Skip to main content

Moldovenii, mai interesaţi de Vrei să fii milionar decât românii

 

Premiera emisiunii Vrei să fii milionar prezentată de Dan Negru în Republica Moldova a avut audienţe bune.

Publicitate

Prima ediţie Vrei să fii milionar din Moldova, difuzată pe 4 decembrie de Prime TV, a fost urmărită de peste 800 de mii de telespectatori, potrivit prime.md.

Audienţa este dublă faţă de performanţele primei ediţii ale aceleiaşi emisiuni din România, difuzată de Kanal D în luna august.

Potrivit oficialilor Prime TV,  aproape fiecare al cincilea telespectator din Moldova a urmărit duminică seara emisiunea Vrei să fii milionar.

În comparaţie, prima ediţie Vrei să fii milionar din România, difuzată de la Kanal D la sfârşitul lunii august, a fost urmărită de puţin peste 300.000 de telespectatori din mediul urban.

Cifele au fost atunci peste media postului şi au urcat Kanal D pe locul trei în clasamentul posturilor TV la nivel urban în intervalul 20.00-21.00, după cum Paginademedia.ro scria aici. Emisiunea de la Kanal D este prezentată de Virgil Ianţu.

Show-ul de cultură generală prezentat de Dan Negru pentru postul Prime TV din Moldova se filmează la Bucureşti, în aceleaşi studiouri în care se trage şi Vrei să fii milionar pentru Kanal D, cu Ianţu la pupitru.

Kanal D difuzează emisiunea Vrei să fii milionar de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

În Republica Moldova, acelaşi format este difuzat o dată pe săptămână, duminica, tot de la ora 20.00.

Citeşte şi:

 Sursa foto: Prime.md

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    In Moldova sunt mult mai putine televiziuni decat in Romania si prin urmare mult mai putine emisiuni dintre care sa alegi. Plus ca este vorba si de curiozitatea publicului fata de un format pe care il vad pentru prima data in tara natala (chiar daca l-au mai vazut pe la romani, rusi, etc.). Articolul vrea sa lase impresia ca Negru e mai bun decat Iantu si nu cred ca e neaparat adevarat. In Romania publicul este obisnuit cu emisiunea si nu se mai uita la fel ca la lansare.
  • Katya Katya
    ba, desteptule...{nelu} noi nu numai emisiuni avem, dar si internet, pe care il folosesc exact acum , ca sa iti zic du-te, ma, pe insula
    !
  • Edi Edi
    as vrea sa vad o emisiune! sunt curios daca Dan Negru este acelasi saltimbanc din emisiunile pe care le prezinta la noi.
  • nelu nelu
    au in Moldova televiziune???? eu credeam ca se uita la radio
  • Artur Artur
    Exact Katya, cite 10 concurenti merg si filmeaza in Bucuresti :) restul pubicului e umplutura romaneasca.

    Alex.D, ai dreptate, Prime are audiente mari in cadranul acesta orar indiferent ce se difuzeaza, in plus moldovenii cunosc foarte bine si urmaresc versiunea analogica a emisiunii din Rusia.
  • Alex.D Alex.D
    Petrisor stai lin,nu-s neaparat moldovenii mai acaparati de "vrei sa fii milionar?",pur si simplu e vorba si de postul care transmite show-ul.Eu de multe ori cand mai ma gasesc pe acasa in zilele cu pricina,la ora cu pricina uit ca se difuzeaza emisiunea chiar daca mi-am bagat postul in memoria propriului tv numai si numai pt emisiunea asta.
    Promovarea emisiunii e de 2 lei 50 (promovare ok fiind mai mult la inceput dupa care faaasss)si pur si simplu poti sa uiti de ea avand in vedere ca se afla la un post pentru care emisiunea asta vine ca nuca in perete printre toate turcismele si si minunatiile pe care le au in grila.
  • Katya Katya
    Vreti sa spuneti ca toti concurentii la emisiune merg la bucuresti?

Trimite un comentariu

sus