Skip to main content

Sorina Matei lasă B1 TV pentru o emisiune în prime-time la RTV

 

Jurnalista Sorina Matei a demisionat, în urmă cu o săptămână, de la B1 TV pentru a se alătura postului RTV, mai nou denumit România TV, potrivit unui anunţ făcut de ea pe blogul său.

Publicitate

La televiziunea deţinută de Sebastian Ghiţă, Sorina Matei va prezenta o emisiune în prime-time, potrivit Ionelei Năstase, de asemenea jurnalistă la RTV.

Sorina Matei, trei televiziuni într-un singur an

În urmă cu aproximativ şase luni de zile, Sorina Matei se alătura postului B1 TV, după ce la începutul primăverii (23 martie) părăsea trustul lui Dan Voiculescu din cauza unor neînţelegeri avute cu managementul Antena3 în privinţa realizării unui interviu cu Traian Băsescu. Povestea plecării Sorinei Matei din Antene o găsiţi aici.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Regulile se aplică tuturor comentariilor, inclusiv celui menționat de tine, care a fost șters.
  • Domnule Obae, doar o intrebare la nivel principial: un comment suspect de calomnie (= acuzatie mincinoasa, fara dovezi) e tolerat in cazul Sorina Matei, al lui Turcesu s.a. si sanctionat prin stergerea comentariului in cazul in care cel acuzat se numeste Dinescu Mircea? La calomnie e cumva ca si in sex, adica "marimea" celui calomniat conteaza? Nu ma astept sa-mi raspundeti dar sunt curios sa stiu cum ganditi.
  • John, diagnosticul pentru tine e "scenarita". Daca le stii asa de bine, OTV de ce serviciu tine? Dar Pro Tv?
  • Eu unul NU pot intelege cum o răguşită si smiorcăită de femeie se poate muta cu atata usurinta de la un post de televiziune la alta.
    Altele cu spirit si inclinatie jurnalistica tot dau concursuri din care raman, ca pe vremuri, cu ... experienta (neplacuta, desigur!).

Trimite un comentariu

sus