Skip to main content

Revelion fără X Factor. Finala se mută de Anul nou. Un argument de senzaţie de la Intact

 

Ne vedem pe 1 ianuarie”, au spus Răzvan şi Dani la ultima emisiune X Factor. Se mută finala, programată iniţial pentru Revelion?

Publicitate

Oficialii Antena 1 au confirmat pentru paginademedia.ro că finala concursului nu va mai fi difuzată de Revelion, ci în seara zilei de 1 ianuarie 2012.

Oficialii Intact au un argument fără comentarii. Cum justifică, în continuare:

De ce nu s-a mers pe varianta iniţială, cum era anunţat de la începerea show-ului?

"Revelionul a fost întotdeanu branduit cu Dan Negru. Revelionul este un termen generic, folosit pentru toate programele de final de an", a declarat un oficial din departamentul de comunicare.

"Ne respectăm structura de Revelion, cu ediţii speciale. Vom avea un program cu Dan Negru, care prezintă al 12-lea Revelion, un program special În puii mei şi nu numai", au declarat oficialii postului.

PRECEDENT: Anul trecut, TVR 1 a decis să transmită finala selecţiei pentru Eurovision în noaptea de Revelion. Rezultatul a fost dramatic: postul public atingea cele mai slabe audienţe din istorie în noaptea dintre ani, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Gazdele Eurovisionului de pe TVR 1 au fost Ovi şi Paula Seling, unul dintre membrii juriului de la X Factor.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ziare Online Ziare Online
    Era un dezastru si pentru Antena 1 daca se transmitea Finala X Factor. Desi ma uit la acest show, nu cred ca de Revelion eram cu ochii pe el.

Trimite un comentariu

sus