Skip to main content

VIDEO: Marea schismă de la Realitatea, filmată la momentul zero de regizorul Florin Iepan

 

Ce s-a întâmplat când în locul Realitatea TV din Casa Presei a început să emită Realitatea TV din Willbrook?

Publicitate

Corina Drăgotescu îşi cere scuze celor din platou, Răzvan Theodorescu este uimit, iar Bogdan Chirieac îşi exprimă admiraţia faţă de “Sorin”:

Prietenul meu, Sorin, e un tip genial. Făra bani, alungat, facut, e genial. L-am sunat azi, i-am zis: grasutule, esti minunat.”

Marea ruptură de la Realitatea TV a fost surprinsă la momentul zero de către regizorul Florin Iepan, în studiourile din Casa Presei. Un film făcut de către Florin Iepan, publicat de HotNews, care a stat de vorbă în exclusivitate cu regizorul.

Schisma de la Realitatea, filmată de Florin Iepan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XTPJUN0HA4[/youtube]

Mai multe detalii, în continuare:

Practic am intrat într-o emisiune la Realitatea TV şi când am ieşit din emisiune eram la un alt post TV”, a povestit Iepan pentru HotNews.

Duminică, 24 octombrie, regizorul Florin Iepan şi Mihail Zaslavski, ultimul supravieţuitor al masacrului de la Odessa din 1941, au participat la emisiunea Ultima Oră de la Realitatea TV. Regizorul Florin Iepan a fost prezent la emisiune pentru a povesti despre proiectul filmului documentar Odessa, despre masacrul din octombrie 1941, când armata română a ars de vii, din ordinul mareşalului Ion Antonescu, aproape 22.000 de civili ucrainieni, majoritatea evrei.

Marea schismă din Realitatea, povestită pentru HotNews de Florin Iepan:

"Iniţial, duminica trebuia ca domnul Mihail Zaslavski să participe la Antena 3 la emisiunea domnului Mihai Gâdea, dar cu 4 sau 5 ore înainte de emisiune am fost informaţi că emisiunea cu noi ca invitaţi nu se mai ţine. Nu era foarte clar de ce ne-au spus doar că nu este un moment oportun. I-am anunţat pe cei de la Realitatea TV că suntem disponibili.

În final, am ajuns la Realitatea, am intrat în studio şi ni s-au pus lavalierele. Era un fel de agitaţie acolo, dar nu ştia de ce. A intrat şi doamna Drăgotescu care ne-a spus că ar fi ceva probleme tehnice. Am fost mutaţi într-un alt studio.

Emisiunea a decurs apoi normal, relatarea domnului Mihail Zaslavski i-a impresionat pe toţi cei prezenţi. În timpul emisiunii, eu am văzut însă pe un monitor o altă emisiune live cu domnul Tatulici cu sigla Realitatea TV care vorbea despre cutremurul din Turcia."

Articolul integral, dar şi un interviu audio cu Florin Iepan, pe HotNews.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costy Costy
    Asta e cea mai rea veste pentru angajatii care l au ales pe Elan si s au trezit la Vantu
  • mihnea mihnea
    un moment memorabil! genial! Dar nu se intreaba nimeni de ce au plecat oamenii? Poate pentru ca nu erau angajatii vostri.Ce realitatea 1? REALITATEA tv este una singura!Restul e in imaginatia voastra! sa va fie rusine!
    Domnu' Ghita e momentul dumneavoastra trece-ti la butoane!

Trimite un comentariu

sus