Skip to main content

AUDIENŢE: Revelionul 2012 a fost al lui Dan Negru. Pro TV, învins “la scor” de Antena 1

 

Noaptea dintre 2011 şi 2012 a fost a lui Dan Negru. Revelionul de pe Antena 1 a scos o medie de audienţă de aproape trei ori mai mare decât “eternul rivalPro TV.

Publicitate

În fiecare minut, la Revelion de poveste (Antena 1) s-au uitat peste trei milioane de români. Dintre aceştie, 1,7 milioane de telespectatori au fost din mediul urban.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare clasamentul posturilor TV şi audienţele Revelionului 2012:

  • Revelionul de poveste, cu Dan Negru, a fost difuzat între orele 21.29-1.32. Revelionul 2012 a fost al 12-lea prezentat de Dan Negru la Antena 1.
  • Media de audienţă a emisiunii la nivel NAŢIONAL, a fost de 3,1 milioane de români în fiecare minut. Dintre aceştia, 1,669 milioane de telespectatori au fost din mediul urban (14,4 rating).
  • Pe intervalul lui Dan Negru, Pro TV a fost urmărit, în medie, de peste 1,12 milioane de români la nivel NAŢIONAL (dintre care 650.000 de telespectatori din mediul urban).
  • Şi Revelioanele Pro TV şi TVR 1 au început la 21.30. Pro TV a difuzat Star Maraton de Revelion. Programul special de Revelion al TVR a fost Întrecerea vedetelor.
  • Ca şi anul trecutEtno TV a scos ratinguri bune, fiind pe locul patru în clasamentul posturilor. La Revelionul de anul trecut însă, reuşea să atingă poziţia a treia.
  • Realitatea TV a mers, cu rezultate modeste, pe "mâna" lui Mircea Dinescu. Revelionul lui Dinescu a atras doar 230.000 de români (din care 100.000 din mediul urban). A fost trasmis în direct de la restaurantul Lacrimi şi sfinţi, (cum, de altfel a stat scris pe ecran pe toată durata trasmisiei, o reclamă de câteva ore pentru restaurant).

Clasamentul posturilor TV pe intervalul Revelionului de poveste (21.29-1.32), la nivel NAŢIONAL:

Mii persoane Rtg%
1 Antena 1 3148 15.4
2 Pro TV 1125 5.5
3 TVR 1 1107 5.4
4 ETNO 735 3.6
5 National TV 494 2.4
6 Prima TV 357 1.7
7 Kanal D 306 1.5
8 Realitatea TV 233 1.1
9 Antena 3 163 0.8
10 B1TV 113 0.6

Clasamentul posturilor TV pe intervalul Revelionului de poveste (21.29-1.32), în mediul URBAN:

Mii persoane Rtg%
1 Antena 1 1669 14.4
2 Pro TV 648 5.6
3 TVR 1 541 4.7
4 ETNO 309 2.7
5 National TV 233 2
6 Prima TV 195 1.7
7 Kanal D 162 1.4
8 Antena 3 128 1.1
9 Realitatea TV 127 1.1
10 B1TV 77 0.7

Minutul de la miezul nopţii: Antena 1, TVR 1, Pro TV

La miezul nopţii, cel mai vizionat minut l-a avut Antena 1: 3,4 milioane de români se uitau la ora 0.00 (din care 1,703 milioane de telespectatori din mediul urban). Au urmat TVR 1 şi Pro TV.

Audienţa la ora 0.00 la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1: 3.405.000 telespectatori
2. TVR 1: 1.501.000
3. Pro TV: 1.212.000
4. Etno TV: 552.000
5. Antena 3: 445.000

Audienţa la ora 0.00 în mediul URBAN:

1. Antena 1: 1.703.000 telespectatori (14,7 rating)
2. TVR 1: 779.000 (14,9)
3. Pro TV: 700.000 (6%)
4. Antena 3: 388.000 (3,3)
5. Etno TV: 181.000 (1,6)

Citiţi ce s-a întâmplat anul trecut de Revelion, AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabriela gabriela
    A fost Revelionul lu Negru foarte bun.Spre deosebire de alti ani Antena 1 s-a intrecut pe ea insasi cu acest Revelion . Au mai avut ei Revelioane bune si lidere de audiente..dar asta e cel mai bun din ultimii ani.Cine nu l-a vazut sa se uite pe inregistrari si sa compare.
  • alina alina
    Iar acum vin intrebare: a fost Dan Negru bun sau Pro`ul a oferit un Revelion de doi bani?
  • gogaie gogaie
    revelionul 2012 nu a fost nici al lui dan negru, nici al lui varciu, nici al andreei mantea...a fost numai si numai al unui trio formidabil TONCIU, BURUIANA, SENZUAL :)). ce mizerii de programe, bleach...
  • aurelian aurelian
    sunt uimit de toleranta cu care si petrisor obae si comentatorii de pe forum trateaza revelionul antenei 1... Pe mine m-a oripilat prezenta lui Bacalbasa (un doctor de prin galati) in platou. Toata seara a jucat tontoriul pe acolo, fara niciun rost, nu canta, nu dansa (bine), nu spunea bancuri. un singur talent avea dl. Bacalbasa: este candidatul USL (PC - Voiclescu) la Consiliul Judetean Galati!! Mai mare dispret fata de telespectatori ca la Antena 1 n-am vazut: sa bagi in emisiunea de Revelion un ”insert” electoral nesmtit si fara niciun haz. Cat de indolent poti fi ca telespectator sa nu sanctionezi viclenia asta a unui post TV?! Antena 1 si-a prostit in fata telespectatorii si nimeni nu scoate o vorbulita!!!
  • bogdan bogdan
    Lucrezi in publicitate... ati inceput sa va mintiti singuri ... nu se mai uita nici dracul la reclame ..asta e ..la multi dintre cei ce baga banii acolo ... nu li se intorc inapoi din produse ...stii foarte bine asta ...

    nu te contrazic ..ca sarbu face bani!! ...dar din aceleasi motive ..pentru care avem conducatorii pe care ii meritam!!!! ... mai studiaza pozele de prin '89 (de la inceputuri ..si las-o mai moale cu securistul de Voiculescu, ca intre cei doi ... nu e mare diferenta pe aceasta linie ... cand unul dintre cei doi isi vor scrie memoriile poate vom afla care dintre ei avea gradul mai mare!!!) ..si ai sa intelegi de ce e sarbu unde este!!!
  • bogdan bogdan
    Si eu cred ca sunt in targetul lui protv (40 ani) ..si am stat acasa ... si sunt intr-un totul de acord cu horatiu ... am facut la fel ... cel mai mult am stat pe antena 3 ... din cand in cand la concertul din piata revolutiei, dar care a fost slab in comparatie cu cel din Piata constitutiei (cred ca au avut si probleme de sonorizare, cei de la profm).

    Sunt o gramada de familii care au stat acasa ... si probabil au fost 1-2 ore in centrul orasului sau au iesit la ora 12 in fata blocului .....

    Nu am vazut revelion mai jalnic ca la protv .....

    In plus chestia asta cu reclamele pentru mine devine stupida ...oricum cand incep reclamele majoritatea butoneaza pe alt program ... si singura reclama eficienta este prima din calupul de publicitate .....in rest oricum .... nu le vede probabil nici 10% din audienta mult trambitata ....

    btw ..cei ce lucreaza in industria de publicitate in slujba celui ce cheltuie banii ar trebui sa se reorienteze spre canalele care fac audienta din publicul 4-16 ani ... gen Disney channel, Cartoon Network .... nu am nici un interes in domeniu, dar eu cele mai multe reclame le vad pe aceste doua posturi pentru simplu fapt ca ala micu, are 4 ani (pot spune ca stie reclamele dar nu stie nici o poezie, mai bine decat o reclama ,si las in medie pe luna 400 ron pe produsele din reclama!!!) si ii plac si reclamele ..deci nu pot schimba postul, iar televizorul sta in medie pe zi deschis peste 10 ore pe aceste doua posturi, si nu unul doua ...
  • Horea Horea
    Pentru geo

    Dacă si după explicaţia pe care ti-am dat-o mai sus ai ramas in aceeasi "incremenire" mentală, regret dar n-am cu cine discuta!

    P.S. Ce inseamna "panarama"?
    Ceva ce nu ţine de ... "snobism"?
  • violeta violeta
    kantar media incepe monitorizare incepand cu data de 01.01.2012 de la ora 02.00
  • geo geo
    taticule "geo", daca ai in grila de programe cele doua posturi tv mentionate de matale si butonezi telecomanda nu inseamna ca te dai in vint dupa folclor si manele. asa ca, te rog, ca si pe horea, lasati-ne cu ifosele de intelectuali snobi; daca nu ati privit la TV in noaptea de Revelion ptr ca ati avut treburi mai bune de facut nu va mai dati atita cu parerea daca nu stiti despre ce este vorba. horea s-a facut, cel putin, de panarama, cica numai b 1 tv a transmis live...
  • lucian lucian
    Nu stau sa explic fiecaruia in parte ce inseamna publicul comercial....daca tu si inca nu stiu cate perechi de varsta ta au stat in casa cu copiii in noaptea de revelion, nu inseamna ca trebuie sa generalizezi, asa cum poate nici toti batranii nu au stat in casa sa se uite la TV. Serios acum, daca vrei, pune mana pe niste carti in domeniu si dupa aceea vorbim...stiu cu ce se mananca toate lucrurile astea pentru ca lucrez in domeniu, nu ma apuc sa insir cuvinte daca nu as cunoaste. Una peste alta, televiziunile se vor convinge in cativa ani ca baga degeaba bani in programele de revelion...si apropo de ce se intampla afara, la cate televiziuni de afara ai vazut susanele ca pe la noi cu Varci, Sanziene, Toci, Palade, Nae sau Vasile? La ei se transmit concerte, nu prosteli. Deocamdata noi defilam cu Loredana si ce mai avem prin batatura. Sigur ca nu a fost frumos in Piata Revolutiei....d'aia s-au strans 20-30.000 de oameni. Degeaba s-au uitat 3 milioane de oameni la Antena 1, daca din mediul urban s-au uitat putin peste jumatate dintre acestia si din jumatatea asta nu ni se spune cati au fost din segmentul comercial. Crede-ma ca pe protevisti ii doare undeva ca au luat bataie in noaptea de revelion, atata timp cat au dominat la toate capitolele in anul 2011. Raman la parerea mea ca Sarbu este singurul patron de televiziune care stie sa faca bani din televiziune si nu din politica asa cum face Felix securistul. Ca stie sa faca bani si din mizerii de emisiuni gen Stirile de la ora 5 si Happy Hour, asta e alta poveste....si la aceste emisiuni se uita (din pacate) tot tinerii.
  • Dumitru Mitru Dumitru Mitru
    Cand ProTV-ul si-a batut joc de noi cu Imnul Romaniei cantat pe manele, nu s-a mai aratat nimeni deranjat "moral" sau "etic".
    Cand ProTV-ul ia bataie tot la manele si prost gust, problema e de etica.
    Va spun eu de etica: ProTV-ul a strans cureaua pana n-a mai putut - concedieri, etc. - si acum incepe sa piarda.
    Deocamdata Revelionul. Ziua cand o sa piarda cu Stirile de la 7 nu e departe.
    Asistati la inceputul sfarsitului pentru trustul Pro.
    Incompetenta managementului local, reducerile de costuri facute "cu orice pret" (calcand pe cadavre) si toate astea dublate de pastrarea "beneficiilor" pentru cei "putini alesi si solid inscaunati" incep sa se arate.
  • geo geo
    Eu nu sunt domn. Doar iubitor de manele si folclor manelizat.
    Asa ca lasa-ma pe Etno si Taraf.
  • ideirazlete ideirazlete
    Numai mie mi se pare deprimant ca aproape 8 milioane de romani s-au uitat la TV in noaptea de revelion?
  • Ziare offline Ziare offline
    Hai mah! A pierdut si Pro TV o data si gata. Asta e. Manelismele prind mai bine, desi moaca lui Varciu ar fi trebuit sa aduca sute de mii de gagici maneliste in plus :)). Apropo de X Factor de duminica, a fost chiar reusit. A reusit Antena sa ma faca sa ma uit pana la final fara sa mut pe altceva. Mai mult ca sigur ca a fost o intamplare ca m-am uitat la Antena, dar totusi, e o performanta pt ei!
  • Andrei Andrei
    Exact ceva de genul asta aveam si eu in cap, dar ma gandeam ca daca fac referire la fotbal multi probabil nu vor intelege. Da' tu ai zis perfect! M-ai facut sa rad, bravo!!! Avem, n-avem mingea, tragem la poarta

Trimite un comentariu

sus