Skip to main content

Dinu Patriciu, şedinţă ieri la Adevărul: salariile se dau până la Crăciun

 

Angajaţii Adevărul îşi vor primi salariile întârziate până la Crăciun, după cum a anunţat proprietarul grupului Dinu Patriciu, într-o şedinţă ţinută ieri cu conducerea companiei.

Publicitate

În aceeaşi şedinţă, Dinu Patriciu a anunţat că, după 1 ianuarie, va avea loc o reorganizare a companiei, astfel încât Adevărul Holding să ofere servicii (precum tipografie) şi pentru alte companii.

Contactat de paginademedia.ro, Dinu Patriciu a declarat că "nu este vorba de servicii de media", dar nu a detaliat despre ce este vorba.

Întrebat despre viitorul unui alt proiect din grup, Adevărul TV, Dinu Patriciu a declarat:

"Deocamdată avem de reorganizat partea de print şi web, iar Adevărul TV face parte din partea de web."

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, proiectul Adevărul TV a fost îngheţat pentru cel puţin trei luni. Din aproximativ 40 de oameni care lucrau la Adevărul TV acum trei luni, au mai rămas 20. Totodată, directorul diviziei, Alexandru Sassu, este acum în concediu.

Contactat de paginademedia.ro, Alexandru Sassu nu a comentat informaţia privind îngheţarea proiectului TV.

Va pleca de la Adevărul TV?

"În acest moment nu văd un proiect mai bun decât cel de aici", a declarat Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro.

Foto: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    DACA NU CREDETI INFORMATIILE CU CONCEDIERILE DIN IANUARIE, ATUNCI INTREBATI-L PE CARTIANU. SI VA SPUN EU, CA AFARA VOR FI DATI TOT FRAIERII FARA SPATE CARE AU TRAS CA ROBII, IAR SMECHERII DE PE LA SECTIA SPORT VOR RAMANE IAR.
  • rezboiu rezboiu
    @Bogdan - e adevărat, da, dar cite doi șefi!
  • Victor Victor
    Un consultant, adevarul e ca si mie imi pare atat de rau de banii lui Patriciu...
  • Bogdan Bogdan
    E un lucru bun ca ne vom primi banii inainte de Craciun, insa ce este trist, este faptul ca din ianuarie va mai veni un val imes de concedieri la toate sectiile.Spre exemplu, la sectia sport vor trebui dati afara 3 oameni, iar la alte departamente cate doi.
  • postaques sans frontieres postaques sans frontieres
    Lipseste un amanunt important din alocutiunea gomoasa de miliardar-trabucar si guru polivalent(pentru cine are timp de pierdut).
    Care Craciun?
    Craciun va fi si la anul si (sper) si peste 100 de ani.
  • reporter reporter
    “În acest moment nu văd un proiect mai bun decât cel de aici“, a declarat Alexandru Sassu, fiind el în concediu plătit, nefăcând nimic care să merite să fie plătit de ospătar din banii moguluilui...
  • un consultant un consultant
    Bai, nene, ce boala am pe unii specialisti din media! E o specie de specialist care intruneste calitati de consultant, manager si escroc. Numai daca ai toate cele trei calitati ai sansa sa prinzi un fraier ca Vantu, Patriciu sau, mai nou, Elan si sa ii tunzi de cateva sute de mii de euro pe an. Hai noroc!
  • The Godfather The Godfather
    WTF - s-a Intamplat cu Imre??? Patriciu este executa operatiunile de acum? Sau nu crede nimeni Shrek aceste zile? Raspunsuri (si salarii), va rugam ...

Trimite un comentariu

sus