Skip to main content

Robert Turcescu vine azi la PaginademediaTV

 

Publicitate

IMPORTANT: Vor fi luate în considerare doar întrebările primite până la ora 15.00.

Jurnalistul Robert Turcescu va fi în direct cu cititorii Paginademedia.ro azi, la PaginademediaTV.

Emisiunea PaginademediaTV cu Robert Turcescu invitat va fi online astăzi, 28 noiembrie, de la ora 16.00.

Cititorii Paginademedia.ro pot pune întrebări sub forma unui comentariu la acest articol.

PaginademediaTV este transmisă Live din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ediţiile trecute au fost invitaţi Bogdan Naumovici, Silviu Prigoană, Mihai Găinuşă şi Virgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România).

Din emisiunile trecute:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Deep Throat Deep Throat
    1) Tinand cont ca R. Turcescu a fost numit redactor sef la Radio Total pe vremea cand patronul postului era Cornel Nistorescu si tinand, de asemenea, cont ca R. Turcescu a primit o slujba la EVZ pe vrema cand directorul ziarului era acelasi Cornel Nistorescu, il rugam pe Robert Turcescu (sau poate prefera sa-i spunem Bobby Voicu?) sa ne spuna: ce rol crede ca a jucat Cornel Nistorescu in viata sa profesionala? Dar in cea personala?

    2) Ce le raspunde R. Turcescu celor care il suspecteaza sau chiar il acuza ca ar fi omul serviciilor secrete in mass-media si ca executa ordine primite de la respectivele servicii? Ce crede R. Turcescu despre problema relatiei intre ziaristi si serviciile secrete, in general?
  • Mihai Popa Mihai Popa
    Ce argumente are dl.Turcescu pentru afirmatiile repetate ca este un "jurnalist independent", in conditiile in care aduna cu sarg o multime de beneficii: multi bani de la Vantu (circula zvonul ca a primit 1 mil.de euro); casa de la ANL (tineri care castiga f.putin in comparatie cu el nu pot obtine); desi nu are rating, este tinut in prime-time la tv.; primeste oferte si castiguri guvernamentale etc.
  • BM BM
    avand in vedere ca radu banciu la atacat in dese randuri la emisiunea ''11 metri'', care e relatia dintre cei doi lucrand impreuna la B1, odata banciu fiindu-i invitat in emisiune
  • Ada Ada
    Daca intrati pe linkul pe care l-am postat, gasiti si printscreen-urile, adica dovada celor spuse de mine
  • Ada Ada
    Ce parere aveti de asta: http://www.causes.com/causes/638239-demisia-nicoleta-balaci-ameninta-cu-presa-adversarii-politici.
    O jurnalista de la Radio 3 Net, care este si sefa de sindicat ii ameninta pe sustinatorii lui Victor Ponta cu campanii de presa. Asta intra in atributiile unui jurnalist platit din bani publici? A unui jurnalist, in general?
  • Victor Victor
    Robert Turcescu a venit la Sport Total FM cu o bază de date cu numere de telefon ale unor „simpli cetățeni”. Aceștia erau sunați în timpul emisiunilor de către „producători” și invitați să își dea cu părerea în direct despre tema emisiunii, iar ascultătorilor obișnuiți le era lăsată impresia că „cetățenii” au sunat din proprie inițiativă.

    Întrebare: cu cât (sau cu ce) erau plătiți acești „ascultători de serviciu” din baza de date?
  • realtv realtv
    Intrebari pt Robert Turcescu :
    1.De ce acum cativa ani nu stia ce e ala CNN ?
    Pt. ca un jurnalist e normal sa stie ....
    Si va spun sigur ca nu stia pt. ca videoul e pe you tube preluat dintr-o emisiune a sa de pe realitatea tv
    2.A fost sau nu ceva intre el si Liana Patras ( fosta Alexandru ) , pt. ca presa vremii a scris acum cativa ani , pe cand acestia lucrau la Realitatea ca ar fi fost o idila intre ei ....
    Asteptam raspunsuri !:)
  • Horea Horea
    In orice caz, nu "iz" de ... FNI!
  • Observator Observator
    El, Turcescu, nu-ti va raspunde aici. O pot face eu in locul lui:
    1.TVR-ul ar fi fost o "palarie" prea mare pentru capul sau.
    2.Pentru ca (unul din motive) s-a mutat de pe Realitatea pe b1 care se stie ca-i propteaua Presedintelui inca de pe vremea lui Radu Moraru.
  • olguta olguta
    Intrebare pentru Robert Turcescu: de ce este invitat in continuare Bogdan Chiriac la emisiuni? Nu este de ajuns sa il vedem si auzim la Realitatea, de ce si la B1? De ce nu se poate renunta?
  • premiera tv premiera tv
    digisport are de gand sa transmita steaua-dinamo pe cele trei canale cu trei tipuri de comentariu: pro steaua, pro dinamo si impartial, o premiera in media din romania
  • titus dan andronicus titus dan andronicus
    Genginni stai linistit ca acolo nu mai sunt banii lui Paunescu sunt banii lui Udrea, Niro si alti baieti destepti.
  • Sebi Raducu Sebi Raducu
    1. Ce l-a impins sa achizitioneze temporar Sport Total FM si care a fost proiectul cu care se lauda si care s-a terminat ca un esec anonim?

    2. A moderat doua dezbateri privind Alegerile Prezidentiale in 2009. A fost amenintat de una dintre parti sau santajat (in acelasi caz) pentru a favoriza si defavoriza unele tabere (stiu ca nu o sa imi raspunda, dar eu sunt curios).

    3. Ce l-a inspirat in schimbarea formatului emisiunii (de la o conversatie face-to-face, la o dezbatere in 2+1 (el, Cristoiu si invitatul) si in final la cel de cerc (publicul si cei care fac emisiunea - moderatorul si invitat(i) ), la care a aderat in prima faza si Antena 3 -Sinteza Zilei- prin mai 2010 ).

    4. Are de gand sa fie un antreprenor in media ?
  • genghinni genghinni
    Domnule Turcescu,daca banii domnului Vantu au un miros pestilential desi cativa ani nu v-au deranjat,atunci banii urmasului fratilor Paunescu,ce iz degaja! O zi buna.
  • argus2011 argus2011
    Salutara intentia de a-l invita pe Robert Turcescu la un dialog cu si despre media.
    Iata intrebarile mele:
    1. Cum isi explica dezinteresul fata de postul de radio pe care l-a detinut?(anul acesta, in luna iunie a sistat angajarile, a transmis personalului redactional ca posturile vacante se vor ocupa in septembrie, iar, in august, l-a revandut fostului proprietar)?
    2. Cum ar fi reactionat daca s-ar fi aflat in situatia celor care au lucrat acolo si carora s-a marginit sa le spuna că "este convins că echipa sa îşi va găsi joburi, pentru că este una profesionistă”. Cine ar fi facut angajari la 1 august, data care coincide cu declaratia lui anterioara?
    3. Ce isi reproseaza Robert Turcescu fata de media si patronii ei in anul de gratie 2011?

Trimite un comentariu

sus