Skip to main content

Săptămâna financiară şi Felicia renunţă la varianta pe hârtie şi rămân online

 

ACTUALIZARE 2: Redacţia Săptămâna Financiara nu mai lucrează, de azi, în sediul pe care l-a avut pana acum, iar angajaţii de până acum aşteaptă să se întâlnească cu noul administrator pentru a vedea ce se întâmplă în continuare, scrie Hotnews. Potrivit aceleiaşi surse, şefii de până acum ai SFin şi Fin.ro (fostul ziar Financiarul) nu vor mai lucra la aceste titluri

Publicitate

ACTUALIZARE 1: În ultimele săptămâni, potrivit informaţiilor HotNews, au avut loc negocieri intense, care nu au putut duce, însă, la continuarea apariţiei tipărite a Săptămânii Financiare. La Media Casa Press a fost numit un nou administrator, Cătălin Sandu.

Revistele Săptămâna financiară şi Felicia, editate de Intact nu vor mai apărea pe hârtie, ci numai pe online.

Oficialii Intact spun că “funcţionarea eminamente online” este “pentru o perioadă”, însă nu precizează vreo dată la care titlurile revin pe hârtie. Oricum, nu până la sfârşitul anului.

Detalii, în continuare:

Decizia vine la câteva săptămâni după ce angajaţii Săptămâna financiară au renunţat să dea testele de evaluare impuse de managementul companiei, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Angajaţii au fost puşi să aleagă dacă dau testul sau părăsesc compania.

Testele veneau ca o condiţie obligatorie, în contextul în care titlurile de print ale Intact (mai puţin Gazeta sporturilor) urmează să se integreze într-o nouă companie, Intact Publishing.

Cum motivează Intact trecerea titlurilor pe online?

"Considerând apartenenţa brand-urilor Săptămâna Financiară, Fin.ro Magazin şi Felicia la companii diferite, Săptămâna Financiară SRL, respectiv Media Casa Press, acestea vor funcţiona o perioadă eminamente online.

În timpul în care va avea loc lichidarea operaţională Media Casa Press şi eventuala fuziune ulterioară cu nou creata Intact Publishing, www.sfin.ro, www.fin.ro, www.revistafelicia.ro îşi vor consolida poziţia online printr-o investiţie semnificativă şi o echipă dedicată, care a contribuit la crearea titlurilor de succes amintite."

Numărul de astăzi, 21 noiembrie, al Săptămânii financiare este ultimul care apare pe hârtie în acest an, după cum anunţă chiar Intact.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Vor ramane pe print doar cei care vor produce continut de calitate. Adio inserturi, adio tertipuri de a baga cititorului prostii pe gat.
  • steven steven
    Si uite asa mai piere o goarna de-a lui Voiculescu!

Trimite un comentariu

sus