Skip to main content

Gabriela Peşeţ pleacă de la Intact la DigiNews

 

ionela nastase- blog După circa 12 ani la Antena 1 şi Antena 3, Gabriela Peşeţ pleacă la televiziunea de ştiri a operatorului de cablu RCS&RDS, care urmează să fie lansată în această primăvară, scrie Ionela Năstase.

Publicitate

În grupul Intact, Gabriela Peşeţ a fost reporter pe Guvern şi a condus secţia Economic.

Anul trecut, au mai fost câţiva jurnalişti care au plecat de la Antene (sau din Intact) pentru DigiNews. Printre aceştia Vali Popescu şi Oana Despa – fosta şefă de la Secţia eveniment a redacţiei de ştiri Antena1 şi Antena3.

Răzvan Mitroi, redactor şef al Digi24, a lucrat ani buni în Intact, ca project manager la Antena 3 şi apoi la Financiarul.

Sursa foto: Ionela Nastase

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kirk douglas kirk douglas
    Fratilor, nu stiu de unde o stiti voi pe Gabi Peset, insa eu o stiu de la inceputurile ei obscure, prin B1 TV. E "praf", pe cuvant de pionier. Sa conduci o sectie economica presupune ca stapanesti toate cunostintele de baza ale domeniului. Nu e cazul, credeti-ma. Cat despre "Dan" care il barfea mai sus pe Romascan, sa afle ca intre acesta din urma si Peste este diferenta ca intre un Porsche si o Volga second hand.
  • Dan Dan
    Din pacate, Gabi nu a avut cu cine sa faca treaba la Antena, cu reporteri ce se credeau Dumnezeu si stiau mai putina economie decat Gigel de la coltul strazii. Daca erau asa buni cand au plecat, Romascan ar fi incercat sa=i tina pe toti acestia, insa nu s-a intamplat asa. Am cunoscut-o cand era reporter acreditat la Transporturi si facea o treaba buna. Daca Gabi a distrus sectia de economic, Romascan a distrus toata echipa Antenei, echipa din care faceau parte nume mari precum Moise Guran si altii nu reporteri de care nu a auzit nici dracu.
  • Roberta Ema Roberta Ema
    Ai dreptate domnule ! Limba romana este in pom ! sau pe pom ? Nici nu mai conteaza atata timp cat sunt oameni precum aceasta Gabi - mega super giga extra reporterul Antenei. O stiu de pe teren, facea stand-up-urile de o gramada de ori. Nu ii ieseau din prima niciodata. Iar in direct nu imi transmitea nimic discursul ei. Dar sa nu fim chiar asa de rai. Mai sunt zeci de reporteri care nu au ce cauta la TV. Bafta ori ce ar face, sa o tina Doamne Doamne pe linia de plutire,
  • seriosu seriosu
    "Pe telefon" sau "reporter pe guvern" sunt gresite!!!
    Corect este "prin telefon" sau "la telefon" dupa caz si "reporter la guvern".

    Fratilor,dati cu matura prin limba ce-o vorbiti!

    Am remarcat cum diverse posturi de televiziune sau de radio folosesc "formula magica": pe telefon! Invitatul sa se dea jos odata de pe telefon!
    L-am vazut si auzit acum cateva zile pe Marele CRBL(mama, cat de hidos arata acest om): "...pe telefon". Ce dracu au toti? La Realitatea TV este lege sa spui "pe telefon".
  • Dragos Dragos
    Foarte multi au plecat la Digi, chiar sunt curios cum se va lansa si cum se va mentine :)
  • Bogdan Bogdan
    Cei mai buni reporteri de economic au plecat din Antena din cauza acestei Gabriele. Din fericire pentru ei Dumnezeu i-a dus acolo unde meritau - mai sus decat in Antena 3. Acum sunt la TVR: Andreea Gheorghe, Elena Craciun, Simona Popa. La DIGI TV RDS RCS sunt Malina Gont si Sergiu Voicu. Iar directorul unei reviste dedicate nauticii este Ilinca Teodoriu.
  • Delatara Delatara
    Astia de la Digi fac reclama mascata la postul lor. O data la cateva luni postul Digi, care desi nu exista ne informeaza, ca Gigilica s-a mutat la Digi, ca Marinel s-a mutat la Digi, etc. De un an promit ca se lanseaza si nu au facut-o. Totusi, daca acestia nu emit inca de ce ii mai angajeaza? Daca televiziunea nu exista fizic, inseamna ca nu exista publicitate asociata cu postul in cauza, deci nu exista finantare. Din ce bani or fi ei platiti?
  • Florin Buzea Florin Buzea
    Gabriela Peset este o scorpie ! A fost sefa sectiei economic la Antena un an si un pic si in perioada asta a avut grija sa isi sape toti colegii si rand pe rand sa ii faca sa plece. Pare o femeie de treaba dar cei care au lucrat acolo stiu foarte bine ca e o vipera. A fost data afara acum de la Antena, nu a plecat de buna voie. A fost data afara pentru ca a distrus o sectie intreaga - au plecat vreo 8 - 9 oameni foarte buni - reporteri foarte buni de economic. Cine mai stie cate ceva despre acesta Peset, mai scrieti si voi, ca sa stie DigiNews ce super achizitie a facut. A salvat un monstru !
  • Andrei Andrei
    Nu am nimic impotriva unei televiziuni de stiri in plus, pana la urma de asta avem telecomanda la indemana..dar sincer, despre lansarea astora am auzit atat de mult incat incep sa nu-i mai dau importanta...ce e prea mult strica...nu o sa ne mai pese atunci cand apare...dar nu m-ar mira ca sa-i inlocuiasca in grila pe cei de la A3...asa au facut cu Romania TV, au pus-o in locul A2...altfel nu aveau de unde sa stie lumea ca a aparut in grila pe analog...unde RDS-ul are inca f. multi clienti.
  • Catalin Catalin
    Pai se tot lanseaza de vreun an diginews, cea mai buna lansare ar fi aia de a nu se mai lansa, ca ii plin audiovizualul romanesc de basism si de televiziuni de stiri din ce in ce mai proaste exceptand ANTENA3. EU LE UREZ ASTORA DE LA BASENEWS SAU DIGINEWS SAU CEL MAI CORECT FALIMENTNEWS, SA EMITA CAND O SA CREASCA BOC.
  • fsgn d fsgn d
    nici nu stiam ca peset mai era la antena 3// nu am mai vazut-o de mai bine de 2 ani la teveu...
  • DjSteve DjSteve
    Se anunta un proiect interesant acesta cu Digi24. Sa speram ca o sa fie ceva de durata, nu doar 1 an de zile si pe urma faliment si desfintare ca 10tv.

Trimite un comentariu

sus