Skip to main content

Laurenţiu Ciornei, cel mai vechi angajat al EVZ pleacă după 18 ani la ziar

 

Evenimentul zilei rămâne fără cel mai vechi angajat. Laurenţiu Ciornei, zis Sensei, editor coordonator pe Evenimentul zilei şi pe săptămânalul Capital, pleacă de la ziar.

Publicitate

Ciornei s-a angajat la EVZ la 14 februarie 1993.

Care sunt proiectele lui, în continuare:

Contactat de paginademedia.ro, Laurenţiu Ciornei a spus că "despărţirea a fost cu acordul părţilor şi a fost generată de dorinţa mea de a dezvolta pe viitor un proiect personal".

Despre ce este vorba?

"Este un proiect tot în media, care va cuprinde atât jurnalism online, cât şi consultanţă."

"Sensei" nu a nominalizat proiectele, dar, din informaţiile paginademedia.ro,unul este site-ul VerticalNews, unde lucrează câţiva jurnalişti pe care el i-a avut în subordine la EVZ.ro. Un altul: site-ul de sfaturi medicale doctorionline.ro, pe care îl va coordona.

 Traseul lui Sensei la EVZ:

  • S-a angajat la 14 februarie 1993, la departamentul documentare.
  • După câteva luni a trecut la sport, departament condus atunci de Grigore Cartianu (acum redactor-şef la Adevărul).
  • A fost reporter, redactor şi apoi şef de secţie.
  • Din aprilie 2006, a preluat site-ul EVZ.ro.
  • De la 1 octombrie 2008, a devenit şef peste site-urile Ringier România.
  • Din 15 martie 2010, după ce a revenit la EVZ în calitate de coordonator editorial pe Evenimentul zilei şi Capital.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Acum cativa ani, printr-o fericita imprejurare, am cunoscut un OM: Laurentiu Ciornei. Stiam despre el de la iubita mea, care-i fusese, studenta. La evenimentul la care am participat impreuna cu el, domnul Ciornei (Sensei-cum il numeau ceilalti) a dovedit ca este un excelent profesionist, foarte inteligent si de bun augur pentru echipa. De la el am aflat atunci ca a fost nevoit sa plece de la Evenimentul zilei, ca intrase acolo Elena Udrea. Initial nu l-am crezut. Iata ca acum se afla Adevarul...Smecher tipul...
  • ROBY ROBY
    Cel mai profesionist OM cu care am avut parte sa lucru in viata mea!
  • ozana moraru ozana moraru
    Am avut placerea sa-l cunosc pe Domnul Laurentiu si, vazand comentariile de mai sus, nu pot decat sa ma felicit ca am acceptat sa facem afaceri impreuna. Este un bun profesionist!
  • Esteban Esteban
    Asa se intampla mereu cand in trusturi puternice se doreste eliminarea unor oameni impotanti. Cica se ajunge la un acord comun. Da, intr-adevar, au putere de negociere si mai obtin cate ceva inainte de plecare, dar este doar un mod elegant de a spune ca sefii mai mari vroiau sa scape de el. La fel s-a intamplat si la Libertatea. Bafta, Sensei! Pacat ca n-am apucat sa lucram impreuna, asa cum mi-ai propus candva. Cred ca as fi avut si eu parte de un mentor adevarat, chiar daca beneficiile pe termen scurt nu ar fi fost aceleasi precum cele pe care le-am avut intre timp.
  • fericitul fericitul
    Sensei a fost sufletul EVZ-ului. Mult succes in continuare!
  • Alt fost insider Alt fost insider
    @Adrian...din pacate, sau din fericire, sau chiar si fara un motiv anume, insider are dreptate. Andronic nu e decat o licheluta perfecta care stie sa para competenta in fata stapanului. Dar cand e vorba sa isi dovedeasca abilitatile, distruge tot. Nu exista nici un proiect marca Andronic care sa fi reusit. Ma rog, pentru el toate au fost o reusita din pdv financiar. Ca i-a distrus pe altii nu conteaza pentru el. Sintetizand, e un fel de Claudiu Serban dar cu mai mult tupeu. In rest, la fel de lichid: ia forma vasului in care il torni.
  • Adrian Adrian
    @insider. Ce ştii tu despre EVZ ca să vorbesti despre Dan Andronic! Mai uşor cu pianul pe scări.
  • Grigore Cartianu Grigore Cartianu
    Cu Sensei îţi face plăcere nu doar să faci un ziar, ci şi să bei o bere. Baftă, bătrâne!
  • M M
    Succes, Sensei! Ma bucur ca aud de bine!
  • Carp Carp
    Daca este persoana pe care o stiu eu, este un om deosebit. Intradevar, ceea ce multi spun aici, este profesionist. cand era in lumea auto, se bateau dealerii sa-i intre in gratii, iar colegii de breasla sa-l aiba partener. Super om. Iata ceva ce azi nu se mai face pe nicaieri, din pacate.
    http://stiri.haios.ro/stire_citeste.php?lang=ro&s=stire&id_joke=5865
  • Gogaie Gogaie
    Bravo Sensei...ai scapat de necuratu' ( necuratii de la eec, ca-s mai multi) Succes si sa auzim numai de bine.
  • Insider Insider
    Mare boier, mare caracter si un excelent profesionist este Laurentiu. Sigur, nu e perfect, dar era un simbol al EVZ. Ultimul, din pacate, curatat de Claudelul! Bine ca s-a intors Dan Andronic, individ compromis profesional, bagat in tot felul de combinatii politice, o nulitate ca om si ca ziarist! Faliment usor, draga Bobby!
  • fifi fifi
    Daca o vedeati pe Dordea ce plangea in sedinta ti se rupea sufletul. Deh, a plecat omul care a pus-o pe functie mare si acum nu mai are cine s-o sprijine dat fiind marele nimic pe care il face in redactie.
  • andreea andreea
    In urma cu multi ani, siteul evz.ro exista,prin simplul fapt ca se incarca editia zilnica a ziarului.Sensei a venit cu acel concept de stiri calde ,dand cu totul o alta fata onlineului media! Si tragea cot la cot cu echipa!de altfel, evz.ro avea rezultate.I se putea reprosa faptul ca era isteric, uneori ii certa dur pe multi din echipa,dar nu se poate spune despre el ca nu este un adevarat profesionist!este printre putinii pe care i-am regretat cand am plecat de la EVZ. Azi,evz se chinuie sa fie in top 3 pe online.nu demult,cand sensei a relansat evz.ro era no1.multa bafta si mi-a facut placere ca am lucrat candva impreuna
  • L.I. L.I.
    Nu intru in amanunte. Am trait alaturi de Serban, stiu ce-l duce mintea. Sensei este o noua victima a nebunului, fara doar si poate. Oricum, Sensei este atat de inteligent incat stie cand "il va raspilati" pe nerecunoscator. Pentru ca Sensei este un profesinist care a scos multi fraieri (de genul CLS) la liman.

Trimite un comentariu

sus