Skip to main content

Prigoană este Moş Adun şi mătură după Moş Crăciun în reclame pentru Rosal

 

Silviu Prigoană este actor în ultimele reclame pentru Rosal, compania de salubritate pe care a înfiinţat-o acum 20 de ani şi care este acum pe numele fiului său, Honorius.

Publicitate

În reclame, Prigoană este Moş Adun, care curăţă după Moş Crăciun.

Reclamele, cu sprijinul companiei de monitorizare Alfa Cont:

Silviu Prigoană îl joacă pe Moş Adun

Cine a avut ideea? Silviu Prigoană povesteşte în continuare pentru paginademedia.ro:

“Ideea a fost a lui Bogdan Enoiu (McCann Erickson n. red). El a insistat să joc eu, pentru că lumea mă asociază cu firma de salubritate.”

Deocamdată, pe posturile TV rulează două spoturi, dar vor mai urma alte două:

Într-unul, spiriduşii moşului sunt îmbrăcaţi în verde, iar în cel de-al patrulea Moş Crăciun îmi adduce o maşină de gunoi”, povesteşte Prigoană pentru paginademedia.ro.

Spotul număru doi, cu Moş Crăciun şi Moş Adun:

Cum a pornit campania?

“Noi am vrut să facem ceva de 20 de ani. Cei de la McCann au stat patru zile şi au venit cu patru reclame. Tot ei au ajuns la concluzia că ar fi mai bine să fiu chiar eu Moş Adun, îmbrăcat în verde.”

“La 20 de ani de la înfiinţare, am schimbat şi logo-ul şi vom schimba şi culorile maşinilor. Vor fi argintii, nu verzi, ca până acum”, a mai povestit Prigoană pentru paginademedia.ro.

Din emisiunile trecute:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicolcarmen nicolcarmen
    Ideea,mesajul este bun, dar nu a fost transpus cum trebuie.Aici este vina celor care a facut spotul.
  • geo geo
    Cei de la McCann Erickson ar trebui sa priveasca la spoturile Orange, care mi se par cele mai calde si mai atragatoare...nu sa filmeze amatoriceste, ca in anii '90... ho, ho, ho-ul lui Prigoana pare a fi rostit cu tonul glasului presedintelui Basescu ironizat de catre cei de la Divertis...
  • vic vic
    o reclama de cacao... cum sa il faci pe mos craciun personaj negativ, iar pe sobolanul ala nesuferit de prigoana personaj pozitiv? si de ce mos craciun e un boschetar obosit? rusine, enoiule pentru mizeria de reclama... prigoana, nu mai cumpar produse eboda pe viitor!
  • dorin dorin
    tocmai ce am vazut reclama pe protv la ora 18:55
  • geo geo
    "geniala" idee a avut Enoiu asta care e platit cu multe mii de euro pe luna. produsul final este de doi bani, cred ca numai OTV, televiziunile din ograda lui Prigoana si cele fomiste se pot cobori atit de jos ca sa il difuzeze...Daca McCann Erickson a ajuns sa realizeze reclame penibile e de ris...
  • touretul touretul
    Penibil. Moș Crăciunul ăla pare unul dintre angajații cu juma de normă de la Rosal, cules de pe drumuri cu 10 minute înainte de filmare.
  • dorin dorin
    Rosal exista si in iraq?

Trimite un comentariu

sus