Skip to main content

Şerban Huidu, implicat într-un accident mortal

 

Serban Huidu - bogdan-dinca-1ACTUALIZARE: Numărul victimelor în cazul accidentului provocat, ieri, de Şerban Huidu a ajuns la trei, scrie Mediafax. Mai multe detalii, în articol.

Publicitate

Realizatorul TV Şerban Huidu a fost implicat astăzi într-un grav accident rutier în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, anunţă Mediafax.

Accidentul s-a produs, în jurul prânzului, pe DN1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de sus.

Maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, citat de Mediafax.

În urma impactului, şoferul Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului, au decedat. O a treia persoană aflată în autoturismul Dacia Logan a fost rănită grav. Este vorba de un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Realizatorul tv se afla în masină împreună cu soţia sa, cei doi copii şi bona acestora. Şerban Huidu împreună cu soţia şi cu cei doi copii ai săi au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov, având diverse traumatisme, dar fiind în stare stabilă.

Unul dintre copiii lui Huidu a suferit traumatisme minore şi un traumatism cerebral, dar fără pierderea cunoştinţei, şi a fost transportat la Spitalul de Copii din Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, Şerban Huidu va rămâne internat în spital în cursul zilei de duminică, urmând ca după externare să fie dus la Poliţie pentru audieri.

Reprezentanţii Prima Tv spun că nu ştiu ce se va întâmpla cu emisiunea realizată de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă: "În acest moment este mult prea devreme pentru un răspuns", notează HotNews.

Accidentul provocat de Serban Huidu, soldat cu trei victime

Bărbatul din Dacia Logan, care a fost rănit grav în urma accidentului, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Judeţean Braşov, scrie Mediafax.

Sursa foto: Mediafax, Bogdan Dincă

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • melody melody
    asa o fi ...dar spre deosebire de Huidu...tu nu ai resursele necesare sa te descarci de adrenalina...asa k iti versi veninul aici....sper sa n ai parte in viata ta de un accident de genul asta...soselele din Ro sunt adevarate capcane!
  • melody melody
    sa te fereasca Dumnezeu sa ai parte de asa "prostie"...bineinteles ca va plati...stii proverbul"prostul nu moare de grija lui ci de grija altuia"daca tu ai fi fost in locul lui si intr-o fractiune de secunda ai fi spulberat 3 oameni de unde mata plateai?O sa plateasca ,are bani, o sa si faca datoria ca doar nu e criminal in serie,a gresit, tu esti sfant?O sa L Judece Dumnezeu ....oricum bietii oameni nu se mai intorc din groapa...stiu ca Serban e cu psihicul la pamant,nu si a dorit nici in cele mai rele cosmaruri sa pateasca asa....e vorba de clipe..secunde...neatentie...greseala...cine poate sti?
  • gigi gigi
    nu va agitati,puscarie nu va face
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Nu, nu am copii si nici nu as mai avea daca as fi fost in Loganul respectiv. Si nici tu daca ai fi murit. Intr-o clipa trei vieti s-au sfarsit. Nu as fi vrut sa treaca prin asa ceva dar sunt un MORT, nevinovat. El pentru ca traieste cum e? M-a omorat si vreau sa stiu de ce.
  • Gogu Gogu
    Un singur cuvint il poate caracteriza pe soferul Huidu Serban:INCONSTIENTA!!!
  • gigi gigi
    de ce sa faca puscarie??ca a omorat doar 3 oameni.va agitati degeba,Mitoseru,d-na Paunescu,etc.....cat costa UN mort???sa strangem bani toti si sa-l ajutam.
    Tre arestati doctorii elvetieni care i-au salvat viata,ei sunt de vina.FREE HUIDU!!!!
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Ghinion, prostie, blesteme, astre nefavorabile...Sa lasam Justitia sa isi spuna cuvantul, pe urma putem comenta!
  • eu eu
    Nimeni, Doamne fereste, nu vrea sa treaca prin asa ceva. E absurd si macar sa intrebi asta, ironic.
    Problema e alta: inconstienta unui sofer teribilist, care nu face asta pentru prima da, si care omoara 3 oameni.
    Un accident se poate intampla oricui, insa unuia care si-l cauta, probabilitatea sa se intample e mult mai mare.
    Sa nu uitam ca Serban Huidu este cunoscut pentru setea de adrenalina si pentru ignorarea legilor si a bunului simt.
  • Siminuca Siminuca
    si tu crezi ca el a vrut sa treaca prin asa ceva?
    tu ai copii?
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Mi-este greu sa spun despre un om pe care acum 6 luni il compatimeam (impreuna cu o tara intreaga) si pe care il stimam si-l consideram haios si inteligent ca este un NENOROCIT. Greseala lui o puteam face si eu si oricare dintre noi (posesori sau nu de 4x4), alaltaieri ma uitam la stiri la un accident cu 3 morti care nu a avut atata lacoma notorietate. Dar considerentele personale trebuie lasate la o parte aici, justitia trebuie sa fie una pentru toti iar daca va scapa pe temeiul ca a avut acel accident la ski sau din orice alt motiv (un avocat bun poate face asta) ma voi considera profund nedreptatit ca sa nu ma gandesc la bietii oameni omorati fara vina si familiile lor. Imi pare rau Serban, prostia se plateste cel mai rau.

Trimite un comentariu

sus