Skip to main content

24 noiembrie: Patru concursuri pentru şefi în TVR

 

Televiziunea Română organizează, în perioada 9 decembrie 2011 - 5 ianuarie 2012, patru concursuri pentru ocuparea posturilor de redactori-şefi ai Redacţiei Actualităţi Culturale, Redacţiei Istorie, Religie, Redacţiei Educaţie, Ştiinţa şi, respectiv, Redacţiei Programe Speciale, scrie Mediafax.

Publicitate

Cele patru posturi sunt ocupate, în prezent, interimar de Ioana Mureşan (Redacţia Actualităţi Culturale), Elena Dinu (Redacţia Istorie, Religie), Mihai Alexandru Răzuş (Redacţia Educaţie-Ştiinţă) şi Constantin Trofin (Redacţia Programe Speciale), au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Televiziunii Române.

Durata contractelor noilor redactori-şefi va fi de trei ani, potrivit unor anunţuri făcute publice, marţi, de Societatea Română de Televiziune (SRTv).


Cei interersaţi trebuie să prezinte la înscrierea în concursuri câte un proiect managerial în care îşi vor prezenta viziunea managerială asupra redacţiei pe care doresc să o conducă.
TVR a scos la concurs patru posturi de redactori-şefi

Dolce Sport a semnat un parteneriat cu Televiziunea Romană în urma căruia va transmite Campionatul Euro 2012 şi Jocurile Olimpice de la Londra, scrie DailyBusiness.ro.

Astfel, în urma parteneriatului semnat cu TVR, Dolce Sport a sublicentiat drepturi tv pentru Campionatul European de fotbal din Polonia şi Ucraina şi pentru Jocurile Olimpice de la Londra.
Euro 2012 (8 iunie - 1 iulie) şi Jocurile Olimpice de la Londra (27 iulie - 12 august) vor fi în direct la Dolce Sport şi TVR1”, se arată într-un anunţ al companiei.
Euro 2012 şi Jocurile Olimpice, transmise de TVR şi Dolce Sport

O cunoscută prezentatoare de televiziune din Rusia, Tatiana Limanova, angajată a postului privat REN TV, a făcut un gest obscen în direct, în urmă cu o lună, la adresa preşedintelui Barack Obama, atunci când i-a rostit numele în timpul unui buletin de ştiri.
În timp ce prezenta o ştire despre forumul APCE de la Hawaii, Tatiana Limanova a anunţat că preşedinţia conferinţei va fi asigurată de preşedintele rus Dmitri Medvedev.

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E7jKKZTpzh4[/youtube]

În momentul în care rosteşte numele lui Barack Obama, informând publicul că acesta a ocupat anterior postul, jurnalista ridică degetul arătător, crezând că a ieşit din emisie.
VIDEO O prezentatoare de ştiri din Rusia i-a arătat lui Obama în direct degetul mijlociu

Noul smartphone de la Apple, iPhone 5, va fi lansat în 2012. Steve Jobs a avut o dorinţă legată de smartphone-urile Apple de care compania nu a ţinut cont la proiectarea produsului.

Principala modificare a telefonului este legată de o dorinţă a cofondatorului Apple, Steve Jobs, care nu a fost respectată de către cei care au proiectat iPhone 5. Acesta nu a vrut ca iPhone-ul să aibă un ecran mai mare, dar cei care lucrează la ultimul model de smartphone nu au ţinut cont de dorinţa lui, scrie Mediafax.
Apple va lansa iPhone 5 anul viitor. Ce dorinţă a lui Steve Jobs nu a fost respectată de companie

Biserica Catolică a anunţat că renunţă la participaţia sa în Weltbild, una dintre cele mai mari edituri germane, în portofoliul căreia se numără cărţi ce se abat de la doctrina creştină, inclusiv titluri precum "Internatul pentru târfe" şi "Curva avocatului" sau cărţi despre practici ezoterice, scrie HotNews, care citează Deutche Welle.

Potrivit sursei citate, grupul Weltbild este în coproprietatea a 12 dioceze germane, iar acestea au convenit, acum, să îşi vândă acţiunile cât de curând posibil. Şi aceasta, în condiţiile în care însuşi Papa Benedict i-a îndemnat pe catolici să se "opună distribuţiei de materiale erotice şi pornografice".
Biserica Catolică din Germania scoate la vânzare o editură care publică titluri erotice

Sursa foto: EVZ

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-10768408-biserica-catolica-din-germania-scoate-vanzare-editura-care-publica-titluri-erotice.htm

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tara de prosti tara de prosti
    da la sport? steapta ca papagalul ala sa mai dea alta teapa?
  • Alin Alin
    Nu ştiţi când o să organizeze concurs pe postul de redactor-şef al ştirilor TVR Timişoara? Nu aţi putea afla cumva? Postul e ocupat de ani de zile de un interimar, ceea ce nu e tocmai legal.
  • steven steven
    Se pare ca relatiile dintre tvr si dolcesport sunt mai mult decat ”stranse” si ca tvr-ul le cedeaza foarte ieftin ceea ce a cumparat cu bani foarte multi!!!Nu face numeni niciun control pe banii publici de acolo?
  • Horea Horea
    Propun ca concursul (sic!) de ocupare a acestor posturi sa aiba loc in seara (noaptea)de 31 decembrie.
    Oricum, destinatarii posturilor sunt de inainte cunoscuti. Asa ca "familia" va sarbatori impreuna si in tihna "trecerea anilor".

Trimite un comentariu

sus