Skip to main content

X Factor, depăşit duminică de Pro TV

 

Ediţia de duminică a emisiunii X Factor a fost depăşită de Pro TV. După prima gală de sâmbătă seara, unde X Factor a fost cel mai urmărit program, ediţia cu votul telespectatorilor de duminică a fost pe locul doi, după Pro TV.

Publicitate

Este a doua emisiune X Factor difuzată duminica. Şi la prima, X Factor a fost după Pro TV.

Audienţele de duminică seară de pe intervalul X Factor, în continuare:

Ediţia X Factor s-a suprapus cu două filme de pe Pro TV: Călătorie spre centrul pământului şi Distracţie cu Dick şi Jane. Audienţa Pro TV a fost de 551.000 de telespectatori în mediul urban, cu 33.000 mai mult decât Antena 1.

Audienţa posturilor TV duminică, 30 octombrie, pe intervalul X Factor (21.44-23.13):

1. Pro TV: 551.000 telespectatori (4,7 rating)
2. Antena 1: 518.000 (4,5)
3. Antena 3: 231.000 (2)
4. Kanal D: 215.000 (1,8)
5. Prima TV: 192.000 (1,7)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bobo bobo
    si dan diaconescu este live...iar calitatea emisiunii lui este mai mult decat indoielnica...asta doar asa, ca apropo la calitatea unei emisiuni live :P
  • bch bch
    Pai si daca toata nebunia cu audientele ar fi doar praf in ochi, atunci de ce, la nivel global, publicitatea costa atat de mult, iar audienta mareste sau micsoreaza "scorurile"? Sau noi, ca de obicei, ca tara, suntem in mijlocul unei conspiratii portocalii, rosii, galbene sau de alta culoare curcubelistica, noi nefiind ca altii. Adevarul e ca ma intreb uneori de unde face o televiziune ca OTV-ul bani, cand la capitolul spoturi n-am prea vazut ceva cunoscut, ci mai repede .pps-uri si alte alea. (ce-i drept, intrebarea asta era mai veche, dar cred ca nici acum nu stau prea stralucit)
  • florin florin
    te las pe tine sa pupi toti antenisti in fund
  • cornel cornel
    sau poate emisiunea e slaba, in bataie de joc si cu concurenti penibili
  • bch bch
    Inteleg, poate gresit, ca pentru multi s-a impamantenit ideea ca o emisiune live este una buna, iar una inregistrata este una proasta sau poate, o facatura. De unde si pana unde?! Nu sunt un fanatic al Pro-ului, si nici nu cred ca publicul roman s-a mai cizelat. Din contra. Fiecare urmareste ce doreste si ce-i place, pana la urma de asta exista telecomanda.
  • siku siku
    eu sunt unul dintre ei! sincer, mie, xfactor live, imi starneste amintiri despre festivalurile mamaia...deci am preferat sa ma relaxez cu un film pro!
  • ne0 ne0
    Hai bossu` ca ai fost tare cu invatatul.Dar TU!!!!!!!
    "scri"???????? SCRII! Esti tare......
  • alexandru alexandru
    - Sunt de părere că protv-ul se străduiește foarte mult să abiă ceva tare pe post în același timp cu x-factor. Dacă le iese doar ei știu, însă, un lucru e cert…în timp ce protv se zbate la greu să difuzeze ceva interesant, antena 1 vine cu un format de emisiune nou în țară și-și păstrează publicul inteligent, cel care apreciaza un show live și sunt mai mult decît sigur că cifrele de mai sus nu sunt reale. Este de menționat faptul că aceste audiențe sunt făcute pe un eșantion de un anume număr de oameni/ televizoare, nicidecum pe întreaga populație a Romîniei...și cu asta am spus tot.
  • xxl xxl
    Sincer nu cred ca protvul a avut mai multa audienta cu filmul ala jalnic.inca mai cred ca suntem un popor care apreciem calitatea iar o emisiune,un spectacol live nu are cum sa nu prinda la public
  • akim akim
    florine, inainte de toate invata sa vorbesti si sa scri limba romana corect, abia apoi poti pupa in fund protv-ul!!!
  • ne0 ne0
    Esti un prost! Poti tu sa-ti dai cu parearea despre telespectatorul roman? Daca tu crezi ca ala este show live, atunci tu esti un retardat. Acum trebuie sa privesc ce vrei tu? Cand ceva nu este bine facut si se incearca imitarea show-rilor de la pro tv, TELESPECTATORUL ROMAN s-a mai cizelat si nu mai inghite orice. Poti sa te uiti linistit la ce vrei tu, dar am si eu o optiune, nu crezi? De acord cu tine in legatura cu filmul, in rest.......
  • bch bch
    Sau poate ca cei de la ProTv dau filme cat de cat bine cotate, iar cei de la Antene, pe langa faptul ca in ultimii ani si-au prafuit rau de tot imaginea, nu reusesc nici sa faca emisiuni cu buget mare care sa tina oamenii cu ochii lipiti de sticla tv-ului. Si era normal ca nici in editiile live sa nu faca audienta extraordinar de mare, cat timp nici in cele care au putut fi editate, "modelate" astfel incat sa fie mai atractive, n-au reusit.
  • dan dan
    Care a fost punctajul lui Bendeac? Aveti idee?
  • florin florin
    cat imi place ca antena pierde o gramada de bani presimt ca renunta la emisiunea de duminica. au crezut ca romanii sunt fraeri sa voteze de sambata pana duminica seara sa-si scoata ei parleala
  • Audiente TV Audiente TV
    Dupa cum spunea cineva: Daca pe protv sunt purici, sunt lideri de audienta. Asta spune si multe despre telespectatorul roman. Adica un film banal precum calatorie spre centrul pamantului sa intreaca un show live mi se pare ca PRO TV chiar are telespectatori fanatici :)

Trimite un comentariu

sus