Skip to main content

Mihaela Rădulescu, de la GMP la Brandient

 

Mihaela Rădulescu a fost numită Senior Brand Consultant la agenţia Brandient, funcţie ce va presupun supervizarea activităţilor de conceptualizare de brand, retorica de brand, precum şi cele care ţin de managementul proiectelor clienţilor companiei.

Publicitate

Mihaela Rădulescu vine de la GMP şi lucrează de peste 13 ani în publicitate. Agenţiile la care a lucrat, în continuare:

Mihaela Rădulescu s-a alăturat Brandient având o experienţă de peste 13 ani în domeniul advertising-ului. Ea a mai lucrat în agenţii precum DDB, Mercury, GMP unde a ocupat pozitia de Client Service Director, fiind implicată în coordonarea unor proiecte locale şi internaţionale pentru clienţi precum Unilever, Coca-Cola, Henkel, SAB Miller, Nestle, P&G, L’Oreal, Peugeot, eMag etc.

Mihaela vede branding-ul ca pe un instrument modern de construcţie a comunităţilor prin reputaţie şi autenticitate. Are o educaţie remarcabilă, are instinct bun şi talent la scris, şi sunt încrezătoare că maturitatea ei profesională va inspira designerii noştri şi clienţii deopotrivă”, a declarat Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient.

Mihaela Rădulescu a absolvit Facultatea de Filosofie în cadrul Universităţii Bucureşti, a urmat un Master în Filosofia Culturii în cadrul aceleiaşi facultăţi şi un Master în Ştiinţele Comunicării in cadrul Facultăţii de Jurnalism.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jimmy L Jimmy L
    Am lucrat cu ea la DDB. Nu e geniu, nici slaba profesional. O individa stearsa, de la care n-ai ce invata. Ca sefa e ok, nu-ti mananca nervii. Ma mira ca reuseste mereu sa fie in top, dar la cat e Romania de plina de incompetenti nu-i bai!
  • publicitar publicitar
    Inca o incompetenta descurcareata care pacaleste industria. Succesuri!
  • Dan Dan
    in sfrisit una pe care o cheama M R si nu e parapanta

Trimite un comentariu

sus