Skip to main content

Realitatea TV se prinde pe două frecvenţe. CNA e băgat în ceaţă

 

În momentul de faţă programul Realitatea TV e recepţionat pe două frecvenţe”, spune preşedintele CNA, Răsvan Popescu. Una din frecvenţe este a Realitatea Media, cealaltă aparţine RTV.

Publicitate

CNA nu este lămurit în legătură cu situaţia de la Realitatea TV şi a cerut explicaţii suplimentare.

O avocată care reprezintă Realitatea Media a declarat în şedinţa CNA, că Realitatea Media a făcut o adresă către Eastern Space Systems, societatea care de marţi ridică la satelit semnalul Realitatea TV pe noi frecvenţe, dar şi către Telenor, deţinătorul satelitului Thor 6, cerându-le acestora sa oprească emisia pe frecvenţele respective.

Realitatea Media mai cere Eastern Space Systems şi Telenor să explice de ce transmite semnalul Realitatea TV pe noi coordonate, în condiţiile în care Realitatea TV ridică semnalul prin staţia proprie, prin satelitul Amos 2, aşa cum apare şi în documentaţia depusă la CNA.

Explicaţii şi de la RTV din Târgu-Jiu

CNA cere explicaţii şi de la compania Ridzone Computers, din Târgu Jiu. După cum paginademedia.ro a anunţat aici, firma a anunţat CNA că şi-a schimbat acţionariatul, dar nu a spus cine sunt noii acţionari.

I-am solicitat actele necesare legate de noul acţionariat. Ne trebuie nişte acte din partea firmei RTV de la Târgu Jiu, unde nu se poate modifica acţionariatul fără să ştim” a spus Răsvan Popescu.

Realitatea TV deţine la OSIM marca Realitatea, şi trebuie verificat, de asemenea, ce a înregistrat la OSIM societatea din Târgu Jiu, au mai spus membrii CNA. (în spatele Ridzone în spatele căreia s-ar afla Sebastian Ghiţă, după cum paginademedia.ro a scris aici).

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Lorelei Lorelei
    Baietii (cel putin unii) sunt in joc si canta partitura care le-a fost scrisa.
  • cristina cristina
    ALOOOOOOO!!!! DOMNILOR DE LA CNA CE DRACU NU INTELEGETI? SUNTETI NISTE INCOMPETENTI! GHITA TV PREIA PROGRAMUL REALITATEA(MEDIA)? E LEGAL ???? FACETI CEVA!!! DE C******E VOASTE GRASE CARE STAU SI ANALIZEAZA... SI AMANA SAPTAMANA DE SAPTAMANA O DESCIZIE FERMA DEPIND SUTE DE OAMENI!
  • cornel cornel
    cel mai bine ar fi sa le opreasca semnalul pana la clarificarea situatiei
  • Alex Alex
    Se pare ca urmatorul pas consta in copierea siteului realitatea.net pe rtv.net, ultimul fiind domeniul inregistrat de Asesoft. Deocamdata siteul nu functioneaza, dar este promovat pe Google identic cu realitatea.net
    Aveti si doua capturi de ecran care arata asta:


  • mondo mondo
    situatie tipica pentru lupta politica . fara reguli fara scrupule. daca punem cap la cap scandalul de fata cu urmatoarele zvonuri :
    1. preluarea upc de catre rcs 2. renuntarea la principiul must carry
    parca ni se pregateste ceva .
  • cristina cristina
    Programul editorial e stabilit de penibilul de Popa, mascariciul de Chelemen si pe alocuri de tzatza isterica, Simona Gheorghe. Sper ca Realitatea Media sa scape de asemenea scame, sa lase cancanurile de doi lei si sa redevina televiziunea de altadata!!!!!
  • geo geo
    alooo, e ce vad acum la tv, Realitatea Media sau RTV...programul editorial este stabilit de Enache sau de Ghita si oamenii lui!?
  • eu eu
    cum bine zicea un site: http://untrecator.files.wordpress.com/2011/10/caricatura-rtv.jpg
  • Adrian Adrian
    Nu-i bai! Ambele sunt la fel de penibile :))

Trimite un comentariu

sus