Skip to main content

Discovery, la primul serial filmat în România

 

Compania Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu şi Africa) va lansa, în aprilie, Poliţişti de elită, o producţie despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia.

Publicitate

Programul prezintă cele trei echipaje de poliţie în misiuni speciale de luptă împotriva criminalităţii şi va fi difuzat, începând cu luna aprilie, în 105 ţări din regiunea CEEMEA. În România, documentarul va fi difuzat din 18 aprilie.

Filmările din România au fost realizate cu ajutorul parteneriatului dintre Discovery Networks şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, împreună cu Poliţia Română şi Poliţia de Frontieră Română. Echipele noastre de filmare au avut acces fără precedent în culisele unor misiuni speciale, prin urmare telespectatorii vor putea fi martorii unor intervenţii deosebite”, a spus Ada Roseti, Channel Director pentru Europa de Sud-Est.

Fiecare episod dintre cele şase incluse în această serie urmăreşte ofiţeri de poliţie din diverse echipaje (Furturi, Omucideri, Crimă Organizată, Supervizarea Bandelor, Droguri, Trafic Uman şi Unităţi Antitero), care abordează multiple cazuri, în locaţii extrem de diferite. Fiecare episod prezintă tacticile folosite de echipele de poliţişti şi abordările specifice pentru fiecare zonă în parte.

Pe lângă misiunile reale de luptă împotriva infracţionalităţii, fiecare episod va arăta modul în care aceste trupe speciale se pregătesc zi de zi: arte marţiale, luptă corp la corp şi tactici speciale de pregătire (urmăriri cu maşini de mare viteză, respingerea unui atac aerian din partea unui elicopter care aterizează pe acoperişul unei clădiri etc).

Documentarul Poliţişti de elită a fost filmat de echipa care a realizat serialul Tehnici esenţiale de supravieţuire, din care fac parte Charlie Smith, producător, şi Simon Reay, cameramanul lui Bear Grylls.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    da sa-i bata daca se tin de hulganisme!Asa ceva nu tine de democratie,ci de anarhie!
  • steven steven
    Aia batuti nu sunt oameni nevinovati.Ce cauta cu lanturi si alte arme albe la ei?
  • alex alex
    Sa faca si despre jandarmii care bat cu salbaticie oameni nevinovati, jurnalisti, femei, copii...Ar fi mai interesant. Indiferent ca e vorba de SPIR, BSIJ "Vlad Tepes" sau alta structura nu incape comparatie cu OMON ( Rusia ) si GROM ( Polonia ).

Trimite un comentariu

sus