Skip to main content

X Factor şi Pro TV, bară la bară sâmbătă seara. Jackie Chan, mai tare ca X Factor

 

ACTUALIZARE 2: Pe intervalul în care X Factor s-a intersectat cu Jackie Chan, ratingul a fost în favoarea Pro TV. Diferenţa între filmul cu Jackie Chan şi X Factor, în articol.

Publicitate

ACTUALIZARE 1: În acest weekend a debutat noul sezon Dansez pentru tine. Audienţele, aici.

Antena 1 şi Pro TV au fost aproape la egalitate aseară. X Factor a fost cel mai urmărit, dar Pro TV a fost la foarte mică distanţă. Dată fiind diferenţa mică de telespectatori, ratingul a fost, procentual, acelaşi: 4,9.

Cea mai lungă ediţie X Factor a avut pentru emisiune o audienţă de până în 600.000 de telespectatori.

Audienţele posturilor pe intervalul X Factor, în continuare:

  • Ediţia de ieri (22 octombrie) s-a întins pe aproape trei ore şi jumătate: 20.20-23.44. Audienţa medie pe minut a X Factor, în mediul urban, a fost de 573.000 de telespectatori (4,9 rating).
  • Pro TV a fost la distanţă foarte mică de Antena 1: 6.000 de telespectatori au fost între Antena 1 şi Pro TV. Procentual, ratingul a fost egal: 4,9. De la 20.30, Pro TV a avut Oră de vârf 3, cu Jackie Chan.
  • Postul public TVR 1 a fost pe locul trei pe interval, cu o medie de 305.000 de telespectatori. ÎnTrecerea anilor (cu Mircea Radu) s-a intersectat cu X Factor de la ora 21.00.
  • Segmentul comercial? X Factor:  297.000 de telespectatori au fost din segmentul 18-49 de ani. Pro TV, pe acelaşi interval şi acelaşi target: 286.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor, în mediul urban, pe 22 octombrie:

1. Antena 1: 573.000 telespectatori (4,9 rating)
2. Pro TV: 567.000 (4,9)
3. TVR 1: 305.000 (2,6)
4. Acasă TV: 278.000 (2,4)
5. Antena 3: 274.000 (2,4)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum, în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1  octombrie: 849.000 (7,3)
8 octombrie: 888.000 (7,6)
15 octombrie: 737.000 (6,3)
22 octombrie: 573.000 de telespectatori (4,9 rating).

Jackie Chan, mai tare ca X Factor

Pe intervalul în care X Factor s-a intersectat cu Jackie Chan, ratingul a fost în favoarea Pro TV. Filmul Oră de vârf 3 a avut o audienţă medie de aproximativ 693.000 de telespectatori (6 rating).

X Factor a fost urmărit, în timpul filmului cu Jackie Chan, de 576.000 de telespectatori (5 rating).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    imi poti spune si mie ce a fost magaria aia la romanii au talent
  • anonim anonim
    pai si nu asta face bianca purcrea avea experienta si a cantat si cu paula,deci daca cumva bianca ar fi picat la duel atunci se stie cine o salva
  • ilinca ilinca
    sambata trecuta am fost la un restaurant si era televizorul pornit pe antena 1, la x factor...a fost super tare ca ne uitam toti la emisiune, chiar a fost tare! :))
  • cami cami
    Foaaarte tare ideea cu Alexander Rybak, felicitari. Chiar nu stiu cine naibii se mai uita la jackie chan, acelasi film difuzat de 14000 de ori de exact acelasi post de televiziune: pro tv.
  • Danny Danny
    Mai, eu m-am uitat la intrecerea anilor. Mie, personal, imi place mai mult decat cel mai grozav show de talente.
  • akim akim
    eu nu pot sa cred ca lumea inca se mai uita la porcaria aia de film Jackie Chan care se difuzeaza la protv an de an inca de cand m-am nascut eu, poate chiar dinainte... deci lumea atat de ingusta este la minte? ...sau atat de ingust la minte este publicul protv-ului? cum sa zic?
  • cristi cristi
    Daca tot faci referire la X Factor UK, ia zi-mi cum respecta "intru totul" formatul, cand in juriu sunt doar 3 oameni la X Factor Ro. Oricum raman la parerea ca un juriu mai competent si cu mai multa carisma ar fi adus audiente mai mari. Eliminarea Biancai de catre Morar a fost cea mai buna dovada de incompetenta. Daca stai si difuzezi sute de piese la radio, nu inseamna ca te pricepi si la muzica. Si eu ascult radio in fiecare zi, dar asta nu ma califica sa jurizez o competitie in care calitatile vocale conteaza cel mai mult.
  • mihai mihai
    Mie mi s-a parut o editie buna. Sambata seara au venit cativa prieteni la mine si la un pahar de vin, o gustare, am preferat sa ne uitam la X-Factor. Am ascultat cateva voci chiar bunicele si care promit, asta cu conditia sa se tina treaba. Pentru o seara rece cum a fost sambata, decat sa ies pe te miri unde mi s-a parut mai comod sa ma uit la oamenii astia.
  • dan dan
    Ai mai mult de 15 ani? Daca da, e cazul sa te duci repejor la un control, cat inca POATE medicina mai are o sansa sa te salveze. Si asa sunt multi retardati in tara asta, incearca sa scapi si tu de titulatura asta, poate poate ne mai revenim, ca ne-am saturat de toti prostii ca tine...
  • dex dex
    Eu consider ca este un show reusit iar formatul international se respecta intru totul. Se vede ca cei care comenteaza negativ aiurea nu au vazut nici un episod din X Factor UK. Mult succes in continuare!
  • cornel cornel
    emisiunea asta va muri repede
    in maxim 2 luni se plictiseste lumea de ei
  • Adrian Adrian
    Și dacă bagă ”Tăntălăul și Gogomanul”, PROTV-ul tot se situează la egalitate cu X-Factor!
  • Observator Observator
    Scuze!
    Credeam ca textul e expus, pe pagina, din ziua precedenta.
    Si apoi, m-am luat dupa lipsa de raspuns la comentariul lui Horea care promitea ... "poze" si dl. Petrisor nu reactiona in nici un fel.
    Logic, nu?
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Observator

    Oare cum a apărut acest text, dacă "domnul Obae nu lucrează duminica"?
  • dan dan
    corect! morar e cel mai antipatic om de televiziune

Trimite un comentariu

sus