Skip to main content

Publicaţiile Ringier, distribuite prin Hiparion. Peste 50% din distribuţia Adevărul este asigurată de Hiparion

 

Ziarele şi revistele editate de Ringier vor fi distribuite, în Banat şi Transilvania, de Hiparion Distribution (fosta Rautakirja). Publicaţii precum Libertatea, TV Mania, Unica şi Bravo vor ajunge în punctele de vânzare prin intermediul aceastei companii.

Publicitate

Am reuşit să încheiem un acord cu Ringier de externalizare a distribuţiei în paşi. Acesta este primul pas”, a declarat pentru paginademedia.ro Dan Vasile, acţionarul majoritar al companiei Hiparion Distribution.

Printre publicaţiile editate de Ringier România se mai numără Joy, AutoBild, Unica, Lumea Femeilor, Bravo Girl şi TV Satelit.

Începând cu anul viitor Hiparion se va ocupa şi de distribuţia publicaţiilor din portofoliul Edipresse AS România, companie achiziţionată în vară de Ringier.

De la preluarea companiei de către Dan Vasile, Hiparion Distribution (fosta Rautakirja) a mai încheiat contracte de distribuţie cu Mediafax Group (în luna septembrie) şi cu Adevărul pentru zona Transilvaniei.

Zilele acestea, Adevărul Holding a trecut la pasul doi al acordului de distribuţie pe care îl are cu Hiparion. Grupul de presă deţinut de Dinu Patriciu a hotărât să externalizeze o nouă parte din distribuţie către compania condusă de Dan Vasile.

Ieri a fost prima zi în care publicaţiile Adevărul Holding au ajuns la punctele de vânzare din zonele Moldova şi Banat  prin intermediul Hiparion. Astfel, peste 50% din ziarele şi revistele Ringier sunt distribuite de Hiparion.

La începutul lunii aprilie a.c., Dan Vasile a cumpărat compania de distribuţie ziare şi reviste Rautakirja (redenumită ulterior Hiparion) de la Sanoma Group, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Monopolistu' Monopolistu'
    La stirea asta mergea si o melodie atasata. Un mars funerar ceva....pentru difuzorii de presa.

Trimite un comentariu

sus