Skip to main content

Daiana Voicu, de la Willbrook la Carlyle

 

Daiana Voicu, managing partner al Willbrook, trece la Carlyle, o altă companie din grup.

Publicitate

Carlyle administrează propiectele imobiliare ale Willbrook şi este compania care operează contractul pentru sediul Realitatea Media. Firma are interese şi la postul The Money Channel.

Ce spune Daiana Voicu despre mutare, în continuare:

Contactată de Paginademedia.ro, Daiana Voicu spune că este vorba de “o restructurare internă.”

Daiana Voicu, pentru Paginademedia.ro:

“Este vorba de o restructurare internă a companiei. Carlyle va administra în continuare portofoliul Willbrook, dar şi alte proiecte, în timp ce Willbrook se va ocupa doar de partea de dezvoltare. Carlyle asigură managementul unui portofoliu de clădiri care există deja.”

Carlyle administrează şi sediul actual al Realitatea TV, fiind compania care operează contractul cu Realitatea Media. De altfel, Daiana Voicu a fost cea cu care Elan Scchwartzenberg a negociat pentru sediul actual al postului de ştiri.

Carlyle îşi va menţine interesul şi participarea şi în Money Channel”, a mai spus Daiana Voicu. “Cum spuneam, este doar o restructurare a activităţilor, Carlyle pe administrare, Willbrook pe dezvoltare.”

Daiana Voicu va avea acţiuni la Carlyle.

“Carlyle este parte din grupul Willbrook. Voi fi managing partner al Carlyle”, a spus ea, adăugând că procentul de acţiuni este “confidenţial”.

Foto: ZF

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lazar Lazar
    Nu e chiar asa. Ei au un comunicat ce spune altfel:
    Daiana Voicu preia conducerea grupului Carlyle
     
    Incepand cu 1 decembrie, Daiana Voicu, fost Managing Partner la Willbrook International, a preluat leadership-ul grupului de firme Carlyle. Grupul este specializat in real-estate cu larga expertiza in property management, avand in portofoliul proiectele grupului Willbrook International, cat si alte proiecte imobiliare din piata. Valoarea dezvoltarilor imobiliare aflate in managementul grupului Carlyle se ridica, in ultimul an, la 250 milioane euro.
    Viziunea grupului Carlyle este de a crea valoare adaugata proprietatilor pe care le manageriaza, prin produse si servicii de inalta clasa in domeniul imobiliarelor personalizate. Obiectivul grupului este de a crea un benchmark al calitatii superioare in domeniul imobiliarelor.

Trimite un comentariu

sus