Skip to main content

Sebastian Ghiţă: Toate vedetele de pe post au contract cu RTV

 

Sursa CapitalToate vedetele de pe post au contracte cu RTV Satellite”, a declarat pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV.

Publicitate

Ghiţă a adăugat că “cei care au încheiat toate formalităţile cu RTV Satellite îşi vor primi astăzi banii.

Despre câţi oameni este vorba?

“Cred că sunt 400 de oameni”, a declarat Ghiţă.

Sebastian Ghiţă spune că firma RTV Satellite are contractul de ridicare a semnalului TV pe satelit.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lorelei Lorelei
    Asa e. Catalin Striblea nu este o vedeta. Are anumite insusiri care il diferenteaza de ceea ce se numeste in Romania o vedeta: are mai mult bun simt, a citit mai mult, nu are tupeu, are mai multa onestitate. De altfel, nici nu cred ca isi doreste sa fie inclus in categoria respectiva.
  • radiofonistu radiofonistu
    Stai tu cu cine vrei, "mai bine platit" doar pe hartie, sau cu el intrat cu maxime intarzieri. Cred ca nu stii de unde ti-ai luat banii in ultimele luni...
    Cica are Elan pregatiti 100.000.000 de euroi. Fugi repede! Cunosc si pe altii care au fugit dupa Turcescu la mai bine... :D
  • angajat rtv angajat rtv
    Domnule Ghita ati afirmat ca angajatii care au incheiat formalitatile cu RTV isi vor primii banii. dar inca nu gasesc si ii caut de ieri. Aveti cumva vreun soft sa ni-l imprumutati sa ne ajute in cautarile noastre? Va multumim anticipat
  • houdini houdini
    mai dady, dar o alta informatie ne roade pe toti: oare ne luam banii pe 15??? adica...in vremuri linistite, daca ziua de salar pica in weekend, banii intrau de vineri. oare cum se intampla sapt asta? si oare contractele semnate cu RTV, au fost inregistrate??? ca nu s-au dat cate-un exemplar angajatilor
  • regizor regizor
    @dady - dar banii din publicitatea de pe post cine-i incaseaza ?
  • dady dady
    .... si va mai spune mosul ca oricit va dura acest razboi in instanta sau in afara cadrului legal, dl. Ghita nu va avea cistig de cauza, ba din contra, si afacerile lui vor avea de suferit!!!!!!!!!
    .... si apropo's de vedete ... Hurezeanu( si asta poti spune ca este o vedeta a Realitatea Media) are contract cu Elan nu cu Ghita!!!!!
    ... si revin la povestea in ansamblul ei ... ceea ce face Ghita, in limbajul celor de dupa blocuri, se numeste Japca!!!
    Pe Popa si pe Kelemen ii doare in Multimedia lor, ca in alta parte nu vor mai lucra .... am verificat informatia din patru, chiar cinci surse ... poate doar la niste institutii de stat(pina pleaca PDL de la putere) ... Nu va luati dupa ei .... au supt la Vintu si acum vor sa suga si la Ghita!!!
    .... sa-i lasam sa suga singuri de la Ghita ... e o parere si un sfat pe care il dau celor din Realitatea TV!!!!
    Imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva!!!!
    Va pupa tata!!!!!!!
    La revedere!
  • dady dady
    Va salut dragii mosului!!!!!!!!
    Care vedete au semnat cu Ghita?
    Catalin Popa? Eugen Kelemen? Letitia Zaharia? Pasarica sau mai stiu eu cine?
    Alaltaieri l-au invitat pe Nea Tanase la Cristina Sincai, doar -doar va semna cu RTV Sattellitte .... nici vorba!!!!
    ... si daca nea Stelica, care are un simt deosebit de a simti banul de la miiii de Kilometri, nu a semnat, atunci dragii mosului, dupa ce luati banii de la Ghita - pe 13 sau pa 14 sau pe 17, nu stiu - reveniti asupra demisiilor de la Realitatea Media ca viitorul nu suna bine alaturi de Ghita si Satelitul lui!!!!!!!!
    Ascultati un om batrin care nu are interes nici la Ghita si nici la Elan......
    ... si ca veni vorba ... Reprezentanţii Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, i-au anunţat, astăzi, printr-o adresă, pe angajaţii trustului de presă că Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a Comercială, a hotărât, în şedinţa din 10 octombrie a.c., că Realitatea Media îşi poate desfăşura în continuare, “nestingherit”, activitatea în sediul din Casa Presei, iar toţi angajaţii vor trebui “să se supună dispoziţiilor administratorului statutar Irina Chirică şi directorului general Sorin Enache, sub supravegherea administratorului judiciar”. “Orice abatere de la dispoziţiile celor două persoane menţionate mai sus nu face decât să ducă la prejudicierea societăţii şi implicit la răspunderea penală, civilă şi contravenţională a persoanelor vinovate”, se arată în hotărârea instanţei.
  • ssssssssssss ssssssssssss
    Ce minciuna ordinara! Care vedete? Mirela Vasadi facea legatura cu reporterii accentuand cuvintele: CORESPONDENTUL REALITATEA TV.
    Sunt vedete care si azi se gandesc daca sa-si dea demisia. De ce vrea Ghita sa conduca prin minciuna?
  • Marian Marian
    Realitatea e varza. Vantu a falimentat tot pe ce a pus mana, de la FNI la BID. Oamenii de acolo sunt platiti sa tipe si sa injure PDL si pe Traian Basescu. Asta nu e jurnalism, e doar o adunatura de interlopi care incearca sa spele creierii unor fraieri.
    Asta e Realitatea TV!
  • Marian Marian
    Bai nene, tu nu vrei sa dai nimic la stat? Sa-ti dea statul dar tu sa nu cotizezi si sa ajungem ca Grecia, nu-i asa? Mai sunteti multi, baieti?
  • aseS aseS
    ...Rtv nu are vedete de rangul escai...rtv nu are o vedeta brand ca pro-ul,deci la cap.asta nu avem grad de comparatie.Pe mine ma amuza si intriga in acelasi timp toti cei care din credinta se duc dupa ghita (ii exclud aici pe cei cu spirit de turma,cei care au semnat demisii rtv doar ca sa-ia banii pe satelit si vor reveni imediat de unde au plecat sau cei multi amenintati ca nu mai intra pe sticla);ghita in atitudinea sa dezarticulata,a plasat ziua si minciuna:in ziua in care i s-a denuntat contractul a declarat ca are 600 de demisionari,acum a redus la 400 dar ei nu trec nici de 200,a jurat pana in ultima clipa ca nu vrea tv paralela,acum declara ca are licenta din iunie,sustine ca el a platit toti oamenii pe august desi banii intrau deja in fondul colector...eroare!oameni din cel putin trei dep sunt neplatiti si acum iar banii se strang in fondul colector abia din sept,de cand s-a declarat insolventa,deci ghita e bun de plata in baza contractului de management inclusiv pentru drepturile din sept si nu preferential cum ii place lui.Absolut toti cei care au semnat cu ghita au fost intr-un fel sau altul presati sau amenintati(in functie de cum l-a dus capul pe sef) cu cel mai sensibil argument:SALARIUL....si cu asta am spus cam tot.
  • wind of change wind of change
    Cred ca pe Elan il ajuta Camelia Voiculescu cu oameni, poate si cu scule. Chiar el a recunoscut oferta. Daca ar vrea cu adevarat profesionisti ar gasi, numai ca aia costa. Loazele sunt ieftine, si la bani si la calitate. Adicatelea ieftin si prost. Scoala de tembeliziune a lui Craiu e o fabrica de looseri pe banda rulanta, care le ia banii degeaba la pustani si nu-i invata nimic.
  • Radu Stanescu Radu Stanescu
    De ce nu ati publicat nimic despre procesul pierdut de AVAS si castigat de mai multi ziaristi, prin care AVAS solicita de la acestia plata TVA pentru facturile taiate pe drepturi de autor. Cand s-a lansat aceasta chestiune erati foarte frenetic, dar acum vad ca faceti pe nestiutorul, ori tratati acest subiect ca neimportant. Sa inteleg ca deontologia DVS. are anumite limite care tin de stapanirea careia ii dati ascultare?
  • anonim anonim
    Domnule Ghita, puteti fi mai concis in exprimare? Poate vreti sa spuneti ca vedetele Realitatea Media au si contract cu "RTV nimeni-in-drum" nu doar cu RTV. Corect?
  • anonim anonim
    Sper ca nenea Ghita sa faca macar 29 de zile de arest pentru ce porcarii a facut. NU STIU CUM ACESTI OAMENI DE LA REALITATEA TV SE MAI POT RECOMANDA DREPT JURNALISTI!? Ce jurnalisti sunteti DACA NU AVETI MORALITATE ??? Cat de stupizi sunteti sa credeti ca Ghita face acte de binefacere cu voi? MUNCITI PE 2 LEI IN TIMP CE "SEFII" VOSTRI AU SEMNAT NISTE SUPER-CONTRCTE PENTRU A VA CONVINGE PE VOI, PROSTIMEA SA VA DATI DEMISIILE.Fratilor,emiteti pe frecventa REALITATEA MEDIA,cu SIGLA REALITATEA MEDIA, CU SCULELE REALITATEA MEDIA. Sa va fie rusine!!!! Eu, categoric, nu o sa fiu telespectator GHITA TV !

Trimite un comentariu

sus