Skip to main content

Sorina Matei lasă B1 TV pentru o emisiune în prime-time la RTV

 

Jurnalista Sorina Matei a demisionat, în urmă cu o săptămână, de la B1 TV pentru a se alătura postului RTV, mai nou denumit România TV, potrivit unui anunţ făcut de ea pe blogul său.

Publicitate

La televiziunea deţinută de Sebastian Ghiţă, Sorina Matei va prezenta o emisiune în prime-time, potrivit Ionelei Năstase, de asemenea jurnalistă la RTV.

Sorina Matei, trei televiziuni într-un singur an

În urmă cu aproximativ şase luni de zile, Sorina Matei se alătura postului B1 TV, după ce la începutul primăverii (23 martie) părăsea trustul lui Dan Voiculescu din cauza unor neînţelegeri avute cu managementul Antena3 în privinţa realizării unui interviu cu Traian Băsescu. Povestea plecării Sorinei Matei din Antene o găsiţi aici.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andra andra
    nu ma mai uit pe rtv. la revedere!!!!!!!!!!
  • cristina cristina
    o dezamagire profunda fetita asta! ca reporter era tolerabila, dar ca "moderator", Dumnezeule! omoara tantarii cu acutele pe care le scapa. basca, aproximativa cunoastere a limbii romane si catza de rahova. oribil!
  • Ciobanu Alexandra Ciobanu Alexandra
    Nu stiu pe cine are "in spate" d-ra Matei, dar mi se pare cel putin impertinenta si ca nu respecta deloc popoul roman. De fapt ca toti cei pro Basescu. Asa sef asa sustinatori. Atotstiutoarea, din fotoliul studioului Romania TV, stie cam cine se afla in fata Cotroceniului. Cam cum arata oare in opinia dumneaei un patron? Imbracat Armani sau Chanel? Cu kilograme de aur pe el? Probabil ca d-na Udrea este standardul d-rei Matei, daca nu ai pe tine 200000 euro nu esti patron. Ar fi cazul sa coboare in strada, sa se plimbe printre oameni sa vada ce se comenteaza peste tot, inclusiv de patroni. Doar asa poti intelege ce e in jurul tau. Stiu multi patroni care au accesat like pe facebook. Dar daca Basescu a spus ca a fost usor sa faca reforma la mineri si acolo unde sunt oameni simpli si este cel mai greu sa-si impuna punctul de vedere in fata intelectualilor, cam aceeasi atitudine are si ea. D-ra MAtei, te crezi prea desteapta, cred ca esti prea tanara ca sa fii atat de obraznica si impetinenta cu toti cei cu care dialoghezi. Atata timp cat nu poti lasa pe altii sa-si spuna parerea si vorbesti peste ei imi dau seama ce respect ai fata de cei din jur. Cu atitudinea asta foarte curand o sa fii pusa la zid de public.
  • Lucreţia Lucreţia
    Nici eu nu o regret. Prea se comporta ca o ţaţă. Cale bătută! M-am lămurit şi cu RTV: dacă este şi Striblea acolo, ....
    Până laurmă, doar B1tv şi TV Info rămân cele mai imparţiale.
    Bravo că aţi scăpat de Simona! Ajunsesem să nu mai urmăresc B1tv din cauza ei!
  • geo geo
    o "profesionista" adevarata care schimba cam des televiziunile. oare de ce!?
  • danp danp
    pai a plecat de la A3 ca nu au dat pe post interviul cu basescu (in care intrebarile erau de genul: "nu-i asa dom presedinte ca sunteti cel mai bun?") la un post cotrocenist, dar nu reuseste sa faca audienta si dand vina pe 'statie' pleaca la alta unde spera ea (si patronul spiritual) ca va face audienta
  • danp danp
    exact asta ma pregateam sa scriu
  • Catalin Catalin
    Se vede cu un an inainte de alegeri unde o sa bata si RTV-ul lui Ghita.
  • nick nick
    cand pleaca? stirea e ok? saptamana asta era bine mersi la b1tv.
  • vic vic
    nu imi place gurnalista asta, nu am urmarit-o nici la b1, nu o sa o urmaresc nici la rtv.
  • Demetra Demetra
    PS -1. stridenta ...2 ...aparitii...
  • Demetra Demetra
    Ma bucur ca Sorina Matei pleaca la RTV. Nu prea inteleg de ce este considerata o "mare" ziarista. Are o voce strienta, un ton artagos, instabila, incapabila sa duca pana la capat o idee si , mai ales, este formata profesional pe modelul A3, adica gura mare ca la Obor.
    Nu mai amintesc de greselile de exprimare. Drum bun si cale batuta si sa aud cat mai putin de asemenea apariti. Nu l-a luat si pe amicul Badin cu ea?
  • nelu nelu
    e CEVA !!!!!!!!!!!!!
    pleaca de la audienta 0.0 la audienta 0.2
  • Observator Observator
    Dar, matale domn "traian", cu cine vorbesti?
  • grasutu enigmatic grasutu enigmatic
    Nici la interviul cu Basescu nici in general fata asta n-are ce cauta la tv. Sigur, nu arata ca Dana Grecu si nici nu se comporta ca aia, dar tot nu merge. Voce stridenta, acoperirea interlocutorului, sarea de la o idee la alta tocmai cand Basescu voia sa explice ceva...No.

Trimite un comentariu

sus