Skip to main content

VIDEO: Mircea Badea şi sora lui, acum zece ani la Realitatea TV. Prigoană, despre Naty şi Mircea

 

Mircea Badea şi sora lui, Naty, au lucrat acum 10 ani la Realitatea TV. Atunci a apărut 30 de minute cu Mircea Badea, un fel de În gura presei de acum. Sora lui prezenta Monologuri cu Naty.

Publicitate

Prigoană, prieten cu Badea la acea vreme, a povestit în exclusivitate la PaginademediaTV cum a apărut emisiunea la Realitatea TV. În continuare, câteva înregistrări în exclusivitate cu Mircea Badea şi Naty Badea.

Mircea Badea, acum 10 ani la Realitatea TV

Ce spune Prigoană despre Badea?

Emisiunea PaginademediaTV a fost transmisă din studioul LTV, cu ajutorul companiei DirectOne.

Silviu Prigoană: Eu am avut ideea emisiunii lui Badea

Silviu Prigoană, în exclusivitate la PaginademediaTV:

“Eu am fost foarte bun prieten cu Mircea Badea, Oreste şi Teo. Eram o gaşcă, ne întâlneam la restaurantul tailandez, în fiecare joi seara, depănam tot felul de amintiri. A fost o perioadă senzaţională. pe Mircea Badea l-am rugat să facă un soi de În gura presei, de astăzi."

Dumneavoastră aţi avut ideea?

Da, eu am avut ideea, pentru că aveam ştiri care nu puteau fi ilustrate, iar televiziunea înseamnă, până la urmă, ilustraţie, imagine. Erau tot felul de ştiri incredibile care nu puteau fi ilustrate şi era păcat să nu spunem şi de acele ştirile într-o emisiune

Am făcut o emisiune de 30 de minute în care ştirile de peste zi care nu puteau fi ilustrate erau citite de Mircea Badea şi era un fel de stand up comedy, el fiind un bun povestitor. Aţi sesizat că şi în momentul de faţă poate să vorbească o oră pe orice subiect şi să nu plictisească.

L-am rugat pe Badea să nu cumpere fabrica de la Gherla

La un moment dat, ştiu că Mircea Badea a cumpărat o fabrică de chibrituri din Gherla. Având în vedere faptul că dumneavoastră sunteţi din Gherla, a existat vreo legătură?

"Nu, nicio legătură. Chiar l-am rugat pe Mircea Badea să nu cumpere fabrica, pentru că e o greşeală. Eu cunoşteam piaţa şi se aduceau chibrituri din Ucraina, mult sub preţul de producţie. Nu aveai cum să te baţi cu o piaţă unde tu fabricai suta de chibrituri cu un dolar şi de afară veneau cu un dolar mia de chibrituri.

Dar nu Mircea Badea era legat de fabrica de chibrituri, ci un prieten de-al lui a cumpărat fabrica, el a intrat ulterior ca acţionar, crezând că, într-un fel sau altul, salvează fabrica. Dar fabrica nu putea fi salvată de la faliment, din cauza pieţei din România, care era invadată de produse din Ucraina – vorbesc aici de chibrituri."

S-a schimbat Mircea Badea?

"Nu, nu s-a schimbat deloc. Are aceeaşi măsuţă. Acum am observat că e un pic mai înaltă, s-a mai modernizat, dar a rămas acelaşi Mircea Badea, comentând lucrurile de care se izbeşte zilnic. Lumea spune că are anumite frustrări. Nu cred că are frustrări, lucrurile pe care le spune el pe la televizor sunt frustrările noastre ale tuturor.

Dar a rămas acelaşi, nu s-a schimbat deloc. Eu îl preţuiesc foarte mult pe Mircea Badea, chiar dacă partidul meu nu prea îl înghite, pentru că are păreri şi impresii despre partidul de guvernământ. Eu chiar îl apreciez foarte mult şi pe el, şi pe Teo şi pe Oreste."

Aţi rămas prieteni?
Da, am rămas prieteni, dar cu întâlnirile e foarte complicat acum. Teo are problemele ei, Mircea Badea are o emisiune la o oră imposibilă, e foarte greu să ne întâlnim în momentul de faţă. Dar eu îi preţuiesc foarte mult pe toţi colaboratorii mei, şi pe foştii asociaţi şi pe toată lumea.

Cât au mai lucrat cu dumneavoastră Mircea Badea şi Oreste?
După ce s-a schimat proprietarul Realitatea TV, le-au fost scose emisiunile şi ei au mai rămas în continuare la mine un an de zile, la departamentul media. Aveam o grămadă de companii pe vreme aceea, ne-am ocupat de promovare, lucrau în
spate pentru diverse companii. Chestii de concepte, de pliante, de evenimente s.a. Chiar erau foarte buni.

Silviu Prigoană despre Mircea Badea, la PaginademediaTV

Despre Naty, sora lui Mircea Badea: Era absolut genială, textele şi le crea singură

Naty, sora lui Mircea Badea, a lucrat şi ea la începuturile Realitatea TV. Realiza emisiunea Monoguri cu Naty.

Naty Badea, acum zece ani la Realitatea TV

Silviu Prigoană:

"Vroia să facă o emisiune despre Bucureştiul vechi, de altă dată, să aducă imagini vechi, de arhivă. Până să dăm drumul la emisiunea respectivă, a început să facă o emisiune despre nivelul de cultură al poporului român şi mitocănismele de care ne lovim în fiecare zi, care mie mi s-a părut o idee simpatică. Asta până în momentul în care s-a îndrăgostit, s-a măritat şi a plecat din televiziune. (...) A venit şi s-a retras, subit, după şase luni de zile.

Sintagma “Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul” îi aparţine ei. Aşa îşi termina ea emisiunea, la un moment dat. (...) Sintagma a fost preluată ulterior de Mircea Badea. Fiind în familie nu era nicio problemă de copyrighting.

Chiar făcea o emisiune simpatică. (...) Era absolut genială, textele şi le crea singură."

Silviu Prigoană, la PaginademediaTV:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Irina Irina
    Duduie Miha. Nu inteleg iritarea ta,despre acest subiect! Spui ca doamna Naty a fost olimpica patru ani,de parca a fost singura olimpica din aceasta tara! Eu cunosc multi olimpici,care au primit burse si au continuat studiile la Harvard, Oxford si de asta nu fac atat caz! Si doamna Naty a primit in liceu, datorita relatiilor mamei, o bursa de nici 9luni in Italia, la niste cursuri din cadurl unei scoli! Erau cursuri, nu studii de ani de zile la Universitati renumite. Asa ca, interesant ar fi fost ce facea in alte vremuri, inainte de 1990, cand nu se tine cont de olimpiade si chiar trebuia sa dai examen, indiferent de prestaiile olimpice
  • Miha Miha
    Frustratule Matei, sa stii ca Naty a fost olimpica nationala patru ani si a intrat la Universitatea Bucuresti fara examen de admitere, pe baza performantelor la limba latina si limba italiana! Tu ce ai facut in viata? Ai performat in ceva? Ei sunt si acum admirati pentru ceea ce fac! Naty a fost la Realitatea mai demult, poate ca esti prea mic si de aceea nu stii...
  • Irina Irina
    Faptul ca iti bei cafeaua cu fratii Badea, sau ai alte relatii cu domnisoara Naty(mai nou!), nu inseamna ca ai dreptul sa si gandesti. Fiecare are dreptul la o opinie, prin prisma a ceea ce stie cu EXACTITATE despre ei. De exemplu a mai facut domnisoara Naty mai multe "cu mana ei"- tot din ce am vazut si auzit unii dintre noi.
  • matei matei
    El se vaita ca "de ce n-am plecat eu?!?!", mie imi e indiferent.
    Iar despre geniala Naty, daca n-am auzit inseamna ca nu conteaza.
    Nu mai muri tu de grija lor.
  • stefan stefan
    Draga Matei. Referitor la dna Naty. Nu stiu cate stii tu despre ea. Oricum n-are importanta. A ales sa "cante" in "background". Oricum, multe din ce vezi si auzi pe la tv sunt facute de "mana" dumneaei. Aici esti rau. Mircea: da, facu mate dar s-a axat pe televiziune, a luat tzeapa in afaceri ca multi altii, in schimb face ceva ce-i place si face bine. Iar esti rau. Cat despre Carmen... esti rau de tot, aici poate (si se pare) are dreptate.
    Irina: Grozav imi place al tau infarct intelectual. sper ca trece cu anii...
  • vetanase vetanase
    Din cate imi amintesc,pe la RealitateaTV a fost si Bogdan Gamalet. Foarte bun prezentator si moderator.
  • Irina Irina
    Subscriu, Matei. Ai perfecta dreptate! Genialii frati se pare ca sunt patrioti inflacarati. Cum putem explica paradoxul, ca si Badea si sora lui denigreaza aceasta tara(oamenii ei etc) ori de cate ori au ocazia???
  • thdncgfb thdncgfb
    laura chiriac nu mai e? i-auzi...
  • matei matei
    Pe mine ma distreaza cand Mircea tot repeta cum ca el si Naty ca au fost mari olimpici internationali si ca puteau sa plece oriunde sa fie bogati ca si colegii lor de clasa dar... dar n-au facut-o... si acum de geniala prezentatoare Naty n-a mai auzit nimeni, Mircea nu e mare matematician, nici mare antreprenor dar plange la el pe blog de soarta cruda a genialei prompteriste meteo/sport/spa Carmen Bruma, cea mai veche angajata la Realitatea, careia nu i-a facut statuie nou' patron Elan
  • cucu&cucu cucu&cucu
    Bun, pana aici am inteles tot,unii chiar au fost geniali. Fratilor, ati vazut ce specimene "circula" la Realitatea de azi?
    Sunt si prezentatori adevarati cum ar fi: Melania Medeleanu, Mihai Tatulici, Tudor Musat, Dana Razboiu, George Berevoianu, Adriana Nedelea.
    Dar avem si un contra-exemplu: Aneta si nu mai-stiu-cum, e praf de praf. Sau tuta aia de Saviana, alta caricatura de prezentatoare.
    Cum naiba sa nu reusesti sa pronunti in limba engleza cuvantul "INFRIGEMENT" si sa-l spui ca atare, intr-o romaneasca...pura? Despre Aneta este vorba. O vedeti p'asta sambata si duminica dimineata. Cruciti-va!. Trimiteti fatucile la lectii de limba engleza, dar mai intai de limba romana, au probleme foarte mari cu limba materna. Dupa stirile cu Berevoianu, care este brici, o dati cu mucii-n fasole cu "vedeta" Aneta. Are parul rasucit pe moatze, dar creierul este sigur intins, altfel nu vad de unde debiteaza atatea tampenii. O "eclipseaza" pe Saviana, cu care se bate pentru premiul intai cu coronita: care spune mai multe prostii intr-o ora.
    S-au dus vremurile alea cu Emma Zeicescu si Cosmin Stan, ori cu Laura Chiriac sau Letitia Zaharia.
    Sergiu nu le vede maica p'astea doua? Realitatea TV a devenit "Tampiteii TV" ! Cum naiba sunt pusi aia acolo? Criteriul numarul 1 este incultura? Maine, poimaine, ne trezim ca prezinta stirile tantaloaica aia de Sanziana Buruiana!Aia mai lipseste din peisaj.
    Mutati cu telecomanda pe alt post de stiri!
  • cornel cornel
    sa-ti ia PSD-ul fabrica de chibrituri si apoi sa fii obligat sa faci propaganda pt PSD...doamne ce chin pe Mircea Badea

Trimite un comentariu

sus