Skip to main content

Campanie inedită: 3000 de angajaţi RTV şi Asesoft, agenţi de promovare pentru postul lui Sebastian Ghiţă. Premii în Ipad-uri

 

RTV, postul de ştiri al lui Sebastian Ghiţă, porneşte o campanie de promovare în care agenţi sunt chiar anagajaţii RTV şi ai Asesoft, după cum se arată într-un mesaj trimis de Cătălin Popa, pe care îl publicăm în continuare.

Publicitate

Cine dovedeşte că a vorbit despre RTV cu 100 de oameni (pe care îi trece într-un tabel), primeşte o primă. Primii 10 care completează 50 de nume (cu toate datele de contact) câştigă un iPad.

Ce trebuie să facă angajaţii? "Nu trebuie decit sa va sunati toti prietenii, rudele, cunoscutii si sa le spuneti sa se uite la rtv", spune mesajul. Acelasi text îndeamnă oamenii să îşi congingă colegii pleacaţi la Realitatea TV (a lui Elan Schwartzenberg) să vină la RTV.

"daca aveti colegi la realitatea tv la care chiar tineti pentru ca sunt oameni valorosi, sa vorbiti cu ei si sa le spuneti din suflet ca acolo va fi prapad si ca, pentru viitorul carierei lor si linistea familiilor lor, este mult mai safe sa vina sa lucreze la noi."

Mesajul, în continuare:

De maine incepem sa promovam brandul rtv pe toata caile posibile. In principiu, va fi o campanie absolut unica, in sensul ca va fi neobisnuita, nemaivazuta pentru un produs de media autohnton. asta inseamna ca in loc de obisnuitul spot tv care oricum nu ar fi avut loc, pentru ca acum e sold-out la toate posturile:

- vom ajunge in cele mai indepartate catune prin spoturi la radiouri locale si nationale

- vom avea campanie targetata pe abonatii upc si dolce cu milioane de sms-uri in toate retelele de telefonie

- vom avea bannere si linkuri la rtv.net/live pe toate site-urile mari care fac trafic pe net in romania

- in fine, vom avea o campanie de marketing si pr neortodoxa, care presupune participarea fiecaruia dintre voi.

Concret, toti cei aproape 500 de angajati rtv, ca dealtfel toti cei peste 3000 de angajati ai grupului asesoft, vor deveni agenti de marketing. Nu trebuie decit sa va sunati toti prietenii, rudele, cunoscutii si sa le spuneti sa se uite la rtv, iar daca nu au inca rtv (adica sunt abonati rcs) sa stie ca in urmatoarele zile vor avea...

Fiecare dintre voi, si voi incepe eu sa va arat cum, va trimite la [email protected] un tabel cu cat mai multe persoane (nume, prenume, localitate, telefon si retea de cablu) cu care a vorbit despre ce este rtv si de ce merita sa te uiti la rtv. vom aduna aceste tabele si vom face un database cu cateva zeci de mii (posibil peste o suta de mii) de potentiali telespectatori rtv carora le vom oferi premii periodice pentru fidelitatea lor, probata prin sondaj.

Primii 10 angajati rtv care trimit acest tabel cu minim 50 de nume primesc cite un ipad. Daca ajung la 100 de nume, primesc suplimentar o prima. Eu voi trimite maine seara lista mea, nu particip la premiere, vreau doar sa va arat ca se poate.

Va rog sa priviti extrem de serios aceasta idee, este copiata dintr-o campanie de guerilla marketing din statele unite, a intrat in istorie.

Nu inchei fara a va ruga ca, daca aveti colegi la realitatea tv la care chiar tineti pentru ca sunt oameni valorosi, sa vorbiti cu ei si sa le spuneti din suflet ca acolo va fi prapad si ca, pentru viitorul carierei lor si linistea familiilor lor, este mult mai safe sa vina sa lucreze la noi.

Bafta si sper intelegeti ca participarea voastra la acest demers care pare neobisnuit, ciudat, greu este in interesul nostru, al tuturor.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roxana roxana
    Ce le stii tu pe toate, bibicule!... Activezi intens pe aici, pretinzi ca detii informatii inaccesibile muritorului de rand, manipulezi, dezinformezi... Ti-ai luat iPad-ul sau tu primesti solda?
  • gake gake
    Ce are elan cu toate astea?
    Proprietar nu este [ca inca nu a dat banii, bani care nu se stie daca vor pleca din contul escrow din Cipru]. Pentru el lucrurile chiar s-au sfarsit. In interviul lui zice clar o fraza memorabila.
    Redau din memorie, aproximativ:
    - si daca trebuie sa dau maine 5 milionane de Euro, platesc ca am, si daca nu am, gasesc, sau am cui sa cer...
    In folclorul suburban, in snoavele cu evrei este ceva asemanator:
    - Eu cand am de luat, IAU!
    si
    cand zic ca am de dat, ZIC!
  • gake gake
    Dar ca solutie moderna si nevconventionala, ce zici, nu e buna.
    Sau vrei neaparat reclama in Scanteia si Scanteia tineretului?
  • gake gake
    Da' la firma ta, facuta de tine, unde esti apropritar, cum faci? Sau nu ai firma. Ca n-ai putut, ca nu te-a dus mintea.
    Atunci stai jos, taci si puţi în continuare. Tudore.
  • gake gake
    Daca esti cunoscator, nu ar trebui sa mai ai indoituri si sa nu iti mai pui intrebari existentiale pe unde apuci.
  • gake gake
    Daca e vreun vapor care se scufunda ala este cel ce il are legat pe Vantu de gat ca o piatra de moara.
  • gake gake
    Nu chiar, sa fim seriosi, dar aveti putintica rabdare.
  • gake gake
    da pe televiziunea "vreaaaau si eu" cam ce audienta faci tu, Facatorule de televiziuni?
  • gake gake
    moni draghe, se pare ca pe tine te-au sifonat de pe peste tot si de aia ai comportamenul asta de baba constipata.
  • :) :)
    Sorin, si la Realitatea, si la RTV sunt oameni cu capul pe umeri, care nu-si urasc fostii colegi. Eu lucrez la Realitatea. Sunt foarte buni profesionisti, care s-au mutat la RTV. E treaba lor, asa cum e treaba mea ca eu am vrut altceva pentru mine. Se vor da banii in ambele parti. Si, repet, daca nu se vor da undeva, profesionistii isi gasesc de lucru, fie criza cat de mare...Asa ca, pe bune, nu inteleg incrancenarea si agitatia...
  • Sorin Sorin
    BRAVO !!!!! Foarte adevarat !!!!! ... e foarte ciudat cum Ghita si Elan se dueleaza si oamenii de munca se carta intre ei ca chiorii :)) ... numai pupincuristi !
  • thdncgfb thdncgfb
    penibil, cataline popa... nu ma gindeam ca o sa ajungi la nivelul asta... parca erai mai simpatic cu mailurile alea: sunt fericit ca sunt contemporan cu voi, fac parte dintr-un colectiv minunat care a scris istorie azi (maine si poimaine), o echipa extraordinara de profesionisti etc. p.s. daca numarul ala cu 446 in coada care suna de cateva zile e de la rtv, nu mai insistati ca nu vin la rtv. mersi, cata.
  • thenutz thenutz
    Stimate domn, cuvantul pragmatism provine din termenul vechi grecesc „pragma” care insemna actiune. Adica ce stiu sa faca cel mai bine americanii.

    Ceva ce nu ne caracterizeaza pe cei mai multi dintre noi (din pacate!!!).

    Ghita, "securistul" (de unde v-o fi venit ideea asta? aveti ceva informatii din interior?)a stiut intotdeauna sa actioneze.

    Stimate domn, cu mana pe inima, nu sunteti putin invidios pe reusita lui (Asesoft, Emag, RTV, etc.)?

    Si inca ceva.
    Elan imi este la fel de simpatic si am pentru el aceeasi admiratie.
    Dar nu despre Elan era vorba in articol.

    Din batalia celor doi castigam noi, telespectatorii, inclusiv dumneavoastra domnule Eugen.

    Iar in dragoste si in razboi totul este permis.

    Cu stima,

    "thenutz" - cel care regreta ca nu a reusit sa ajunga in USA (nu inca)
  • gake gake
    Jean Dope, esti nevorbit.
  • gake gake
    Vantu nu are cum sa se schimbe cu Elan. Ridicol.

Trimite un comentariu

sus