacă nu se mai înţeleg, să se despartă.

Joi dimineaţă ştiaţi că se va întâmpla asta?
Nu.

Şi aţi discutat cu cineva de la Realitatea despre asta?
Da, s-a rezolvat deocamdată.

Deocamdată?
Da, nu vreau să spu mai multe pentru că nu vreau să fac rău radioului, care e, oricum, un fel de Cenuşăreasa acolo.

De ce e un fel de Cenuşăreasa?
Nu vreau să se supere nimeni pe mine. Noi vrem doar să fim lăsaţi să facem ce facem de atâţia ani şi ce ştim să facem bine. În mare, se întâmplă asta, dar, pentru că nu există destulă atenţie în ceea ce ne priveşte, mai apar delăsări sau încurcături administrative din care suferim noi.

Asta e tot ce pot să zic. Dar nu a avut nimeni nicio rea intenţie în ceea ce ne priveşte. Au fost nişte încurcături administrative, din care am avut de suferit noi, dar s-a rezolvat.

Liviu Mihaiu: Ar fi o tragedie ca după Caţavencu, să urmeze Guerrilla

Este o nedreptate că impactul dintre cele două entităţi care-şi dispută trustul poate afecta Guerrilla din podul presei”, spune Liviu Mihaiu. “Ar fi o tragedie ca după Caţavencu, să urmeze Guerrilla”, continuă el.

Paginademedia.ro: De ce s-a oprit emisia?
A fost o spaimă a firmei care găzduieşte antenele, iscată de o tăcere administrativă şi de declararea insolvenţei de către Realitatea Media. Problema s-a reglat în câteva ore.

Cum este afecatat radioul de războiul din interiorul trustului?
Este o nedreptate că impactul dintre cele două entităţi care-şi dispută trustul poate afecta Guerrilla din podul presei. Acest radio pe care l-am început în urmă cu aproape opt ani este singurul radio privat premium al României.

Iar răfuiala sistemului cu mogulii poate distruge cel mai implicat radio în viaţa societăţii civile, singurul radio care are atitudine.

Ar fi o tragedie ca după Caţavencu, să urmeze Guerrilla. Noi ne vom opune cu toate armele din dotare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radiofonistu radiofonistu
    Radiofofonisto, nu chiria nu s-ar fi platit, ci curentul. Si s-a platit si ala. Dar nu de Cerb, ci de celalalt. Si intreruperea a afectat si Realitatea FM. Pentru ca Guerrilla merge impreuna cu RFM pe emitatoare...
    Si s-a intrerupt exact de ce zice omul ala. De frica.
  • radiofonista radiofonista
    Victime my ass! Mancati din ala domnilor Mihaiu si Dobrovolschi.Emisia vi s-a intrerupt pentru ca nu v-ati platit chiria la emitator.De ce?Simplu! Pentru ca sunteti pe pierdere,pentru ca nu mai aveti audienta,pentru ca nu sunteti buni.Clar?!
  • Dinu Dinu
    Se vede ca fara Husar radioul a ajuns sat fara stapan. Multi amatori pe metru cub cu mana la portofel.
  • Miki Spaga Miki Spaga
    Poate ne lumineaza Liviulica a lu' Mihaiu, baiatul de casa al lui Vantu cum dispar banii pentru "salvarea Deltei" in buzumarele lui soioase. Tot prin so oersted civila cu salarii de site de mii de euroi. Lupus la stana ne da lectii. Siktir!
  • Marian Marian
    Ce a uitat fostul guvernator al Deltei, Liviu Mihaiu, sa ne spuna e ca si el este omul mogulilor. Nu degeaba a fost pus guvernator al Deltei, Vantu si-a luat acolo pamant cat si-a dorit cu ajutorul lui Mihaiu.

Trimite un comentariu

sus