Skip to main content

Realitatea TV, lăsată în urmă de Antena 3 în primele zile de Willbrook

 

Primele zile de emisie din noul sediu de la Willbrook au adus scăderi de audienţă pentru Realitatea TV, în special pe segmentul de seară.

Publicitate

Atât luni, dar şi marţi, Realitatea TV a fost depăşită de Antena 3, diferenţa fiind vizibilă mai ales seara: o audienţă dublă ieri, pentru Antena 3, în defavoarea Realitatea TV.

Cifrele, în continuare:

Luni:

Realitatea TV: Audienţa medie pe zi a fost de 124.000 de telespectatori din mediul urban (1,1 rating). Cu o săptămână în urmă, media era de 175.000 de persoane.

Antena 3: Canalul de ştiri al Intact a avut, luni, o medie pe zi de 151.000 de telespectatori în mediul urban (1,3 rarting).

Prime-Time: În intervalul de maximă audienţă (Prime-Time), Realitatea TV a fost urmărită de 191.000 de telespectatori (1,6 rating). Media cu o săptămână în urmă era de 287.000 de persoane. Luni seara, media Antenei 3 a fost de 327.000 de telespectatori.

Marţi, 25 octombrie, ziua Regelui Mihai:

După media pe zi, Realitatea TV a avut o audienţă de 130.000 de telespectatori (o mică scădere faţă de săptămâna trecută). A crescut însă Antena 3: 225.000 de persoane media pe zi (1,9 rating), cu 100.000 mai mult decât scotea cu o săptămână în urmă.

Diferenţe mari în Prime-Time:

Marţi seara, diferenţa între Realitatea TV şi Antena 3 a fost semnificativă. Antena 3 a avut o medie de 467.000 de telespectatori (4 rating). În acelaşi timp, Realitatea TV era urmărită de 227.000 de persoane (2 rating).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrada andrada
    Dar ti-ar conveni sa-ti cumperi un bun oricare ar fi el,imobil,masina,trust media si sa nu reusesti sa intri macar in incinta? Este in regula acest lucru?Eu cred ca nu si orice ar fifacut Elan o sa vada justitia ce a fost ilegal,dar mi se pare anormal ca tu sa copiezi totul de la realitatea , care are 10 ani de activitate , si sa emiti la pereti,pentru ca aceasta este realitatea acum cu raitaru tv.
  • andrada andrada
    Daca sunt asa buni cei de la raitaru tv de ce nu au folosit ideile proprii in prezentarea postului precum si in grila de programe.De ce nu au venit cu idei noi?.Jalnic dar au copiat totul de la realitatea tv,nu se vede nimic al lor,pina nici echipamentul.Ei spun ca fac realitatea,probabil ca mai nou realitatea se face nu se consemneaza sau prezinta ci se face.halal de ideile lui kelemen.dragotescu si Striblea.Aporopo Striblea spunea ca ei si nu 'brandul" conteaza,dar pina acum nu se vede.
  • Capy Capy
    Tocmai in asta consta contractul Ghita-Vantu: sa faca profit! Nu l-a facut, nu a indeplinit clauzele!... Cat despre milioanele "bagate" de acest smecheras in Realitatea TV va concluziona justitia! Ca si despre milioanele rezultate din publicitate si despre destinatia lor!
  • arina arina
    Dar despre cele cateva milioane de euro pe care i-a bagat in Realitatea Media in urma contractului cu Vantu, contract in urma caruia el ar fi trebui sa ia profitul (daca ar fi existat), si pe care Elan i l-a reziliat dupa bunul plac, fara sa ii dea niciun ban inpoi, zicea ceva Ghita in declaratiile lui?
  • xyz xyz
    Nu cred ca esti in situatia de a face morala. Inteleg ca nici tu nu ai vazut acele hartii si, cu toate astea, te-ai pozitionat de o parte a baricadei. Daca esti de buna credinta, iti recomand sa citesti declaratiile lui Ghita de azi, luate de Pagina de media, si vei constata ca recunoaste el insusi ca detine aparatura Realitatea Media, ca foloseste grafica si grila de programe a Realitatii TV, ca a furat cu alte cuvinte identitatea unui post care nu i-a apartinut niciodata.
  • arina arina
    Voi, cei care afirmati ca RTV foloseste apartura Realitatii si ca a sechestrat fara drept bunurile acesteia, presupun ca sunteti bine informati si ati vazut documentele in baza carora dreptul de a detine acele bunuri apartine Realitatea Media si nu RTV. Presupun ca stiti exact termenii contractului de management care a fost reziliat unilateral de Elan Swartzenberg, fara interventia instantei si, avand cunostinte juridice, apreciati ca Elan a procedat corect si ca, potrivit contractului, i s-au incalcat ceva drepturi. Presupun ca nu va bazati numai pe ce ati auzit in presa ca a declarat Elan, fara sa prezinte nicio dovada, ca ar fi o dovada de totala lipsa de gandire sa faceti asa ceva.
    Stiu, la noi in tara toata lumea se pricepe la fotbal, la medicina si la drept. Noi toti stim foarte bine cine a procedat corect si cine nu intr-un contract pe care nu l-am vazut niciodata si, desigur, daca una din parti urla la tv ca are dreptate si ca cealalta parte e o bestie abuziva, noi vom crede ce zice, fara sa mai punem alte intrebari. Mai ales daca cealalta parte are decenta sa nu isi spele rufele in public.
    Da, acum, ca citesc postarile voastre, incep sa ma luminez si sa inteleg muuult mai bine situatia dintre cele 2 televiziuni, fara sa vad documentele pe care le au. Sunt doar niste hartii, nu? Cine are nevoie de hartiile lor? Noi stim mai bine! Si cui ii mai pasa de prostii aia de judecatori? Lasa ca ne facem noi dreptate singuri!
  • sile sile
    asta a fost chiar taaaaare!
  • Baubau Baubau
    Baniciu a copiat emisiunea lui Badea, la care a adaugat un limbaj si stil mai "taranesc" ca sa fie mai pe gustul si intelesul celor multi si prosti, dar care majoritatea au iluzia desteptaciuni.
  • mihaela mihaela
    Parerea mea este ca Antena 3 a fost intotdeauna mai bine pregatita decat Realitatea. Acum, fiecare dintre noi are opiniile sale. Am preferat emisiuni difuzate de Antena in defavoarea celor de la Realitatea, dar niciodata n-am sa spun ca acest din urma post de televiziune ar fi fost vreodata un post "prost".
  • simona simona
    Dar RAITARU TV ce audienta face??? Aaaa, pardon, am uitat...e o televiziune care nu exista pentru piata Tv din Romania,audienta lor nu e masurata de nimeni!
  • vali vali
    Nene, CNN a ales Realitatea Tv acu 5 ani, si PRO TV acu 7 ani. A3 a reusit doar sa copieze Realitatea Tv. Sa faci breaking News la ora 21.00 ca ai semnat cu CNN la ora 10 dimineata e kiar fooarte tare.
  • lori lori
    Gicule, normal ca invart stirile mai bine ca doar au in curtea lor tot ce apartine Realitatii TV,folosesc toata aparatura si ARHIVA Realitatii Tv. Daca sunt penali din start nu cred ca vor face mare branza.
  • eugen eugen
    RAITARU TV este o PSEUDOteleviziune care foloseste fara niciun drept prescurtarea de RTV. Si ca totul sa fie si mai penal FOLOSESC TOATA APARATURA REALITATII TV RAMASA LA CASA PRESEI,GARFICA,DENUMIRILE EMISIUNILOR REALITATEA TV.Ghita daca te lauzi ca ai atatia bani de ce ai SECHESTRAT BUNURILE REALITATEA TV?? Daca eram in locul astora de la Realitatea intram cu forta si imi luam ce imi apartine...pana isi face treaba justitia din Romania, sobolanii de la RAITARU Tv vor distruge totul!
  • cristi cristi
    Din momentul asta nu cred ca mai are cine sa "detroneze" Antena 3. Personal, pana acum, am preferat Antena 3, dar mai aveam totusi si optiunea 2. Dar de zilele astea chiar nu cred ca mai poate ajuge Realitatea la nivelul la care a fost. Asta e doar o parere personala...
  • pascu pascu
    Si eu ma uit la Banciu !
    Si imi place, recunosc.

Trimite un comentariu

sus