Skip to main content

Şeful vânzărilor pleacă de la Adevărul Holding

 

Cristian Velicu, şeful vânzărilor din Adevărul Holding, pleacă din grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Publicitate

Cristian Velicu a ocupat poziţia timp de patru luni, în locul lui Tony Grey, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Contactat de paginademedia.ro, Velicu a confirmat plecarea, fără a da alte amănunte.

Carte de vizită:

Iulie – octombrie 2011: Director Publicitate Evenimente si Proiecte Speciale Adevărul Holding

2008-2011: Advertising Manager Adevărul, Adevărul de seară, Forbes, Foreign Policy

2006-2008: Advertising Manager Click

2003-2006: Coordonator vânzări publicitate ProSport

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petre Petre
    Ok, a plecat...drum bun! A ajuns si "vedeta" in urma acestui articol, va fi lipsit pe intranet pentru postarile sale de bun venit, va avea mai multa vreme sa agate tinere pe Facebook.Dar intrebarea importanta este : cine este inlocuitorul?
  • 2003 - 2006??? 2003 - 2006???
    @thenutz - tu te-ai trezit vorbind? Crezi ca daca lucram in Ringier ca reporter de teren la Libertatea stiam eu de Velicu? Uite, ca sa intelegi si tu: in anii mentionati publicitatea in ProSport era vanduta de departamentul de vanzari de la Ringier, departament in care am lucrat si eu. Si cum prezenta era obligatorie, varianta ta nu sta in picioare :-)
  • reporter reporter
    mult zgomot pentru nimic...
  • disturbia disturbia
    Pai daca a fost vorba sa fie numit director in Ucraina inseamna ca omul este competent...pana sa ajungi diretor sunt niste pasi de urmat ca altfel ce bine ar fi ca toti sa ajungem asa imediat directori in Ucraina (au dudui frumoase astia in Ucraina):))
  • publicitarul publicitarul
    haaaaaaaaaaaa, velicuuuuuu.... asta e indicvidul care posta primul pe intranet cind venea un sef nou si era anuntat colegilor! se rupea in temenele si urari de bun-venit in colectiv! un specialist la pupat in fund si lingusit.
  • thenutz thenutz
    Ai dreptate.
    Daca tu ai lucrat la Ringier si el la ProSport e foarte posibil sa nu va cunoasteti.
    Nu?
  • 2003 - 2006??? 2003 - 2006???
    Am lucrat in Ringier pana la sfarsitul lui 2004 si va garantez ca acest Velicu nu a fost unde spune ca a fost... cel putin nu in 2003 - 2004. Daca o luna sau doua le mai fentezi in CV, mi se pare maxima nesimtirii sa iti adaugi 2 ani. Bafta multa cui l-o angaja in continuare.
  • Mirel Adumitrei Mirel Adumitrei
    S-ar putea spune multe despre "devotamentul" si "cunostintele" domnului Velicu. Si facand abstractie de competenta profesionala mai inalta sau mai degraba scazuta - chestiune relativa, oricum - s-ar putea umple pagini intregi despre alte trasaturi de caracter "de senzatie" pe care le poseda si de care a dat dovada de-a lungul timpului.
    Dar nu are rost, nu conteaza si de fapt nu intereseaza pe nimeni. Omul are si partile lui bune, ca fiecare, nu e nimeni in masura sa-i judece pe altii. Este departe de a se afla intr-o situatie roz si nu e OK sa te bucuri de problemele altuia. Lasati-l in pace, fie voi prieteni sau contestatari.
  • zeushibrid zeushibrid
    Adevarul a mai pierdut un profesionist! Experienta se dobandeste greu iar Cristian avea din plin. Un prieten mi-a spus mai demult ca orice sut in ...dos este un pas inainte. Sunt sigur ca cineva va sti sa aprecieze mai mult decat cei de la Adevarul devotamentul,experienta si cunostintele Domnului Velicu. Mult succes Cristian!
  • Cosmin Cosmin
    La cum merg vanzarile ADH ma mir ca nu a avut bunul simt sa-si fi dat demisia mai prin vara.
  • Korkodel Korkodel
    Rebel, e o varianta sa fii velicu, la cum te exprimi. Ar mai fi vreo doua variante ca mai avea doi fani si cam atat. Ideea a inteles-o lumea chiar nu important care din cei trei esti
  • rebel rebel
    Korkodel cred ca nu mai esti in ADH de mult timp.....si inca ceva ori suntem Velicu ori suntem prost informati ca nu mai inteleg.....puneti ideile in ordine, vad ca te roade rau ca Velicu a plecat......iar chestia cu inspiratia las-o in grija altora mai pregatiti ca tine.
  • Korkodel Korkodel
    Si rebel si peter toti va numiti velicu. Ca sa vedeti ca sunteti prost informati, uitati-va pe cv-ul lui. Director la adevarul? Toata lumea stie ca la adevarul a fost dinu adrian! Velicu traieste in lumea lui virtuala de pe facebook! Acum a luat ciufliul, ce a meritat dupa toate prostiile facute. Sa nu se uite ca tot velicu a pierdut sansa vietii,postul de director in ucraina, cu cateva luni inainte sa fie numit, punand pe toti intr-o lumina proasta. A fost reprimit de mila inapoi. Si contractele uriase pe care le-a facut si cum pe toti i-a ridicat el si i-a invatat meserie... Daca mai e cineva sa creada povestile astea, sunt de plans... Cei care vor avea inspiratia sa il ia, se vor alege cu un mare barfitor si fitilist, e bun la asta...
  • PEtre PEtre
    Am lucrat cu Velicu si la ProSport, si la ADH. Omul nu e un geniu (nici n-ai cum, pe o asa piata de doi bani), insa stie cu ce se mananca domeniul si e intre foarte putinii care l-a avertizat pe Imre ca cifrele bugetate pentru incasari sunt fantasmagorice. Pacat ca pleaca, e o pierdere pentru trust si un castig mare pentru altii care vor avea inspiratia sa-l ia.
  • rebel rebel
    Sa inteleg ca ai ceva personal cu Velicu ca altfel nu vad de ce "Korkodel" poti spune asa ceva despre un om care lucreaza in advertising de ceva vreme.
    Ai condus ceva vreodata, masina macar? Vorbesti de incompetenta.... de asta ai auzit ca te caracterizeara, relatii ma gandesca ca te referi la oameni de business, oameni pe care oricum tu nu ii stii.... si piata....cred ca pentru tine piata e aia de unde iei cartofi...hai sa fim seriosi analizeazate putin si dupa.... sa scrie ceva aici. Vezi ce usor e sa fii tinta....

Trimite un comentariu

sus