Skip to main content

Mihai Gainușă și-a lansat o nouă carte, ”Jurnal din viitor”

 

Mihai Găinușă și-a lansat un nou volum. "Jurnal din viitor", noua carte a Cârcotașului, se găsește de astăzi în librării.

Publicitate

Este cel de al șaselea volum al lui Mihai Găinușă și a fost lansat aseară, în cadrul emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV.

Despre ce este vorba, în continuare.
În 2003, Mihai Găinușă și-a făcut debutul ca scriitor cu “Trialoguri cârcotașe”, iar în 2004 a dat tonul la “Cotcodăceli”. Trei ani mai târziu a compus un roman cheie, intitulat “Fără cap și fără coadă”, iar în 2009 a schimbat stilul și a lansat “Povestiri mortale”. În 2010 Mihai Găinușă a publicat o culegere de articole și schițe, intitulată “Scândura de frizerie”.

Noul volum, “Jurnal din viitor”, cuprinde opt povestiri care ne plimbă de la malul Mării Egee, la Genova, Londra și prin multe alte locuri.

“Am început să scriu cartea anul trecut și cuprinde opt povestiri, niciuna nu se întâmplă în România, poate doar puțin inspirate din România. Acțiunea se petrece în Franța, America, Spania, Italia, Grecia...”, spune Mișu.
“Povestirea mea de suflet este “Jurnal din viitor”, cea care dă și numele cărții. Este vorba despre un tip care găsește în podul casei, printre jurnalele din tinerețe, unul care cuprinde întâmplări din următorii 5 ani ai vieții lui”, mai dezvăluie Mihai Găinușă.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com

Comentarii

Trimite un comentariu