Skip to main content

TVR ia un om de vânzări de la Splendid Media

 

De la jumătatea acestei luni, Diana Zalutchi, director de vânzări la Splendid Media, face parte din echipa de vânzări a Televiziunii Române.

Publicitate

TVR a încheiat contractul pe care îl avea cu Splendid Media (care vindea publicitatea pentru TVR), la 30 septembrie, cu trei luni mai devreme de termen.

Diana Zalutchi (foto) va lucra în cadrul Direcţiei Marketing şi Vânzări, pentru vânzarea spaţiului de publicitate al posturilor TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR Cultural, TVR Internaţional.

Am decis să aleg TVR pentru că este produsul media pentru care lucrez de şapte ani şi căruia îi cunosc particularităţile şi piaţa”, spune Diana, noua achiziţie a Serviciului de Vânzări şi Parteneriate din cadrul Direcţiei Marketing şi Vânzări.

După încheierea contractului cu Splendid Media, de vânzarea spaţiului de publicitate al TVR s-a ocupat Direcţia de Marketing şi Vânzări din cadrul Televiziunii Române.

În urmă cu o săptămână, Consiliul de Administraţie al TVR a decis ca, începând din 2012, de gestionarea spaţiului de publicitate ale celor şase posturi TV să se ocupe tot o entitate externă, după cum scria HotNews aici.

Splendid Media s-a ocupat de vânzarea spaţiului de publicitate al TVR din 2006 şi până la 30 septembrie 2011.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jackson jackson
    e prea tare? TVR are de recuperat de la Spendid M 5 mil de euro pe care o sa-i vada la pastele cailor. sa angajezi un om de acolo e ca si cum ti-ai da singur peste mana. e o decizie cel putin paradoxala...
  • Horea Horea
    Deci asta era buba TVR-ului; n-avea DIRECTOR bun la vanzarea spatiului de publicitate.
    Să veţi acum PROFIT pe capul Televiziunii Publice.
    Cine n-are "entitate externă", sa-si cumpere. Are Moldova lui Lazescu destule ... entităţi!

Trimite un comentariu

sus