Skip to main content

Şedinţă la Adevărul: ultima tranşă a salariilor pe octombrie intră săptămâna viitoare. Cartea nu mai merge bine

 

Despre salarii şi inserturi azi, într-o şedinţă a conducerii Adevărul cu ziariştii.

Publicitate

Angajaţilor Adevărul li s-a promis că până săptămâna viitore vor primi şi ultimii bani aferenţi lunii octombrie.

Totodată, jurnaliştii au fost asiguraţi de directorul general Peter Imre că până pe 10 decembrie le vor intra şi banii pe luna noiembrie.

Imre a ţinut să-i liniştească pe jurnalişti spunând că nu se pune problema insolvenţei, în ciuda zvonurilor apărute în industrie în ultima vreme. El a precizat că inserturile cu carte nu se mai vând la fel de bine şi că pregătesc o nouă campanie cu inserturi.

La începutul lunii octombrie angajaţii Adevărul au fost anunţaţi, printr-un e-mail intern, că îşi vor primi banii, eşalonat, în perioada 2-10 noiembrie. Abia pe 10 noiembrie au început să intre câte 500, respectiv, 1.000 de lei pe cardurile de salarii. Angajaţii Adevărul au mai primit o tranşă asemănătoare şi ieri, restul urmând să intre săptămâna viitoare, promite conducerea.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publicitarul publicitarul
    SURPRIZA! azi restaurantul a fost inchis! desi mare parte dintre angajati au lucrat. si-au rabdat de foame cei care s-au bizuit pe prinzul oferit de trust. ce baza sa pui pe promisiunile lui imre?
  • Giovanni Giovanni
    Ce avem azi la prinz? Fasole cu ciolan?
    Multumim, Dinu Patriciu!
  • publicitarul publicitarul
    In loc de salarii si/sau bonuri de masa, iata ce au primit angajatii AH:
    Dragi colegi,
    Prânzul împreună la serviciu - aceasta este deviza pe care o vom aplica în perioada sărbătorilor de iarnă în Adevărul Holding!
    Începând de joi, 1 decembrie 2011, şi până vineri, 13 ianuarie 2012, veţi putea servi masa, zilnic, între orele 13.00 şi 19.00, în fiecare zi, de luni până vineri, la Sensazioni Club, restaurantul de la etajul al doilea al sediului central Adevărul Holding, fără a plăti consumaţia!
    Angajaţii Adevărul Holding vor putea mânca cu acest prilej din meniul special oferit de restaurant în incinta locaţiei sau vor putea cere sandvişuri şi fructe pe care le vor putea consuma apoi în redactie, la locul de muncă, în cazul unui program aglomerat.
    Masa va putea fi servită doar o singură dată pe zi, iar angajaţii Adevărul Holding au obligaţia de a purta asupra lor legitimaţiile de serviciu, pentru a putea fi recunoscuţi de către ospătari.
    Zile senine, tuturor!

    Incheierea mi se pare de-un cinism ingrozitor! Ce s-au gindit sefii, ca decit sa pice angajatii ca mustele ca-s lihniti de foame pentru ca n-au bani de mincare, mai bine sa-i puna sa "serveasca masa". m-am linistit, pardon, inseninat...credeam ca le da sa manince...
  • lelia lelia
    si inca ceva draga ygrec: descreierati care urla "jos basescu" gasim si cu mai putin de 1000 de euro pe luna. zau ca nu e nevoie sa falimentam un trust pentru asta!
  • lelia lelia
    ygrec, esti bolnav! trateaza-te! crezi ca mai merg textele astea eroice si "mobilizarea " muncitoreasca impotriva unui presedinte (vai de mama lui) care isi termina in mai putin de doi ani definitiv mandatul? ce o sa faceti mai drogatilor cand o sa va dispara motivul pentru care ati trait 8 ani? luati-va masuri ca va pierdeti motivatia existentiala:) penibililor!
  • ygrec ygrec
    ce-ai base?te numesti sergiu mai nou? catavencii sunt singurii care mai lupta cu betivanu',restul s-au predat,inclusiv adevarul,tocmai asta e motivul pt. care a inceput aceasta campanie impotriva lor,ca sa aiba noul mogul bun motiv sa-i dea afara!rusine dinule!
  • Sergiu Sergiu
    Afară de la Adevărul cu hoții de la Cațavencii, domnule Imre! Cu banii pe care-i risipiți cu ei puteți plăti salariile unor ziariști buni de la Adevărul.
  • Sergiu Sergiu
    De ce la Cațavencii sînt salarii de 4.000- 7.000 de euro (Bușcu are 7.000 euro)? Ce fac acei glumeți de șantier să merite banii ăștia? S-au lipit la un ziar cu renume și-l căpușează. Nu mai spun că ne fac de rîs fiindcă au în spate stenogramele lui Vîntu cu batistele. Noi cu ce sîntem vinovați, de ce trebuie să-i ținem în brațe pe acești intruși care se screm să aibă haz?
  • Bacanu Chel Bacanu Chel
    si celelalte combinatii ale lui nea Patri sunt cu probleme, unele mag micro sau inchis
  • Gogaie Gogaie
    Pe 10 decembrie intra salariile pe noiembrie si pe 22 decembrie o sa intre al 13-lea salariu...cel pe decembrie urmand sa-l vireze prin februarie, martie...wtf knows? Situatia e sub control, don't worry, be happy!
  • vali vali
    ma bucur ca nu m-am dus la adevarul teve. cind am auzit ca isi fac televiziune, m-am gindit ca e ceva de capul lor. auzisem ca ua scule de scule acolo... ziceam si eu ca daca au bagat bani in ele, o sa le foloseasca... aiurea... intre timp, kelemen de la realitatea se ducea la adevarul. si atunci m-am oprit. adica eu plecasem de acolo ca sa scap de idi oti si dadeam de unul dintre ei la adevarul? lasa... cind am vazut si ce cre tini conduc trustul, m-am lasat pagubas...
  • publicitarul publicitarul
    Sasu a promis ca la 1 decembrie imcepe sa emita on air! Hahahahahahaha, buna gluma! pleaca si aia din tv, cei care sunt capabili si stiu ca pot munci si-n alte parti. putorile incapabile ramin sa suga lefurile nesintite, ca unde mai gasesc mura, madam munteanu,amuraritei, simona david si multi altii asa pomana? tractoristu' crede ca ne-a fraierit pentru ca n-a aruncat lumea cu cartofi in el (ca bani de rosii n-au...). sarmanii angajati! voi credeti ca de la jumatatea lunii decembrie, cind ar trebui sa intre banii promisi, o sa mai vedeti pe-acolo picior de sef? pai pleaca toti in vacante, ce naiba! si-o sa mai vina pe la jumatatea lui ianuarie, asa ca n-o sa aveti cui sa-i bateti cu pumnul in masa, cum a sugerat shrek. in orice ca, m-a uns pe suflet ca-l oftica rau ce se scrie pe bloguri. Ia citeste aici, tractoristule: nu mai minti lumea si pleaca in mm.
  • haiJET!! haiJET!!
    uratul asta de SHREK incearca el sa linisteasca lumea... sa plateasca salariile, pana nu-l linseaza lumea! platit sa STEA cu un salariu baban!! adevarul se duce dracul, ceea ce le doresc si sefilor de acolo, in frunte cu ala care ar trebui sa sorteze cartofi, grigore cartianu. adevarul tv unde e?? pleaca toti de acolo, sassu apare pe la realitatea...IMRE, fa-ne o bucurie de sarbatori: 'te-acasa, ba, incompetentule!!!!!!!!!!!!!!
  • andrei de la unu' andrei de la unu'
    Zau, mai, Peterica Imreica? Pai cat sa te mai credem? Parca vad ca de Sarbatori fugi de manuta cu Dinu si nu va mai intoarceti :))))))))))

Trimite un comentariu

sus