Skip to main content

12 ianuarie: Măruţă: "Nu am tabuuri şi nu mi-e teamă de niciun subiect"

 

Nu voi aborda niciodată subiecte insipide, inutile, inodore, incolore, ca să zic aşa. Nu am tabuuri şi nu mi-e teamă de niciun subiect, deci voi aborda orice temă interesantă pentru cei de acasă”, a declarat Cătălin Măruţă, vedeta Happy Hour, într-un interviu pentru Evenimentul zilei.

Publicitate

Gazda emisiunii de la ProTV va prezenta astăzi un interviu în exclusivitate cu Naarghita. După mai bine de 20 de ani departe de lumina reflectoarelor, cântăreaţa a acceptat să apară la TV şi să spună adevărul despre motivele retragerii. Aceasta este prima apariţie în direct a Naarghitei într-o emisiune de televiziune după două decenii.
Măruţă: "Nu am tabuuri şi nu mi-e teamă de niciun subiect"

TVR a stabilit un buget de 200.000 de euro pentru participarea României la Eurovision 2012, suma urmând să fie supusă aprobării membrilor Consiliului de Administraţie al Televiziunii Române, care se vor întâlni în şedinţă în jur de 20 ianuarie, anunţă Gândul.info, care citează Mediafax.
Bugetul TVR pentru Eurovision 2012: 200.000 de euro

România stă slab la capitolul investiţii în publicitate comparativ cu Ungaria sau Cehia. Roxana Buha, buying director al Starcom MediaVest Group, parte a Leo Burnett Romania, a explicat pentru Daily Business că printre factorii care influenţează bugetele de media alocate în fiecare ţară se numără preţul de cumpărare media, obiectivele de marketing şi de vânzări pe care le au multinaţionalele în respectiva regiune, şi, nu în ultimul rând, puterea de cumpărare a consumatorului.

"Dacă în Austria salariul mediu lunar este de aproximativ 2.700 de euro, iar in Cehia şi Ungaria de circa 600 de euro, în România salariul mediu lunar este de 260 de euro, iar în Bulgaria de 160 de euro”, a explicat Roxana Buha.
 De ce avem bugete de publicitate mai mici decat cehii si ungurii

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul privind conferirea post-mortem a Ordinului Naţional "Serviciul Credincios" în grad de cavaler jurnalistei Maria Petraşcu, care a murit marţi, distincţia fiind acordată pentru obiectivitate şi profesionalism, anunţă Mediafax şi HotNews.

Şeful statului i-a acordat jurnalistei din Braşov această distincţie "în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru obiectivitatea şi profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul unei cariere de excepţie în presă, reprezentând un exemplu pentru tinerele generaţii de jurnalişti".
Maria Petraşcu a fost membră a Asociaţiei 21 Decembrie din Braşova şi a luptat pentru aflarea adevărului Revoluţiei.
Băsescu a decorat, pentru profesionalism, o jurnalistă din Braşov

Numărul târgurilor de turism la care va participa România în 2012 va fi de trei ori mai mare ca anul trecut, potrivit Jurnalului Naţional. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului participă anul acesta la 70 de târguri de turism din întreaga lume, de trei ori mai multe decât anul trecut. Suma alocată pentru această activitate se va tripla şi ea, ajungând la aproape 3 milioane de euro.
Promovare de 3 milioane de euro la târgurile de turism

Agenţia de relaţii publice GMP PR a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 1,48 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de 2010. Industria de PR în 2011 a rămas la nivelul lui 2010, a declarat Ioana Mănoiu,Managing Partner la agenţia GMP PR, pentru Wall-Street.ro.
“ N-au crescut bugetele, dar a crescut numărul proiectelor şi implicit volumul de muncă. S-a redus numărul pitch-urilor. Din motive de costuri, clienţii au preferat în 2011 să nu schimbe prea des agenţiile”, a declarat Ioana Mănoiu.
Manoiu, GMP PR: Ne-am majorat afacerile cu 30% anul trecut

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ... ...
    Corect!
  • geo geo
    nea Marutza, toata stima, dar rau de tot ai mai decazut. te imbraci in piranda, te prostesti, faci ca toate cele, dai importanta prea mare unor personaje gen Bamboi, Ionela Prodan, Rica Raducanu iar la emisiuni aduci, mai ales, personaje aflate in curtea Pro, gen Virciu...
  • Gogaie Gogaie
    nea Marutza...crezi ca mai gasesti si alti invitati (super vedete de altfel) in afara de oamenii din Clejani, dna Bamboi, Liviu Varciu si nu in ultimul rand de inegalabila, cea mai cantareatza dintre toate, Andra? :D
  • FlorinDotCom FlorinDotCom
    Evolutia lui Maruta e cel mai bun exemplu de "prostitutie" media. Cat despre competitoarea sa directa... Imi amintesc cum, cu ceva ani in urma, Simona Gherghe a lipsit de la pupitrul stirilor pentru a se implica in cautarea lui Vladut, un baietel din Tulcea care se pierduse in timp ce se afla cu parintii intr-un peregrinaj la o manastire, ulterior fiind gasit mort intr-o padure. Simona a fost alaturi de parintii indurerati si, cel putin, parea destul de implicata afectiv. Pentru ca in prezent sa prezinte... ce ?
  • steven steven
    Unde e acel Maruta care nu accepta,pe cand era la tvr2, decat interpreti ce cantau doar live in emisiune?!
  • Alex.D Alex.D
    Pai numai daca te intreb de unde draq ai scos-o pe "doamna bamboi" se duc draq toate argumentele tale de rahat turcesc bre maruta.Auzi la el...nu voi aborda niciodata subiecte insipide,inutile....hahhahhaahhahahhahahahahahhahahhahahhaahaahahahahaaha...........haaaaaaaai draq ca ma faci sa cad sub masa.
  • Horea Horea
    Citez:
    "Nu voi aborda niciodată subiecte insipide, inutile, inodore, incolore, ca să zic aşa."

    Vai prefacutule dar modest mai esti!
    Toate subiectele tale sunt insipide, inutile si inodore. Sunt intradevar "colorate" dar nu datorita tie ci tehnicii actuale.
    Esti de o banalitate , a copilului de gradinita, in discutiile sau dialogurile tale cu cei (cele, in special) invitati in emisiune.

Trimite un comentariu

sus