Skip to main content

Digi 24 va emite pe frecvenţa 10TV

 

RCS&RDS a cerut CNA transformarea televiziunii generaliste 10 TV, pentru care deţine o licenţă audiovizuală din decembrie 2010, în Digi 24, acesta fiind primul pas legal făcut de compania de telecomunicaţii în vederea lansării propriului post de ştiri, potrivit Mediafax.

Publicitate

În această săptămână, RCS&RDS a depus la CNA documentele pentru modificarea licenţei audiovizuale prin satelit pe care emite în prezent televiziunea generalistă 10 TV, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţi ai Consiliului.

RCS&RDS a cerut modificarea formatului televiziunii din generalist în tematic - de ştiri -, dar şi modificarea denumirii, din 10 TV în Digi 24.

Televiziunea de ştiri Digi 24 va emite la nivel naţional, 24 de ore din 24, potrivit informaţiilor depuse la CNA.

Solicitarea RCS&RDS va fi analizată de CNA într-una din şedinţele de săptămâna viitoare.

RCS&RDS a primit licenţa pentru televiziunea generalistă 10 TV la data de 7 decembrie 2010. La momentul respectiv, Radu Moraru şi echipa lui de la emisiunea "Naşul" au fost cei care au pus în funcţiune postul TV, televiziunea fiind lansată pe 10 decembrie 2010. După mai puţin de un an televiziunea a rămas fără angajaţi şi a ajuns să difuzeze doar emisiuni în reluare.

Televiziunea de ştiri a grupului RCS&RDS este "în lucru" de mai multe ori. Compania a făcut câteva achiziţii importante, printre care se numără Luca Niculescu, pentru un talk-show de seară, şi Răzvan Mitroi, pe funcţia de redactor-şef al viitoarei televiziuni.

Sursa foto: Pro Sport

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alin alin
    da gsptv de ce nu se receptioneaza pe dth?,de azi avem H!T MUSIC CHANNEL SI GIGATV PE DTH DIGI.
  • alin alin
    DIGI24 este posibil sa emita de la 1 februarie sau 1 martie, asa ca 10TV dispare din grila ori luna asta 30 sau 31 ianuarie,ori luna viitoare 28-29,oricum nu mai este mult,dupa cum au procedat rcs&rds trimitand cererea catre cna de a redenumi televiziunea 10TV si de ai schimba profilul,probabil 1februarie, asta daca va primi aviz pozitiv.
  • bosu bosu
    lau introdus dar merge foarte rau nu stiu de ce dar merge greu nu ma intereseaza asa mult dar e bine venit dar mrtge greu cu intreruperi
  • bosu bosu
    ba da lau introdus dar trebuie sa i dai scanare depinde de ce ai digital pe cablu la 85canal si analog imediat dupa b1 pe dth nu stiu dat este in grila de simbata trecuta di 14
  • steven steven
    nu ai antena asezata bine.cheama un instalator priceput pentru asa ceva
  • IOAN IOAN
    ...bine ar fi ca noul post digi 24 sa comentese sa aduca..sa comenteze stiri şi din zona foarte putin cunoscută despre SISTEMUL MONDIAL etccc...
    ...vezi aici/http://blog-crestin-ortodox.blogspot.com/
  • geo geo
    am antena digi, tvul bate pina la canalul 93 insa gsptv nu apare...desi nu ma omor dupa postul asta tv...ptr ca digisportul e cel mai bun. aveti aceeasi problema cumva?
    si inca ceva: toate canalele functioneaza ok, numai Antena 1 "cade" noaptea, dupa miezul noptii...semnal slab cica...o fi un sabotaj la mijloc...mai vechile suparari!?
  • geo geo
    credeam ca diginews va emite in locul celor de la 0TV...
  • Alexandru Petras Alexandru Petras
    deci la cate am patit la UPC eu sunt multumit si cu 2-3 canale la tv doar ca sa fiu la RDS (+ internetul de la ei ... desigur)
  • euss euss
    tu nu ai inteles o chestie. sunt unii oameni care vor sa vada GSP tv sau alte programe pe care RDS nu le are sau se prind cu patratele.
    Unii din ei se vor muta la UPC doar pentru RDS-ul are "orgolii". Si uite asa vor pierde clienti.

    Oricum ca si calitate a imaginii UPC-ul bate tot si pe analog si pe digital.
  • mihai mihai
    L-au pus pe o frecventa incat daca nu ai amplificatorul la strasina sau poate chiar nodul optic, nu ai sansa sa il prinzi. Este ultima frecventa pe care se poate emite in CATV
  • sofia sofia
    eu il prind si il prind exact cum as vrea sa il prind prin comportamentul lui felix fata de rcs neplatind jumatate parte din liga 1
    in rcs digital se vede cu patratele iar in rcs analog se vede in extra
    si nu-i mai luati atata apararea la antene ca isi merita tratarea
  • mrs mrs
    In Bucuresti e introdus in extra, canal 57. Nici eu nu-l prind pe analogic. In schimb, il poti receptiona pe digital.
  • mariana mariana
    eu nu am gsp in grila ce sa fac? sunt din brasov
  • Alex.D Alex.D
    @Gina->mai cauta-l o data.L-au pus in grila.Eu unul il prind.

Trimite un comentariu

sus