Skip to main content

Boerescu se pune pe gătit la Prima TV

 

Fost redactor-şef la Playboy, director editorial la Tabu şi pasionat de gătit, Dan Silviu Boerescu face show culinar la Prima TV.

Publicitate

Boerescu va avea, de mâine, o rubrică în cadrul emisiunii Secrete de stil, difuzată sâmbăta, de la ora 10.00, la Prima TV.
Rubrică va fi săptămânală. Nu este exclus ca această aventură culinară TV să se transforme într-un proiect de mai mare amploare”, a declarat Boerescu pentru paginademedia.ro.

Cum va arăta emisiunea?

Dan Silviu Boerescu va avea câte unul sau doi invitaţi pe ediţie şi va găti preparate „fusion”. „Eu sunt stilul fusion, voi face de toate. Nu gătesc doar eu, uneori sunt dublat de un bucătar profesionist“, a declarat Boerescu.

Am şi vedete în platou şi femei frumoase. Voi filma în locuri interesante şi voi ajunge chiar şi la podgorii”, a mai spus Boerescu pentru paginademedia.ro.

În ediţia de mâine, Dan Silviu Boerescu îi are ca invitaţi pe modelul Georgiana Popescu, Miss Italia Sport, şi pe chef Piero Palmigiani, bucătarul italian care i-a gătit lui Berlusconi.

Dan Silviu Boerescu a fost redactor-şef şi director editorial la Playboy timp de 11 ani. În prezent, Boerescu deţine site-ul bucatarescu.ro şi este director editorial al revistei Tabu, după cum paginademedia.ro a anunţat aici.

Sursa foto: bucatarescu.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • simon simon
    ...ce poza oribila!!! OMG, incredibil, daca-mi spune cineva ca e un material de PR o sa rad, clar :))
  • Alex.D Alex.D
    Asta mai trebuia acum.Dupa ce ca e un om insipid,care scrie insipid...mai apare si pe sticla sa ne invete cum e cu gateala acum.BTW astia de la Prima nu s-au saturat de atata gateala,adica doar "Cireasa de pe tort" la care chiar ma uit cand am timp, era ok insa cate emisiuni pe aceasi tema au de cand sa faca.Sa nu mai ma gandesc si la faptul ca o sa vina si protv cu master chef dupa care poate sa reinceama o "noua" moda.
  • Cristi Cristi
    Off...dezamagit. Astept emisiuni reale, facute cu oameni reali (bucatari reali), nu cu vedete, nu cu "Miss".
    Mai e mult de gatit pana departe :).

Trimite un comentariu

sus