Skip to main content

Revista VIP, “editată de Adevărul Holding”

 

Revistă editată de Adevărul Holding” scrie pe caseta ultimului număr al revistei VIP (vezi foto). Despre ce este vorba? A cumpărat trustul deţinut de Dinu Patriciu revista despre “viaţa invizibilă a personalităţilor”?

Publicitate

Din documentarea paginademedia.ro, este vorba despre un contract de editare pentru anumite servicii între Adevărul Holding şi Grup Management, compania care editează VIP.

Detalii, în continuare:

Raluca Eftimie, director de marketing al VIP, a explicat înţelegerea pentru paginademedia.ro:

“Este vorba despre un contract de editare. Adevărul Holding se ocupă de distribuţia şi de tipografie, iar echipa de la VIP asigură conţinutul.

Nu este preluată de Adevărul Holding. Tot ce înseamnă conţinut, promovare, totul, cu excepţia tiparului şi a distribuţiei, este la noi.”

Externalizarea distribuţiei şi a tipografiilor este de ajuns pentru a scrie “Revistă editată de Adevărul Holding”?

“Momentan aceasta este înţelegerea. Vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Este pur şi simplu un contract de servicii de colaborare”, a spus Raluca Eftimie.

De 20 de ani pe piaţă:

Revista VIP, una din cele mai cunoscute publicaţii dedicate lumii mondene, a cunoscut apogeul în anii 90. Publicaţia a fost condusă editorial în, primii ani de apariţie de George Stanca şi de Radu G. Ţeposu. Din 1999 Cristian Brancu a preluat cârma publicaţiei, la care a lucrat până în 2008 (când Brancu a plecat la Intact). În ultimii ani, revista a intrat într-un con de umbră.

Ultimele cifre de vânzări datează de la începutul anului 2008, când publicaţia vindea 18.000 de exemplare pe săptămână. Revista spune în caseta redacţională că este auditată BRAT (şi foloseşte sigla organizaţiei), deşi nu mai este nici măcar membru al departamentului de audit al tirajelor.

Contactat de paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding, nu a dorit să comenteze înţelegerea cu VIP.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ziare Online Ziare Online
    Ce ii place lui Patriciu sa cumpere niste fituici falimentare. Cred ca-l consiliaza Gregoar Ecriva
  • cristi cristi
    Externalizarea distribuției și a tipografiilor este de ajuns pentru a scrie “Revistă editată de Adevărul Holding”?

    conform DEX online editare inseamna fix asta, tipar si distributie. deci da, ar cam fi de ajuns, nu?
  • Ziaristul Ziaristul
    @publicitarul

    Asa este, frate. Dar la Bucuresti lumea se inghesuie la gratuitatea de la Senzationi, scrie Catalan pe intranet ca s-a ajuns la peste 500 de oameni care mananca zilnic cu drag blidul mogulului. Alte intreprinderi au sindicate, nu se poate sa se ajunga in halul asta cu datoriile.
  • publicitarul publicitarul
    nu v-ati invatat minte? n-ati inteles ca patriciu si sleahta de lepre mint cu nerusinare, va mai dau ca la milogi citiva lei in cont, un blid de mincare numai sa taceti, sa veniti la redactie si sa munciti ca boii la jug? cum incepe lumea sa murmure, pac, mai baga 2 lei pe card. Ce naiba, oameni buni, puneti piciorul in prag! ati vazut ca atunci cind redactorii de la iasi au facut valuri, imediat s-a intrunit boardul (fara catering de lux) si au mai intrat niste banisori? Faceti greva, cereti-va drepturile, nu va mai lasati calcati in picioare, sunteti ziaristi, formatori de opinie, nu strungari. desi aia cred ca ar fi avut mai mult curaj.
  • Alin Alin
    Au mintit ca azi baga banii pe noiembrie si nu au bagat niciun leu. Niste lepre ordinare!!
  • mihai mihai
    Bine ca le asigura partea de "editare". Cum deja ne-a obisnuit, ADH iar nu isi respecta promisiunile...parca pana astazi trebuiau sa intre banii pe noiembrie si un avans pe decembrie...RUSINE DINU PATRICIU! RUSINE!
  • Gogaie Gogaie
    si salarii? tot 500 ron in prima transa si restul cand si-or aduce aminte?:)
  • emcede emcede
    Afacere smechera, cum s-a inhamat Adevarul la o revista cu maxim 5000 ex tiraj, si vreo 2000 vandute ?
  • reporter reporter
    deci incă niste hartii tiparite cu fata ospatarului... :) prostul nu se lasa, mai bine-și face niște bani (de hartie) cu care să plătești chiftelele lui senzationi
    :P
  • meteor meteor
    Si totusi, in noiembrie anul curent revista a organizat Gala Premiilor VIP la sala Operei Nationale...deci inca le merge

Trimite un comentariu

sus