Skip to main content

Dorin Chioţea şi Mihaela Antoche, de la Adevărul la Realitatea. Schimbări în grila Realitatea

 

Mihaela Antoche a trecut de la Adevărul Holding la Realitatea TV, unde este, de câteva zile, producător al tronsonului orar 21.00-23, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Sorin Enache, director general al postului. Antoche s-a ocupat de partea de producţie la proiectul Adevărul TV.

Publicitate

Dorin Chioţea, tot exAdevărul intră de la 1 decembrie în echipa Realitatea TV.

Ce va face fostul şef al sportului de la Adevărul, dar şi alte schimbări care intră de luni în grila Realitatea TV, în continuare:

Dorin Chioţea se va ocupa la Realitatea TV de sport, dar şi de reportaje şi anchete.

Schimbări la Realitatea TV începând de săptămâna viitoare:

  • Paula Rusu va fi prezentatoarea Jurnalului de la ora 18.00.
  • Diana Enache (prima prezentatoare Realitatea TV după emisia din Willbrook) va face programul de la 16.00 şi 17.00.
  • Veronica Ioniceanu conduce secţia teritoriu. A mai lucrat la Realitatea TV, după care a plecat la Kanal D.
  • Matinalul Realitatea TV va fi prezentat de Eli Roman şi Valentin Butnaru.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    Banciu nu scrie, e live, ceea ce e mai greu.Ce face el acum nu prea poate nimeni in Romania la ora actuala.
  • sangre sangre
    ce oameni rai sunteti, 2 insi si-au gasit de lucru si sariti sa-i faceti varza, probabil invidia, de ex Chiotea, lasati-l o vreme si dupa aia puteti spune daca se descurca sau nu, in tara asta au rating la tv doar aia care vorbesc prostii, injura, dau tate goale etc, de ce nu ar face la fel si astia 2?
  • Horia B Horia B
    Intra unii pe aici care injura de de-a valma: Antoche, Chiotea, Paula Rusu etc . Altul sustine tampenia maxima ca Ultima Ora e o emisiune proasta, cand de fapt are ratinguri peste concurenta pe tronsonul ei. Eu zic ca Banciu e bun sa dea din gura asa cum o face, doar ca in felul acesta e usor a face audienta - si aceasta minuscula oricum si sub concurenta sa fim seriosi. Fara presa asta asa proasta cum e ea, fara oamenii de tv astia de care rade el mereu - dl Banciu n-ar prea avea de munca. Eu am cautat pe net ceva scris de acest asa-zis jurnalist, dar n-am gasit nimic, nici un reportaj sau macar interviu.
  • oana damian oana damian
    Ce m-am distrat! Fripturistul de Chiotea a venit la pachet cu această închipuită de Antoche care si-a dovedit prostia prin ,,succesul,, de la televiziunea lui Patriciu care de doi ani se chinuie sa emita si nu a mai reusit. Cred că cei care conduc acum Realitatea sunt disperati ca nu au oameni sau au înnebunit...
  • vali vali
    alt vali...
    antoche e ok, am lucrat cu ea la realitatea pe vremuri. chiotea nu stiu, habar n-am.
  • leul atomic leul atomic
    leule, iar te lauzi singur si nu ai astampar?
  • vali vali
    sigur realitatea a fost peste Antena 3 cativa ani cam din 2001 pana in 2005! stii si de ce nu? Antena 3 a aparut abia in 2005
  • virgil virgil
    http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_intern/O_nunta_de_poveste_0_544746153.html

    un adevarat profesionist, ce mai, România are nevoie de astfel de oameni în toate domeniile. Lingăi ca si chioţea credeam că au loc doar la tvr sau antene..
  • Dork Wasser Dork Wasser
    Eugen, băiete, iar nu ţi-ai luat pastilele?
  • Florin Florin
    uiți că realitatea a fost câțiva ani peste antena 3. acum trece pritr-un moment de restructurare și atât.
  • Eugen Eugen
    Sa fim onesti,B1TV a inceput sa bata Realitatea TV on the daily basis. Turcescu si Cristoiu i-a batut in ultima saptamana pe tronsoanele lor de difuzare. Ce sa mai zic de Banciu care ii bate fara nici o rusine! Banciu mai are putin si il va bate si pe Badea, daca nu cumva e la egalitate cu el sau il bate deja!
    Realitatea TV e doar o umbra a ceea ce a fost candva, publicul migrand masiv catre B1TV. Antena 3 nu mai merge si ea ca pe vremuri, e mereu cam dupa locul 5 in prime time, ceea ce inseamna ca a ramas doar cu publicul fidel: securisti, nomenclaturisti si comunisti.
  • vali vali
    de ce nu va fi realitatea niciodata inaintea Antenei 3?
    pentru ca nu apreciaza oamenii dedicati, pentru ca aduce oameni fara valoare si as putea continua. Ca un tlespectator ce sunt imi permit sa imi dau cu parerea : Imi place Eli Roman si cred ca se potriveste perfect pe intervalul care se afla acum. Este putin agresiva, placuta si stie ce vorbeste asa o vad eu. Paula Rusu nu imi place ( imi aminteste de scrisoarea adresata colegilor cand a parasit antena, ceea ce ma face sa o consider o persoana nedemna si nerecunoscatoare. Totusi era doar o reporterita de provincie cand a ajuns in antena,a uitat repede, si celebra faza cu leptopul( nu am nimic....) arata cat de pregatita era. In emisiunea Ultima Ora am impresia ca invitatii iau peste picior moderatorii, care sunt destul de relaxati (lucru care nu pare tocmai bun). Dar de ce are antena succes? Poate pentru ca par mai aproape de telespectatori si nu uita sa le multumeasca ca sunt alturi de ei . Lucru care ii duce pe primul loc.
  • fane fane
    Chiotea chiar se pricepe si are o gramada de relatii, o sa fie bine. Bafta multa
  • BM BM
    chiotea si sportul sunt doua fenomene paralele

Trimite un comentariu

sus