Skip to main content

Şerban Huidu se retrage din lumina reflectoarelor: "Vreau să continue Cronica şi fără mine"

 

Serban Huidu - bogdan-dinca-1

Publicitate

ACTUALIZARE: Şerban Huidu spune, într-o postare pe blogul său, că îşi doreşte ca emisiunea Cronica Cârcotaşilor să continue fără el în rol de prezentator, dar se oferă să-şi ajute colegii, însă din spatele camerelor de filmat. Mai multe detalii în articol.

Şerban Huidu se va retrage din viaţa publică după accidentul în care a fost implicat, în urmă cu o săptămână. Huidu urmează să facă un anunţ oficial pe această temă în scurt timp.

Mihai Găinuşă a declarat pentru paginademedia.ro că evaluează continuarea emisiunii Cronica Cârcotaşilor.

Mihai Găinuşă, pentru paginademedia.ro:

"Vom face miercuri o emisiune despre emisiune şi apoi vom vedea dacă mergem mai departe sau nu cu emisiunea."

Emisiunea specială "Cronica Cârcotaşilor" va fi difuzată de Prima TV, miercuri, 26 octombrie, la 20.30.

Şerban Huidu: Cronica Cârcotaşilor trebuie să continue fără mine în rol de prezentator

"Am creat în ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mândru şi care trebuie să continuie fără mine în rolul de prezentator! Vreau sa îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani!", spune Şerban Huidu în mesajul său.

"Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident", mai spune Huidu.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • popa popa
    mult caz ptr nimic. un om a gresit voit sau nu pe sosea si a luat trei vieti. deranjant este ca acest om vine si ne spune ca presa a fost rea cu el desi majoitatea celor de la tv i-au luat apararea si i-au plans de mila. un barbat adevarat iesea imediat si spunea, imi pare rau, sunt de vina sau nu, am derapat, am adormit, mi s-a facut rau. nu statea in spatele unui cor de bocitoare si al unui avocat penibil care se lamenteaza cum va plati huidu bani familiiilor victimelor. dar ptr asta iti trebuie caracter...
  • pascu pascu
    Am citit postarea sa de pe blog si, pentru ca tot sunt aici oameni de media, va intreb: e normal ca, dupa ce nu a facut nicio declaratie publica timp de mai bine de-o saptamana, in prima astfel de adresare, mai mult de jumatate sa fie un promo pentru Cronica Carcotasilor ? Plus un repros la adresa colegilor de breasla ?
    Eu ma asteptam la cu totul altceva. Pareri de rau, eventual explicatii pentru cele intamplate, in niciun caz promo pentru emisiune si rafuieli cu ziaristii.
  • Danny Danny
    Ce putea sa mai faca, cum i-ar fi mai stat la emisiunea asta dupa ce s-a intamplat? Nu mai avea niciun rost sa ramana.
  • steven steven
    Huidu poate sa stea acasa... sau oriunde hotaraste legea,dar emisiunile trebuie sa continuie.
  • pascu pascu
    Schimbati titlul, deoarece Huidu spune clar, pe blogul sau, ca nu renunta la viata publica ci doar se retrage in spatele camerelor.
    "Am creat în ultimii ani un fenomen numit “Cronica Carcotasilor” de care sunt mândru şi care trebuie sa continuie fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii, ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani!"
    Asta pentru fraierii care chiar au crezut ca acest om are remuscari dupa ce a facut.
  • mircea mircea
    (Bogdan a scris la 22 Octombrie, 2011 23:37)
    Cand omul asta a scris, in comentarii, exact chestia asta, ca Gainusa suna peste tot sa-si aduca invitati in emisiune pentru a-l "spala" pe Serban Huidu, vad ca multi i-au dat voturi negative.
    Din cate vad, omul a fost confirmat de realitate.
  • Bog Bog
    Nu-i corect
  • Adrian Adrian
    o decizie înțeleaptă
  • Daniel Daniel
    pacat

Trimite un comentariu

sus