Skip to main content

VIDEO: Marea schismă de la Realitatea, filmată la momentul zero de regizorul Florin Iepan

 

Ce s-a întâmplat când în locul Realitatea TV din Casa Presei a început să emită Realitatea TV din Willbrook?

Publicitate

Corina Drăgotescu îşi cere scuze celor din platou, Răzvan Theodorescu este uimit, iar Bogdan Chirieac îşi exprimă admiraţia faţă de “Sorin”:

Prietenul meu, Sorin, e un tip genial. Făra bani, alungat, facut, e genial. L-am sunat azi, i-am zis: grasutule, esti minunat.”

Marea ruptură de la Realitatea TV a fost surprinsă la momentul zero de către regizorul Florin Iepan, în studiourile din Casa Presei. Un film făcut de către Florin Iepan, publicat de HotNews, care a stat de vorbă în exclusivitate cu regizorul.

Schisma de la Realitatea, filmată de Florin Iepan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XTPJUN0HA4[/youtube]

Mai multe detalii, în continuare:

Practic am intrat într-o emisiune la Realitatea TV şi când am ieşit din emisiune eram la un alt post TV”, a povestit Iepan pentru HotNews.

Duminică, 24 octombrie, regizorul Florin Iepan şi Mihail Zaslavski, ultimul supravieţuitor al masacrului de la Odessa din 1941, au participat la emisiunea Ultima Oră de la Realitatea TV. Regizorul Florin Iepan a fost prezent la emisiune pentru a povesti despre proiectul filmului documentar Odessa, despre masacrul din octombrie 1941, când armata română a ars de vii, din ordinul mareşalului Ion Antonescu, aproape 22.000 de civili ucrainieni, majoritatea evrei.

Marea schismă din Realitatea, povestită pentru HotNews de Florin Iepan:

"Iniţial, duminica trebuia ca domnul Mihail Zaslavski să participe la Antena 3 la emisiunea domnului Mihai Gâdea, dar cu 4 sau 5 ore înainte de emisiune am fost informaţi că emisiunea cu noi ca invitaţi nu se mai ţine. Nu era foarte clar de ce ne-au spus doar că nu este un moment oportun. I-am anunţat pe cei de la Realitatea TV că suntem disponibili.

În final, am ajuns la Realitatea, am intrat în studio şi ni s-au pus lavalierele. Era un fel de agitaţie acolo, dar nu ştia de ce. A intrat şi doamna Drăgotescu care ne-a spus că ar fi ceva probleme tehnice. Am fost mutaţi într-un alt studio.

Emisiunea a decurs apoi normal, relatarea domnului Mihail Zaslavski i-a impresionat pe toţi cei prezenţi. În timpul emisiunii, eu am văzut însă pe un monitor o altă emisiune live cu domnul Tatulici cu sigla Realitatea TV care vorbea despre cutremurul din Turcia."

Articolul integral, dar şi un interviu audio cu Florin Iepan, pe HotNews.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    dragi prieteni, am invins! este victorie MEA in aceeasi masxura cu este victoria lui Crin, au...am avut si emotii

    :-))
  • touretul touretul
    mda. Personal mi-aș fi dorit să aud povestea domnului în vârstă, dar acest filmuleț e un episod de dezinformare. Fără să știe, supraviețuitorul de la Odessa a ajuns la Răitaru Tv, cel care a încercat să deturneze Realitatea fiind golănașul mic Ghiță, și nu prea i-a reușit.
    Ce mă amuză este Bogdan Chiriac, această moluscă eșuată prin câte un studio de televiziune, care nu scapă niciun prilej să se gudure pe lângă toată lumea. Cum se mai minunează el și se bucură de câte o scamatorie a escrocului Sorin. E genial, domnule, e nu știu cum. Și regizorul ăla - foarte tare: ”Cine e genial? Vântu”?
    Stai dom'le, că nu înțelegi. Tu vii din alt film. Nu le ai cu astea cu geniile din politică, cu țepe, cu alea-alea. Vezi-ți de documentarele alea răsuflate, și lasă-ne pe noi aici cu Dragoteasca și cu Chiriac să stabilim cine e genial și cine e căzătură.
  • alin stanciu alin stanciu
    ce sila-mi produce acest domn chirieac...
  • Ziare Online Ziare Online
    Devine din ce in ce mai dramatic ce se intampla la Realitatea TV. P-o parte isi merita soarta, nu este vina nimanui ca au ajuns in acest stadfiu decat ei. Mie imi pare rau de jurnalistii de acolo care isi pot pierde locul de munca.
  • LILI BADEA LILI BADEA
    Oare ce inseamna B1? Poate Boby tv. Ne spune marele deontolg Turcescu.
  • LILI BADEA LILI BADEA
    EU Nu se vede ca ai lucrat acolo. Esti pe langa subiect. Gigi Kent, vezi-ti de fumurile tale. Stai jos, ai o bila gri.
  • vlad vlad
    Chirieac jigodia de serviciu :) La asta caracterul e un fel de ciorap purtat 1 saptamana.Infect.
  • Gigi Kent Gigi Kent
    Raitaru TV e a lui ghita deci cine a ales sa ramana la el dupa parerea mea in cateva luni isi va cauta de munca!Postul asta care s-a format in spatele realitatii pe echipamentele si oamenii realitatii e un post pentru campania electorala ce va urma.Raitaru tv suna maxim de penibil :))!Oare cum s-or prezenta producatorii cand suna oamenii sa ii invite la tv?Buna ziua de la Raitaru TV va deranjez :)))) suna a brutarie sau bodega de coltu strazii!
    Ghita are in spate 2 3 procurori pe care se bazeaza si cativa judecatori PSD-isti si de aia face ce vrea!A spart birourile alea 2 din Casa presei ale realitatii si pana aqm nu s-a auzit nimic!Aia e de penal ca a umblat in acte si le-a mutat.A primit licenta pe ce baza?pe ce echipamente?Mare jecmaneala
  • Crina Crina
    Nu e chiar momentul zero. Ala a fost la 18. Moderatorul mai intreba de publicitate? :)) Care publicitate? :))
    Pe de alta parte, au avut dreptate sa scrie mare pe ecranul ala ,,Editie speciala". Mai speciala de atat... :)
  • cornel cornel
    oare cum e sa ai "scoala BBC" sau "scoala CNN" si sa lucrezi la "Raitaru TV" ?

    anul trecut Stelian Tanase si Sorin Enache se laudau la CNA ca fac din Realitatea TV un post de stiri gen BBC News si cand colo au ajuns "Raitatu TV"

    ce penibili :-)))
    si totusi nu-si da nimeni demisia, n-au niciun pic de caracter
  • ionut ionut
    Continuarea dupa Udrea.... Aici:
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/elena-udrea-despre-situa-ia-de-la-realitatea-tv-pre-edintele-cna-trebuie-sa-demisioneze-13916.html
  • sorin sorin
    da....si Emilian a recunoscut ca Blejnar e prietenul lui de familie...dubioasa legatura...Vantu...Elan....Blejnar
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Documentar?! Revolutie? Mult zgomot pentru nimic mai degraba. Doi dubiosi (brilianti) se joaca cu slujbe, oameni, dand dovada de cinism si nerusinare fata de public.
  • eu eu
    vantu nevantu, frate, ghita de cand a venit asta a urmarit.sa fure realitatea.s-o ia moka. am lucrat acolo. Slava Domnului, nu mai lucrez la nici unii, dar cand ardea buza sa cumparam niste amarate de hard discuri si o placa de sunet lu' nea gita ii ardeau calcaiele sa ia spatiile.si alte smenuieli.inca din ianuarie februarie el isi facea planul. insa ceea ceea ce e halucinant este cum emite o televiziune pirat (RTV) din spatiile RealitatiiTV, pe echipamentele Realitatii, si nici macar nu are licenta de la CNA sa emita de acolo. Spatiile ale apartinand de drept Realitatii TV. Numai ca Ghita a profitat de conturile blocate ale Realitatii ca sa apara el ca marele salvator. In realitate, ANAF-ul a lucrat pentru aceiasi oameni pentru care lucreaza si gita.
  • Elena Elena
    SI DOVADA FURTULUI...GENIAL VANTU, intr-adevar. Imi pare rau de colegii care au ales cu Elan...pacat de ei! Le doresc sa-si ia salariile! Dormiti linistiti, Vantu lucreaza pentru voi!

Trimite un comentariu

sus