Skip to main content

X Factor, 665.000 de telespectatori. Egalitate Antena - Pro pe publicul comercial

 

Emisiunea X Factor de sâmbătă, 5 noiembrie, a avut o audienţă medie de 665.000 de telespectatori.

Publicitate

Show-ul transmis în direct de Antena 1 a fost urmat de Pro TV, la o distanţă de aproape 170.000 de telespectatori.

Pe segmentul comercial (18.49 de ani), Antena 1 şi Pro TV au fost la egalitate.

Cifrele, în continuare:

  • Media de audienţă X Factor în mediul urban a fost de 665.000 de telespectatori pe minut (5,7 rating).
  • Pro TV a fost pe locul doi în clasamentul audienţei, cu 497.000 de telespectatori.
    • Vârf de audienţă: 976.000 de telespectatori (8,4 rating) la 20.55.
  • Egalitate absolută pe segmentul comercial: atât Antena 1, cât şi Pro TV au avut 304.000 telespectatori între 18 şi 49 de ani (5,9 rating pe aces segment).
    • Clasament foarte strâns pe locurile 3-4-5. Prima TV, TVR 1 şi Acasă TV au fost la egalitate ca rating procentual - 2,3, diferenţa fiind aproape insesizabilă şi după numărul de telespectatori.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 5 noiembrie, pe intervalul X Factor, în mediul urban:

1. Antena 1: 665.000 de telespectatori (5,7 rating)
2. Pro TV: 497.000 (4,3)
3. Prima TV: 273.000 (2,3)
4. TVR 1: 272.000 (2,3)
5. Acasă TV: 270.000 (2,3)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum, în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1  octombrie: 849.000 (7,3)
8 octombrie: 888.000 (7,6)
15 octombrie: 737.000 (6,3)
22 octombrie: 573.000 (4,9)
29 octombrie: 761.000 (6,5)
30 octombrie: 551.000 (4,7)
5 noiembrie: 665.000 telespectatori (5,7 rating)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nic nic
    Domnule Obae
    De unde atata inversunare impotriva X-factor. De la sponsori? Azi chiar am ras cand am citit, sub titlul care vorbea de egalitate, ca X-factor a avut la 665.000 de spectatori cu 170.000 decat ProTv. Pai asa arata egalitatea?
    Cand Pro era cu 20.000 peste X-factor bateai toba ca aia de la antena au luat bataie. Acum ca au avut practic cu o treime mai multi telespectatori dai fuga sa gasesti un motiv ca sa scazi din succes. Scriai zilele trecute despre postacii care comenteaza pe net. Tu esti postac cu articole intregi nu doar cu niste commenturi amarate :(
  • razvan razvan
    Nu stiu daca mai citesti mesajul dar tin sa te contrazic.Degeaba citesti biblia formatului daca o aplici in Romania.Nu putem compara publicul,adica oamenii din Romania cu cei din vestul europei.Asta imi aminteste de alegerile din anii trecuti cand multi politicieni(cred ca si Geoana sau Nastase) si au adus consilieri din SUA cu mari succese acolo, special pentru campania prezidentiala.
    Si dupa cum stim au esuat lamentabil.Nu orice reteta din vest se aplica cu succes aici.Si eu ma indoiesc de faptul ca nu au studiat si la noi foarte bine formatul inainte de a incepe.Da,putem discuta de juriu,ca ne place sau nu,dar nu de aia nu se uita lumea.Daca X-factor era pe PRO atunci sigur ei aveau audienta mai mare chiar daca tot acelasi juriu era si tot aceiasi scena,lumini sau muzica.
  • vali vali
    care e audienta x factor de duminica 06.11.2011 merci
  • vranceanu ciprian vranceanu ciprian
    va rog sa-mi spuneti si mi-e unde pot vedea audiente tv a serialelor tv din saptamana 24 si 30 octombrie 2011
  • Mihai Mihai
    Problema e alta. Cum a reusit A1 sa distruga un format de succes!?!
    "Romanii au talent" este un format asemanator dar cu rating mult peste. Aici se vede profesionalismul celor 2 canale. Din pacate pentru noi ProTV nu are concurenta in .ro.
    Poate in urmatorul sezon A1 isi va da seama de greselile comise si va lua masuri. Nu au investit acolo unde trebuia sa fie sarea si piperul show-ului - juriu si un montaj de calitate. Nu au si nici nu vor sa aiba oameni buni.
  • Dragos Dragos
    Si Vocea Romaniei si X-Factor sunt emisiuni bune....problema e la "impachetarea" produsului, Pro-ul fiind in avantaj. Luati de exemplu sunetul la cele 2 show-uri...la X-Factor negativele pieselor abia se aud.Diferentele se vad cam peste tot (lumini, montaj, sunet, promovare).
  • marian marian
    Mie chiar mi-a placut emisiunea de sambata. X-Factor
  • The Voice UK The Voice UK
    Un juriu slab, slab, slab, iar concurentii sunt chiar sub ceea ce se vedea la Megastar cu cativa ani in urma.
  • eusss eusss
    da, aici e batut de un film mediocru. unii oameni prefera un film decat sa se uite la niste mascarici. nu tot ce merge in SUA merge si in Romania.
  • dan dan
    Mihai, daca tu imi spui ca noi suntem la acelasi nivel de intelegere/acceptare a unor show-uri cu alte tari, parerea mea este ca gresesti! Am vazut cum decurge "X-Factor" si in U.S.A. si nu stiu daca tu ai observat ca scenic si tot ce tine de filmat, lumini, etc, suntem la acelasi nivel.
    Ai dreptate cand spui ca ambele isi propun sa produca bani, e si normal, in ziua de azi ar fi absurd sa faci ceva fara sa te gandesti la bani, doar ca, la fel ca in primul msg pe care l-am dat, ma repet, sunt doua formate TOTAL diferite. Acei concurenti de la "Voice of" au un trecut in lumea muzicala, la ei nu se mai pune problema de formare, de invatare, etc. Ce spui tu, ca vor ajuge in competitie directa in industria muzicala, deja nu mai e direct legat de show, de rating si de postul de televiziune!
    Nu vreau sa iau apararea nici celor de la "Voice of" nici celor de la "X-Factor" pentru ca nu-mi aduc bani in buzunar, dar romanul in general nu e genul de persoana care sa vrea sa vada prin ce se trece cu adevarat de la statutul de om normal la cel de "cantaret". La fel a fost si cu "Megastar". Crezi ca "Megastar" nu a avut voci bune sau nu a avut un format, cel putin, interesant? Dar e mai lejer sa te uiti la show-uri unde totul se pune pe tava. Tot ce am spus mai sus si in msg-ul trecut, e strict parerea mea. Nu vreau sa generalizez, si e posibil sa ma insel, dar asa vad eu.
  • mad79 mad79
    Voice vs xFactor!Productii romanesti,bune,insa cei de la xFactor,au dat-o in bara cu juriul!Stau ca PAMPALAII aia in juriu si sunt atat de patetici,incat si ei,cred ca ar vrea sa fie,ori in club,ori la vre-un concert in momentul ala!Daca nu au acel zvac,pe care il au cei din juriu de la Voice,Brenciu si Smylei(fac toti banii),atunci ti-ai ales gresit meseria.In State sinormal ar fi si la noi,cei care se cred cantareti,ar trebui sa ffie mult mai mult decat atat,ar trebui sa fie si ENTERTAINERI,ceea ce Brenciu stie sa faca sau Banica jr,alt om care iti tine un intreg spectacol in spate,la nevoie.
    as fi curios care sunt datele de rating de la reluari,cand si xFactor si Voice,se suuprapun?
    In rest esacelasi show,unii canta,mai bine sau nu!
  • florin florin
    pentru cei care ridica in slavi x factor nu e de ajuns sa fi pe primu loc trebuie sa umilesti atversaru cu asemenea format. pentru comparatie ce costuri a avut protv pentru a redifuza un film care produce rezultate asemanatoare cu x factor?
  • tv tv
    Dan, dincolo de replicile taioase si deloc argumentate ale postacilor din ambele tabere, substanta criticii aduse A1 este cu totul alta! Nu e vorba ca XF e mai slab ca Vocea (evindent, chiar daca sunt formate de talent, au puncte total diferite), ci e vorba ca A1 nu a reusit sa implementeze absolut deloc ingredientele care asigura formatului XF succesul in toata lumea, de atatia ani.
    Stim cu totii ca, odata cu achizitionarea licentei, este livrata si "biblia" emisiunii, care iti da mura-n gura toate elementele cheie care fac din emisiune un succes (iar "biblia" unui astfel de format, crede-ma ca este fff stufoasa si contine enorm de multe indicatii, pe baza experientelor si analizelor de ani de zile, din toate tarile in care a fost produs show-ul).
    Este practic imposibil sa dai gres, daca gandesti cu cap tot ce iti este explicat acolo.
    Ori aici a dat gres A1 - nu a analizat absolut deloc toate aceste ingrediente "cheie". Senzatia mea e ca au facut in felul urmator - aducem un "Lazarov" (ceea ce inseamna evident un mega succes apriori), ne uitam si noi 10 minute la emisiunea originala si lasa ca am inteles noi mai bine ce trebuie sa facem, ce mare lucru!
    Nu au inteles absolut nimic din ce inseamna aceasta emisiune cu adevarat.
    Ori, dupa cum arata emisiunea de pe Protv, se pare ca baietii aia si-au facut ffff bine temele.
  • Mihai Mihai
    permite-mi sa te contrazic:

    1. gusturile nu sunt diferite atat de mult, vorbim de formate internationale. X-factor a prins in Anglia, SUA si multe alte tari, Got talent a prins in Anglia, SUA, ROMANIA (romanii au talent) si multe altele, The voice a prins in SUA, Olanda, Romania (Vocea Romaniei) etc.

    Dupa cum vezi problema nu e de gust ci de "punere in scena".
    De curiozitate cand te plictisesti cauta pe net un episod din "The X-factor" USA.

    2. Cat despre diferentele de obiectiv ambele isi propun in mod direct acelasi lucru, audienta/ publicitate/ bani/ profit.
    Din perspectiva concurentilor identificarea unui/unor indivizi cu factoruld e prinde la public (X-factor) sau o voce foarte buna (Vocea Romaniei).

    In final X-factor oferta 200 000 E (de la Orange)si Vocea Romaniei 100 000E (de la Cosmote)+ un contract pentru un album muzical. Implicit ajung in acelasi loc, industria muzicala si deci in competitie directa.

    3. exista vreo statistica conform careia publicul tinta a fost atins in proportie de 90%?

    O seara frumoasa!
  • dan dan
    Vad aici multe comentarii care blameaza A1, care spun ca au distrus un format de X-Factor, etc. Voi uitati ceva, aici e Romania. Romanul are gusturi diferite de vestici si de cei in S.U.A. Noi ca sa apreciem ceva la adevarata valoare am avut nevoie de ani de zile fata de restul tarilor. Noi nu intelegem ca asta e un show care isi propune sa gaseasca si sa FORMEZE o voce buna. Astia care compara Voice of cu X-Factor e ca si cum ar compara fotbalul cu handbalul, se joaca cu o minge, dar regulile sunt total diferite! Nu spun ca Voice of nu este un show bun, dar nu se pot incadra in acelasi segment, singurul lor punct comun este muzica, ATAT! Pe parcursul emisiunii X-Factor vom vedea cum evolueaza oamenii astia, cum se transforma si daca merita cu adevarat sa castige premiul. Emisiunea a fost facuta pentru un anumit segment de oameni. segment pe care l-a acaparat in proportie de peste 90 la suta!

Trimite un comentariu

sus