Skip to main content

15 decembrie: Vrei să fii milionar pentru copii

 

foto TVMania Postul de televiziune Kanal D va organiza mai multe ediţii speciale ale emisiunii "Vrei să fii milionar?”, anume concepute pentru Sărbătorile de iarnă.

Publicitate

Prima ediţie a "Vrei să fii milionar?” în acest format va fi difuzată pe 22 decembrie, de la ora 20.00, iar Virgil Ianţu va avea că invitaţi două cupluri de părinţi cu copii.

"Atât părinţii cât şi copiii vor încerca să răspundă corect la cât mai multe întrebări pentru a câştiga premii specifice Sarbatorilor”, potrivit reprezentanţilor Kanal D.

De asemenea, pe 23 decembrie, de la aceeaşi oră, "Vrei să fii milionar?” aduce o altă ediţie specială, dedicată în totalitate copiilor.
Iantu va realiza ediţii speciale pentru copii ale "Vrei să fii milionar?”

Mai mult de jumătate dintre românii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani nu au folosit niciodată internetul, în timp ce mai puţin de o treime dintre gospodăriile din România au acces la o conexiune de mare viteză (broadband), cifre care plasează România pe ultima poziţie în UE, scrie Mediafax.

Media europeană a scăzut în ultimii cinci ani cu 18 puncte procentuale, de la 42% în 2006, când aproape trei sferturi dintre români (74%) nu utilizaseră niciodată internetul.
Peste jumătate dintre românii cu vârste între 16-74 de ani nu au folosit niciodată internetul

Parlamentarul britanic laburist Jim Sheridan a cerut, ieri, ca BBC să-l dea afară pe Jeremy Clarkson de la Top Gear, pentru o serie de comentarii controversate, scrie Gandul. info, care citează Daily Mail.

Parlamentarul Jim Sheridan a declarat, adresându-se în faţa pelnului, că "Jeremy Clarkson este un lux pe care BBC nu şi-l poate permite", sugerând că televiziunea ar trebui să-l demită pe prezentator.

Motivul? În urmă cu câteva săptămâni, Clarkson a declarat, în cadrul unei emisiuni la BBC, că i-ar executa, în faţa familiilor lor, pe toţi participanţii la grevele din Marea Britanie. "Cum îndrăznesc să facă grevă când au pensii garantate, pe când noi, restul, trebuie să muncim?", a spus atunci Clarkson. Ulterior, co-prezentatorul Top Gear şi-a cerut scuze pentru afirmaţiile sale.

Totuşi, directorul general al BBC, Mark Thompson, îşi apără angajatul şi spune că acesta nu va fi dat afară. "Tot ce a spus în acea emisiune a fost sub formă de glumă şi nu trebuie luat în serios. Deşi există şi păreri pro, şi contra lui Clarkson, milioane de oameni încă îl susţin şi îl apreciază", a declarat Thompson.
Prezentatorul Top Gear i-a enervat pe parlamentarii britanici. „Jeremy Clarkson este un lux pe care BBC nu şi-l poate permite”

Discovery Science prezintă de la ora 18.40 un documentar original, "Wallace şi Gromit - Lumea invenţiilor", prezentat de eroi animaţi, scrie evz.ro.

Cei doi studiază în Germania pinguini zburători şi roboţi inspiraţi de pisicile-demare, apoi vizitează Malawi, unde cercetătorii explorează sofisticatele muşuroaie de termite şi sistemele lor de autorăcire ca model pentru casele viitorului. Apoi descoperă fascinaţia omului pentru zbor, de la rachete "fabricate în casă" până la propulsoare portabile, şi prezintă ingenioase invenţii domestice - de la roboţi casnici şi valeţi umanoizi ciudaţi, din anii 1940, până la performantele dispozitive actuale - explorând istoria vieţii casnice prin invenţii.

Wallace şi Gromit sunt personajele principale dintr-o serie creată de Nick Park şi de studioul Aardman Animations. Toţi "actorii" sunt modelaţi din plastilină şi filmaţi cadru cu cadru. Cei doi eroi au "jucat" în filme de 30 de minute, într-un lungmetraj, în seriale, dar şi în jocuri video.
Ştiinţă, distracţie şi două personaje... altfel

Vedetele postului Kanal D susţin campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută“, care vine în ajutorul micuţilor cu probleme.

Simona Pătruleasa, Gabriela Cristea, Virgil Ianţu, Raluca Moianu şi alte vedete Kanal D s-au implicat în campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută" pentru că nu pot rămâne insensibili la suferinţa unor copii discriminaţi sau abuzaţi. În plus, mărturisesc ei, nu sunt străini de diverse cazuri de abuzuri, pe care le-au „trăit" indirect, scrie Adevărul.

Campania vine în sprijinul singurei linii de asistenţă pentru copiii din România, Telefonul Copilului - 116.111. Printr-un singur SMS de 2 euro la numărul 876 (activ până la 31 decembrie) pot fi strânse fondurile necesare pentru a asigura accesul mai multor copii singuri, neînţeleşi, neglijaţi sau discriminaţi la această linie telefonică. Micuţii cu probleme vor primi ajutor specializat de la asistenţi sociali şi psihologi.
Pătruleasa şi Ianţu ajută copiii abuzaţi

Sursa foto: TvMania

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • razvan razvan
    Mama mea a fost la Vrei sa fi milionar si a castigat 250 de milioane .
  • razvan razvan
    mi se pare cea mai frumoasa emisiune pe care am vazut-o in viata mea .
  • Andrei Andrei
    Imi place emisiunea Vrei sa fii milionar? Urmaresc in fiecare seara.

Trimite un comentariu

sus