Skip to main content

17 noiembrie: Procesul lui Nistorescu a încetat. Realitatea a dat CNA în judecată.

 

Procesul ziaristului Cornel Nistorescu - judecat pentru un accident rutier din 2008, soldat cu rănirea gravă a doi tineri - a încetat, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti luând act de faptul că părţile din proces s-au împăcat cu gazetarul şi nu au cerut daune, scrie Mediafax.

Publicitate

Judecătoria Sectorului 1 a decis, în 11 octombrie 2011, încetarea procesului penal în cazul gazetarului Cornel Nistorescu, în care era judecat pentru vătămare corporală din culpă, hotărârea rămânând definitivă.
Procesul lui Cornel Nistorescu a încetat după ce s-a împăcat cu victimele accidentului

Realitatea Media a dat în judecată Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si cere, printre altele, suspendarea deciziei Consiliului din 9 iunie prin care a fost acordată o licenţă audiovizuală prin satelit televiziunii RTV, al carei control a fost preluat ulterior deSebastian Ghiţă, scrie DailyBusiness.ro, care citează Mediafax.

Dosarul a fost înregistrat pe 1 noiembrie, la Curtea de Apel Bucureşti. Primul termen de judecată este în data de 18 noiembrie.
Realitatea Media a dat in judecata CNA si cere suspendarea licentei prin satelit acordate RTV

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat ieri Consiliul Naţional al Audiovizualului "pentru mediatizarea excesivă a injuriilor aduse magistraţilor de către omul de afaceri, Sorin Ovidiu Vîntu, inculpat în dosarul Petromservice", notează Mediafax, care citează informaţii de pe site-ul CSM.

Sesizarea CSM vine la o zi după ce procurorul general al României a cerut Consiliului să analizeze afirmaţiile lui Sorin Ovidiu Vîntu făcute în faţa instanţei, care ar reprezenta manifestări care exced cadrului constituţional şi procesual privind dreptul la apărare, libertatea de expresie şi limitele acesteia.
CSM a sesizat CNA pentru mediatizarea excesivă a acuzaţiilor lui Vîntu la adresa procurorilor

Televiziunile Concert.tv, The Karaoke Channel şi Music Choice vor fi lansate în România, unde sunt distribuite de compania Chello Central Europe, a declarat pentru Mediafax Anda Mânza, Country Manager Chello Central Europe România, prezentă la Convenţia de Comunicaţii prin Cablu de la Bucureşti.

"Pentru Music Choice sunt mai multe variante. Este şi o variantă pentru partea de online, în care practic îţi faci playlist-ul, dar şi o variantă care oferă chiar 40 de canale de radio tematice", a explicat Anda Mânza.

Concert.tv oferă servicii on demand dedicate muzicii live şi concertelor. Televiziunea s-a lansat în septembrie 2003 şi este în prezent disponibilă în peste 30 de milioane de gospodării, în special din America de Nord.
Pe de altă parte, The Karaoke Channel este cel mai vast catalog licenţiat din lume cu muzică de karaoke.
Noi televiziuni de muzică în România: Concert.tv, The Karaoke Channel şi Music Choice vor fi lansate în curând

Televiziunile pentru adulţi Hustler TV şi Dorcel TV, în variante HD şi chiar 3D, vor să se lanseze pe piaţa audiovizualului românesc, scrie Mediafax, care citează nişte anunţuri făcute la Convenţia de Comunicaţii prin Cablu de la Bucureşti de distribuitorii acestora în România.

Pe piaţa audiovizualului din România sunt deja disponibile televiziunile Hustler TV şi Blue Hustler, prezente în grilele mai multor operatori de cablu şi DTH . Spre exemplu, Hustler TV este prezent în oferta UPC şi Romtelecom.
Ofensiva televiziunilor pentru adulţi, Hustler TV şi Dorcel TV, în variante HD şi 3D, în România

Arirang TV, o televiziune din Coreea care transmite programe în limba engleză la nivel internaţional, vrea să se lanseze în România, a declarat Tomasz Zawadzki, reprezentantul Arirang în Europa Centrală,scrie Adevărul, care citează Mediafax.
Arirang TV nu este o televiziune pentru piaţa coreeană, ci este destinată publicului internaţional. Programele sunt difuzate în engleză şi sunt subtitrate în şase alte limbi“, a explicat Zawadzki. El a mai spus că postul e liber la retransmisie.

„Televiziunea Arirang TV este din ce în ce mai populară în Europa, fiind foarte cunoscută în Polonia, Rusia, Estonia, Lituania, Slovacia. Acum suntem pentru prima dată în România şi sperăm ca televiziunea să fie interesantă (pentru piaţa audiovizualului românesc, n.r.)“, a mai spus Tomasz Zawadzki.
Televiziunea coreeană Arirang TV vrea să se lanseze în România

Agentiile Propaganda şi Eye PR au obtinut, in urma unui pitch, contul de comunicare integrata pentru compania de salubritate Romprest, serviciile urmand sa fie asigurate incepand din 2012, notează DailyBusiness.ro.

Astfel, Propaganda si Eye PR vor asigura pentru Romprest serviciile de concept si strategie de campanie, creatie, interactive, media relations si CSR dar şi media.
Contul de comunicare al Romprest, castigat de Propaganda si Eye PR

Jurnaliştii companiei Associated Press (AP) au primit, ieri dimineaţă, un e-mail din partea conducerii, care i-a rugat să nu mai posteze informaţii pe Twitter, înainte ca acestea să fie publicate pe site-ul oficial al acestei agenţii de presă, scrie Mediafax, care citează nymag.com.
Regulamentul oficial al agenţiei AP conţine o normă care stipulează: "Nu dezvăluiţi o ştire care nu a fost încă publicată, indiferent de formatul în care o postaţi".
Agenţia Reuters a impus şi ea o normă asemănătoare: "Nu dezvăluiţi o informaţie, înainte să apară pe fluxul nostru de ştiri".
Jurnaliştii AP, rugaţi să nu mai posteze informaţii pe Twitter, înainte ca agenţia să le publice

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus