Skip to main content

Digi TV are un nou director de ştiri

 

Digi TV, proiectul operatorului RCS&RDS, şi-a schimbat directorul de ştiri.

Publicitate

George Orbean, managerul de proiect al televiziunii de ştiri pe care RCS&RDS urmează să o lanseze la începutul anului viitor, îl va înlocui pe Mihai Stegerean în funcţia de director de ştiri, scrie Wall-Street.ro, care citează un comunicat al companiei de cablu.

Această schimbare vine la câteva săptămâni după ce Mihai Stegerean şi-a dat demisia din funcţia de director de ştiri.

Mihai Stegerean s-a alăturat echipei de proiect în luna februarie a acestui an si a fost responsabil cu strategia editorială şi cu recrutarea echipei de jurnalişti.

Digi TV este un proiect de televiziune de ştiri, pe care RCS & RDS – compania deţinută de Zoltan Teszari - cel mai mare operator de televiziune şi internet de pe piaţa locală, o va lansa la începutul anului viitor.

Grila de programe a televiziunii va conţine jurnale de ştiri din oră în oră, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate şi mai multe emisiuni produse de echipa Digi TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    Dau la perete de luni bune, bro..
  • TPSO TPSO
    Alecu, nu numai cameramanii (care erau de la orele 6.00 unii pe afara la live-uri), dar si reporterii si soferii plecati cu ei in cursa pe teren, cand s-au intors...hopa...de ce ati intarziat...pai stiti, noi suntem de la orele 7.00 la munca, dvs, care ne controlati ati venit deabia la 9.00, e corect?
  • Sergiu Sergiu
    2 Coriolan Antonesei. io nu-l “prea slavesc” pe Orbean. spun doar ca isi cunoaste meseria. asteapta doar putin. in fine, cunosc careva detalii dar nu vreau sa le discut pe acest site cu niste oameni pe care nu-i cunosc si sunt oricum invidiosi. doar rabdare si o sa puteti face comparatie cu antena, realitatea, tvr news si alte tv-uri de stiri pe care le aveti.
    bafta tuturor si lasati invidia.
  • Alecu Alecu
    Toata lumea comenteaza despre acest domn. Nimeni nu comenteaza despre cine la numit. El...spune merci. De ce sa ne luam de cineva care profita de oportunitatea de a fii din nou sef de doua ori?
    Daca este numit de domnii de la RCS...why not? Bani mai multi, pozitie mai buna. Cat de bun este, profesionist...samd..ce mai conteaza? Poate este, poate nu. Decizia de a fi numit director de stiri nu-i apartine, domnilor !
    In b1 nu-i la fel? Director de stiri dna Titiriga. Ea ea de vina ca are functia asta? Nuuuuu.
    Si pe de alta parte cui nu-i convine de ce nu pleaca. Nimeni nu este legat de scaun si tinut cu forta. De exemplu, la Digi au condica. Daca nu semnezi la ora 09:00, daca intarzii 5 minute...se taie din salariu. Culmea este ca au primit avertisment si cameramanii care la ora 9 filmau in afara cladirii. Nu-i fun?
  • Dan G Dan G
    George orbean la conducerea știrilor.... Hahahaha.  Nu pot sa cred. Cred ca dl Coriolan îl cunoaște cam bine pe dl Orbean, dar nici sa zici ca Stegerean este de zece ori mai bun. :) Astia amândoi au fost prieteni la catarama, iar acum s-au certat pe finanțe iar dlui Stegerean i s-a sugerat sa demisioneze, dacă nu va fi demis. Culisele din Digi spun chiar mai multe. Recenta aducere a doamnei Toni Dohotariu din PRO TV a generat un val de .....așa zise restructurari. "valul" a fost pus la cale de Toni (pt prieteni) si de Orbean. Victime au căzut exact si cei care le-au intermediat într-un fel sau altul venirea si ii numesc aici pe Radu Badiu ( Ex PRO TV), Mihai Stegerean si poate in curând si Radu Ionita. Este frustrant ca niște orgolii personale afectează o întreaga redacție si-un întreg colectiv. Am lucrat in câteva ocazii cu domnul Orbean si la fel cu domnul Stegerean. Semeni vânt .... culegi viscol. 
  • Coriolan Antonesei Coriolan Antonesei
    Poate ne spun Monica, Sergiu si care ca-l "prea slavesc" pe domnul Orbean, care sunt cele mai mari merite ale dansului. Nu am zis ca Mihai Stegeran ar fi un as, si-un master al domeniului, dar era de zece ori mai competent decat Orbean. Cum spunea si Iuliana, cum se face ca domnul Orbean sta intr-un loc doar cateva luni, maxim un an, adica exact perioada de "haos" si organizare. La fel, poate cei doi sunt la curent cu motivele demisiei domnului Stegerean, cu epurarea pe care o face Orbean acolo.
  • Sergiu Sergiu
    toti invidiosii care au postat comentarii aici
    Merita nUmaI patru litEre!!!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ sergiu

    Comentariile care conțin un limbaj injurios și indecent nu sunt aprobate.
  • Sergiu Sergiu
    Daca nu stergeti si acest comentariu, atunci mai scriu odata, ca nu ma obosesc.
    Cred ca imbecilii care au scris mai sus fara ca sa fie documentati sunt de fapt niste ratati.

    De nu era omu la Chisinau, nu era nici tv/ul la Chisinau. Cred ca ati fost alungati in strada de buni specialisti ce sunteti iar acum nu va ramine decit sa scrieti aici comentarii.
  • Sergiu Sergiu
    Ciobenilor, de ce stergeti comentariile! Sau, poate, le-ati lasat pe acele care va plac...
  • Sergiu Sergiu
    Felicitări George! Oricum nu cred că ai timp să citești mesajele scrise de invidioșii ăștia. Keep walking!
  • monica monica
    Felicitari George!
  • iuliana iuliana
    Domnul .. Orbean a "lucrat" pe la diverse institutii media maximum un an, adica exact perioada de organizare. Haosul inerent structurarii unei redactii ii permitea sa-si mascheze incompetenta. Odata ce lucrurile se asezau, cand trebuia sa-si faca, efectiv, treaba, si sa dea masura valorii profesionale, disparea, pentru ca nu era capabil sa duca o astfel de sarcina.
  • Mihai Mihai
    Smenarul asta a facut prapad cu managementul lui de doi lei si pe la Chisinau. De bun ce e, televiziunea de stiri pe care a lansat/o s/a scufundat dupa citeva luni.
  • mircea mircea
    George Orbean .. ha ha .. ce gluma buna

Trimite un comentariu

sus