Skip to main content

Cristian Mucichescu, oficial plecat de la OMD pentru vânzările Intact

 

Cristian Mucichescu “şi-a încheiat mandatul de patru ani la conducerea agenţiei OMD” anunţă compania.

Publicitate

Va fi, spune el în declaraţia oficială “de partea cealaltă, a furnizorului”. Mucichescu va conduce vânzările posturilor TV din grupul Intact, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate aici.

Cristian Mucichescu:

“A fost o decizie extrem de dificil de luat, dar consider că la un anumit moment este indicat să îţi lărgeşti orizonturile. Şi cum poate fi acest lucru mai bine făcut decât încercând, după foarte mulţi ani de activitate în agenţie, sa fii şi de partea cealaltă, adică a clientului sau a furnizorului.

În cazul meu, pentru următoarea perioadă voi experimenta cum este să fii în pielea uneia dintre cele mai mari companii din România.”

În urmă cu câteva săptămâni, Mucichescu confirma pentru paginademedia.ro discuţiile cu Intact:

“Am avut discuţii avansate pentru preluarea vânzărilor. Am timp să mă gândesc la luarea unei decizii”, spunea el.

Începând cu luna ianuarie 2012, OMD România va avea un nou Managing Director. Responsabilităţile de conducere la nivelul agenţiei vor fi preluate interimar de Carmen Tănăsie, CEO al OmnicomMediaGroup şi al OMD România, împreună cu Eugen Terchilă, care va coordona activităţile de Client Service şi Nicu Laită, Media Director.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alecu Alecu
    Dupa cate stiu OMD va fi preluat. Ca e Nicu laita sau Terchila...viata scurta le prevad. Noua conducere, probabil va veni cu reguli noi si cu oamenii lor.
    Domnul care va prelua OMD-ul, din pacate sau din fericire va prelua o agentie care va ramane cu cativa clienti. Aproape toti vor sa plece din OMD.
    Cat despre dl Mucichescu...sincer, imi pare rau pentru el. Insa, cand nu ai de ales...ce poti face? Puneti-va in locul lui...sa ramai fara bani in vremurile acestea...hai sa fim seriosi! Fiecare dintre noi am accepta te miri ce job..doar pentru un pumn de arginti.
  • Gicu Gicu
    Nicu Laita e si el in carti, mai mereu. Felicitari pentru acest meserias!
  • george george
    face ce face Terchila si cand se trzeste din somn are o pozitie de conducere
  • mihai mihai
    Succes!

Trimite un comentariu

sus