Skip to main content

Adevărul amână programul “Prima masă” cu un argument de antologie

 

Angajaţii Adevărul Holding, trustul deţinut de Dinu Patriciu, vor primi un prânz gratuit din 12 decembrie, în loc de 1 decembrie, cum era anunţat iniţial.

Publicitate

Argumentul pentru amânare este de antologie şi nu are nevoie de niciun comentariu:

"Dorinţa sinceră de a pune în practică un mecanism care să vină în ajutorul majorităţii angajaţilor din Adevărul Holding nu a putut depăşi vicleniile realităţii, motiv pentru care startul a trebuit să fie amânat!"

Anunţul integral, cu un final pe măsura argumentului, dar şi meniul, în continuare:

În urmă cu o săptămână, angajaţii Adevărul au fost anunţaţi că, de la 1 decembrie, vor primi o masă gratuită la cantina trustului. La 1 decembrie însă, cantina era închisă.

Anunţul de ieri, în continuare:

Dragi colegi,

Campania "Prânzul împreună la serviciu" va fi aplicată de luni, 12 decembrie.

Dorinţa sinceră de a pune în practică un mecanism care să vină în ajutorul majorităţii angajaţilor din Adevărul Holding nu a putut depăşi vicleniile realităţii, motiv pentru care startul a trebuit să fie amânat!

Aşadar, începând de luni, 12 decembrie 2011, şi până vineri, 13 ianuarie 2012, veţi putea mânca, zilnic, între orele 13.00 şi 19.00, de luni până vineri, la Sensazioni Club, restaurantul de la etajul al doilea al sediului central Adevărul Holding, fără a plăti consumaţia!

Angajaţilor Adevărul Holding li se va pune la dispoziţie un singur meniu principal de mâncare, cu garnitură, apă plată şi chiflă. Acelaşi meniu va putea fi luat şi la pachet, cu menţiunea că în acest caz Sensazioni Club va trebui anunţat în prealabil printr-o modalitate pe care o vom preciza în zilele următoare.

Şi da, meniul va fi schimbat la fiecare 24 de ore!

Masa va putea fi servită doar o singură dată pe zi. Sunteţi rugaţi ca durata de şedere la masă să nu depăşească 20 de minute pentru a putea permite tuturor colegilor din sediul central Adevărul Holding interesaţi de ofertă să poată profita de ea.

De asemenea, angajaţii Adevărul Holding au obligaţia de a purta asupra lor legitimaţiile de serviciu, pentru a putea fi recunoscuţi de către ospătari.

Prânzuri copioase şi multă inspiratie în tot ce întreprindeţi!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • indignat indignat
    angajatii de la AH sa-si dea demisia in bloc. astia isi bat joc de ei, ii umilesc pe fata...este dezgustator in ce hal s-a ajuns la acest asa-zis trust de presa...este imaginea acelor feudali din Evul Mediu care huzureau in castele inconjurate de ziduri inalte de piatra si care, din cand in cand, ieseau afara si aruncau multimii infometate care se bulucea pe deal cateva oase pentru a le arata marinimia lor...horrible
  • eni eni
    petrisor te cam alinti, ai dat ca d eieri ca sa zica lumea ca e la zi, adevarul e ca e postat de mai multe zile:)
  • mojo jojo mojo jojo
    stie cineva cine este in spatele acestei cantine? care trebuie sa manance? ca asa se pune problema.in nici un caz nu se gandesc nebunii la salahorii din adevarul
  • Gogaie Gogaie
    ...din 13 Ianuarie (fereasca Dumnezeu de asa ceva), pranzul va fi probabil servit acasa pentru unii din angajatii trustului?
  • mako mako
    Dar nu stim daca le-a dat salariile neplatite...din octombrie,oamenilor?!
    Nu-mi pot explica ,cum BOGATUL NR. I,al Romaniei sa fie asa de imbecil,sa nu plateasca restantele,mai ales acum cind au inceput sarbatorile...macar ca s-a gandit sa le dea o lingura de mancare...RUSINE,RUSINE MARE,DINU PATURICA!
  • marton marton
    Numai sa nu moara de foame in astea 6 zile....
  • andrei pascu andrei pascu
    penibil. ce sa mai zici, ce sa mai comentezi. n-are rost, trist pentru cei care sunt nevoiti sa lucreze acolo.
  • artistu artistu
    Deci acum le da gratis si incepand de pe 13 ianuarie mai mult ca sigur, pranzul va fi pe bani. Rusine Dinu Patriciu!

Trimite un comentariu

sus