Skip to main content

22 noiembrie: Sebastian Ghiţă: Voi ceda acţiunile televiziunii jurnaliştilor

 

Într-un interviu acordat ziarului Jurnalul Naţional, Sebastian Ghiţă apreciază separarea şi plecarea să transmită dintr-un cort a celor care emit acum sub sigla Realitatea TV, sub conducerea lui Elan Schwartzenberg, drept acţiuni hazardate şi periculoase.

Publicitate

La RTV, cealaltă parte a ceea ce a fost Realitatea TV înainte de ruptură şi post pe care-l manageriază în prezent, Ghiţă le-a promis jurnaliştilor care l-au urmat că le va ceda acţiunile televiziunii nou înfiinţate.

Prin ce i-aţi determinat pe cei pe care-i aveţi acum alături să vă urmeze?
I-am convins pe oameni că am puterea împreună cu ei să construiesc un proiect pentru următorii 20-30 de ani. S-au redus cheltuielile. Aceleaşi resurse merg la oameni mai putini. Mai productivi. Am promis că voi împărţi acţiunile RTV cu colegii mei.”

Se vehiculează insistent ideea că RTV ar fi, de fapt, televiziunea serviciilor secrete. Cum comentaţi?
Nu am auzit o astfel de ipoteză. Cred că e prea multă scenarită la mijloc. (...) Voi ceda acţiunile televiziunii jurnaliştilor. Aceştia vor fi deasupra suspiciunilor.
Sebastian Ghiţă: "Vîntu plătea politicieni, artişti, academicieni, securişti, curve. Era un fel de idol pentru o mare parte din oamenii de media"

Actorii Paul Ipate (26 de ani) şi Ioana Blaj (24 de ani), alias Paul şi Cristina, cei doi tineri care se tachinează în reclamele Vodafone, ar câştiga, potrivit revistei „TVmania", o sumă deosebit de atrăgătoare pentru piaţa publicităţii din România: un milion de euro.

Sursele revistei „TVmania" susţin că suma de un milion de euro reprezintă valoarea contractului cu Vodafone prin care cei doi se obligă ca timp de trei ani să nu mai apară în reclama altei companii, indiferent de profilul acesteia. Suma s-ar împărţi la doi, respectiv câte 500.000 de euro pentru fiecare.

În această sumă nu sunt incluse onorariile Ioanei şi a lui Paul pentru fiecare reclamă filmată pentru firma de telefonie mobilă a cărei imagine o reprezintă cei doi, potrivit sursei citate.
Contactat de „Adevărul“, Paul Ipate nu a dorit să comenteze nimic despre onorariul lor.
„Marea ieşeală“ le-a adus un milion de euro numai din contractul de fidelitate

În această seară încep ediţiile live ale concursului de la Pro TV, în care publicul îşi va putea vota favoriţii. Invitatul special este Rea Garvey, solistul trupei Reamonn, scrie Adevărul.

Prima etapă în direct a concursului „Vocea României", transmisă de Pro TV, de la 20.15, aduce câteva schimbări importante: de astăzi înainte, publicul va avea un cuvânt important de spus. În plus, la fiecare ediţie va fi un invitat special, iar Pavel Bartoş va avea o coprezentatoare, pe Roxana Ionescu.

După etapa „Audiţiilor pe nevăzute" şi cea a „Confruntărilor", cei patru antrenori -Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu - au rămas fiecare cu câte 5 concurenţi în echipă. În această seară, vor urca pe scenă echipa lui Smiley şi cea a lui Horia Brenciu, urmând ca săptămâna viitoare să evolueze echipele conduse de Loredana şi Marius Moga.
„Vocea României“, faza în direct

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    las' sa dea actiuni... poate asa face si dragotescu-chelemen cariera in massmedia, vor porni pe drumul mogulilor-mici-de-maine :)
  • dan dan
    prin cedarea actiunilor rtv catre jurnalisti dovedeste ca el era interesat de realitatea tv nu de o televiziune de stiri, nu a reusit sa ia realitatea tv isi vede de afacerile lui

Trimite un comentariu

sus