Skip to main content

Doi oameni din Antene au plecat la RTV

 

RTV a cooptat doi oameni din trustul Intact. Ionela Năstase, reporter la Antena3, şi Gabriela Mirică, producător la Observatorul Antenei 1, pleacă la postul de televiziune al lui Sebastian Ghiţă, scrie Adelin Petrişor pe blogul său.

Publicitate

Contactată de paginademedia.roIonela Năstase a confirmat plecarea la RTV, adăugând că va începe din 21 noiembrie la postul lui Sebastian Ghiţă.

La RTV, Ionela Năstase va prezenta jurnalele de ştiri de la 13, 15 şi 18.00, iar Gabriela Mirică va fi producător executiv al unor programe de ştiri, mai scrie Adelin Petrişor.

Pe de altă parte, Cătălina Porumbel va părăsi televiziunea lui Ghiţă pentru Antena3, potrivit sursei citate.

Ionela Năstase a prezentat o rubrică în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, de la Antena3.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petrisor....lasa ne petrisor....lasa ne
    ps. adelin(merisor)....lasa ne....cu astfel de stiri...pe bune...lasa ne sa credem in continuare(in dobitocenia noastra) ca mai stii ce i aia stire, informatie ce merita a fi promovata...esti patetic, zau...probabil ca te plictisesti la tvr...te ai ratat, accepta asta si vezi ti de viata, nu ne plictisi cu mizerii...:( essti trist...probabil ca ai si o viata trista de numai cu asta iti umpli timpul...zau...
  • valeriu valeriu
    Cand te duci la o televiziune de abia infiintata dar falimentara, sincer nu prea cred ca dai dovada de inteligenta.
  • O O
    Era normal sa le plateasca Ghita cata vreme tot el incasa si publicitatea... Pentru moment - si nu se stie cata vreme de-acum incolo - pubicitate nu prea mai e! ("A scapat de o gramada" de oameni, spui, dar pe unii dintre cei plecati i-a momit inapoi cu salarii mai mari si urmeaza sa mai angajeze si altii.)
  • dexter dexter
    Intact nu are nevoie de asemenea traseisti! Gunoaiele trag spre groapa de gunoi!
  • Despre Media Despre Media
    Nu stiu ce-o fi in capul unora sa plece la un proiect care s-a nascut deja mort, vorbesc te tembeliziunea lui Ghita
  • eugen eugen
    Draga Livero, cei de la CNA sunt niste frustrati,de abia asteptau sa le dea in cap celor de la Realitatea. CUM POTI DA LICENTA UNEI TELEVIZIUNI care se foloseste de STUDIOURILE, APARATURA, EMISIUNILE altei TELEVIZIUNI??? Cat de penibila poate fi blonda aia, Cristina Sincai sa prezite aceeasi emisiune ...NEWSROOM??? Pupincurista aia de Chiriac macar a avut decenta sa nu foloseasca numele de Deschide lumea!
  • Iulian Iulian
    De ce sunteti rai. Fata vine de fapt dintr-un saptamanal unsuros - Jurnalul de Calarasi. Freca scarile oficialitatilor din judet pentru un interviu fara sare si piper.
  • Ada Ada
    Sigla inregistrata este cea cu Raitaru si este cea pe care au dreptul sa o foloseasca. Oricum nu are mare importanta, se pare ca e atat de tare acest Ghita, incat legile din tara asta nu au nicio importanta. Cel mai trist este ca oameni atat de tineri functioneaza asa.
  • Q Q
    @zzzzzz Pt ca tot te f... grija de cum sustine ghita salariile afla ca ghita le plateste de aproape un an... si nu realitatea media...asa ca mai usor cu grija fatza de finantele lui :) si mai nou a si scapat de o gramada de profesionisti care au plecat "cu brandul" :)
  • Livero Livero
    @Ada: Cred ca esti fata inteligenta. RTV a primit aprobare/licenta pe numele de RTV. Marca este inregistrata la OSIM pe Raitaru TV. Asta va conta doar in procesul cu Realitatea TV pentru marca RTV. Licenta a fost pentru RTV Gorj, nu pentru Raitaru TV Gorj. Deci, RTV :)
  • zzzzzzzz zzzzzzzz
    Nu cred ca are nici o legatura cu hotararea si determinarea.
    BANUUUUUUU asta este motivul.
    Mai vb peste 3 luni sa vedem daca poate sustine ghita salarii de 9 ori mai mari ca la realitateatv.
  • gake gake
    Vad ca o urmaresti intens pe fata asta. Vrei sa o iei tu la televiziunea ta?
    Hotararea si determinarea de a ramane la un loc de munca ce nu ti se potriveste nu este in mod necesar o dovada de inteligenta.
    Unii sunt mai exigenti si tind spre mai bine, din toate punctele de vedere.
    Asta nu are nimic de a face cu seriozitatea.
  • Ada Ada
    La Raitaru TV, nu la RTV!!!
  • maike maike
    ionela nastase a schimbat 3 televiziuni intr-un an : realitatea-antena3-rtv, asta spune multe despre seriozitatea ei, curios cum nu a ajuns la b1tv dar prietenii stiu : ajunge unde trebuie

Trimite un comentariu

sus