Skip to main content

Cum petrec televiziunile de Revelion

 

Pro TV, TVR1 şi Antena1 îşi scot la înaintare trupele de umor. Fiecare dintre cele trei posturi de televiziune îşi încep programul de Revelion cu momente realizate de grupul său de umor: Serviciul Român de Comedie, Distractis şi În puii mei.

Publicitate

Dan Negru va prezenta pentru a 12 oară ediţia de Revelion la Antena 1 - un “Revelion de poveste” (foto) cu 100 de vedete din showbiz-ul românesc.

Pentru ultima noapte a acestui an, ProTV a pregătit Star Maraton de Revelion: o competiţie a vedetelor Pro care se vor duela în hituri. Amfitrion la petrecerea de la Pro TV va fi Liviu Vârciu, iar printre invitaţii săi se vor număra foşti concurenţi de la Românii au talent şi Vocea României.

La TVR1, vedetele postului Iuliana Tudor, Dan Bittman şi Mircea Radu se vor întrece în momente artistice inedite şi invitaţi de marcă.

Niciun revelion fără Negru la Antena1

Programul de Revelion de la Antena 1 debutează la 20:20, cu o ediţie specială "În puii mei", din care nu vor lipsi personajele consacrate ale show-ului: Mircea Dinescu, Gigi Becali, Fuego, doctorul Bacalbaşa, Marian Vanghelie sau cuplul Bujor şi Nicuşor.

Începând cu 21:45, cel mai longeviv prezentator de divertisment din România, Dan Negru dă startul unui Revelion la care iau parte 100 de staruri din România, care vor trece printr-o seie de transformări. Rasputin, Othello, Naşul, Lady Gaga, personajele din Avatar, motociclistul YMCA sau mama lui Ştefan cel Mare sunt doar o parte dintre cei cărora vedetele le vor da viaţă în noaptea dintre ani.

Mirela Boureanu Vaida cotinuă programul special Antena 1 cu "Revelion de Revelion", un program în care invitaţii se vor întrece în cântec, dans, mâncăruri, povestiri şi bancuri.

Printre invitaţii care vor fi prezenţi în emisiunea Mirelei Vaida se numără: Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, Nicoleta Voica, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Petrică Mîţu Stoian şi mulţi alţii.

Din program nu vor lipsi momentele inedite, invitaţii Mirelei intrepretând genuri muzicale diferite de cele cu care ne-au obişnuit, concursurile, artiştii jucând „Recunoaşte melodia” şi nici momentele umortistice, Sorin Tofan jucând alături prezentatoarea Antenei 1 patru scenete umoristice.

Pro TV îşi face Revelionul cu foştii concurenţi de la Românii au talent şi Vocea României

De la ora 20.30, Serviciul Român de Comedie le va servi telespectatorilor “Gala SRC-Superlativele anului 2011”.

Show-ul de forţă al Pro TV pentru noaptea de Revelion începe la 21.45 şi este prezentat de Liviu Vârciu.

La maratorul de staruri de la Pro TV vor lua parte mulţi dintre concurenţii de la Românii au talent (Valentin Dinu, barmanul Luca Valentin şi beatboxerul Cosmin Agache) şi de la Vocea României (Iulian Canaf, Maximilian Muntean şi Oana Brutaru).

Momentele înregistrate vor alterna cu cele live din Piaţa Revoluţiei, unde George Vintilă prezintă Revelionul Live Revolution, pentru a 15-lea an. Pe scena din Piaţa Revoluţiei vor urca LaLa Band, Smiley, CRBL şi Loredana.

ÎnTrecerea vedetelor TVR

De la ora 21.00, Distractis le pregăteşte telespectatorilor o retrospectivă a principalelor “chixuri ale anului 2011”. Grupul de umor din care face parteIoan Gyuri Pascu organizează “Gala ChixFactor”.

După ora 21.30, TVR1 scoate la bătaie principalele emisiuni de divertisment pe care le are în grilă: "O dată-n viaţă", "ÎnTrecerea anilor" şi "Dănutz SRL".

Gazdele celor trei programe, Iuliana Tudor, Mircea Radu şi Dan Bittman se vor întrece într-un show prezentat de Maria Buză şi Marius Rizea.

Printre invitaţii Revelionului de la TVR se numără Anna Lesko, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Cornelia Catanga, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Irina Loghin, Fuego şi Connect-R.

Antena3 transmite Revelionul organizat de Primăria Bucureşti

În noaptea dintre ani, de la ora 19.30, Antena 3 va transmite, în direct, din Piaţa Constituţiei, "Revelionul" organizat de Primăria Municipiului Bucureşti. Printre artiştii care vor urca pe scena din Piaţa Constituţiei se numără şi concurenţi de la X Factor.

Revelionul Antena 3 va continua cu un concert "Ovidiu Lipan Ţăndărică & The Blakanic Explosion!", ce va fi transmis începând cu ora 1.30.

Prima TV face un Trăsnelion

Revelionul de la Prima TV începe la 23.00 cu gaşca „Trăsnită". Chiroiu, alias Pupaza, alaturi de colegii săi vor parodia, printre altele X Factor şi filme celebre, de la Alba ca Zapada şi Darth Vader, până la Cei 3 Muschetari.

Kanal D – un Revelion cu Gabriela Cristea, Cove şi Andreea Mantea

Gabriela Cristea, Cove şi Andreea Mantea vor fi gazdele “Revelionulului care îmi place”. Programul va începe la ora 21.30. Alături de cei trei realizatori TV vor petrece li alte vedete Kanal D, precum Virgil Ianţu, Simona Pătruleasa şi Niculina Stoican.

Printre invitaţii Revelionului de la Kanal D se numără Andra, Andreea Bănică, Mandinga, Andreea Bălan, Viorică şi Ioniţă din Clejani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • IaSmInA IaSmInA
    a fost cel mai tare REVELION:)))
  • cornel cornel
    Plus toate orataniile. Doamne... Cred ca dau pe Discovery.
  • mihai mihai
    hei,cine isi mai aduce aminte de paul everac????
    ala a fost revelion :))
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Alt Manelion la toate televiziunile.

    LA MULTI ANI!
  • Valy Valy
    Nu te mai mira.
    La bautura, maneaua si reprezentantii ei au cea mai mare trecere.
  • Horea Horea
    Liviu Vârciu, amfitrion?

    Vai "PRO-teveule" cum stii sa dezamagesti uneori!

Trimite un comentariu

sus