Skip to main content

TVR a scos de la măsurat TVR 3 şi TVR Cultural. Economia: sub 5.000 de euro

 

Două posturi ale Televiziunii Publice nu vor mai avea audienţa măsurată începând din luna ianuarie. Este vorba de TVR Cultural şi TVR 3.

Publicitate

TVR a cerut ca aceste două canale să nu mai fie măsurate. Informaţia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de Costin Juncu, director executiv al Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor.

Ce economie face TVR, în continuare:

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, TVR plătea lunar, pentru măsurarea audienţei celor două posturi, sub 5.000 de euro (aproximativ 2.400-2.500 de euro pentru fiecare canal).

Singurele posturi publice cu audienţa măsurată sunt TVR 1 şi TVR 2.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi C Cristi C
    Mda, asta pare a fi o presiune din partea TVR. Si-au exprimat nemultumirea pe 10 ian cum ca noile audiente de la Kantar au scazut mult canalul TVR1 cu 40% (si deci TVR pierde bani din publicitate), l-au crescut putin pe TVR2 si au crescut mult Kanal D cu 20%. Nu stiu ce sa zic. Eu vad TVR (in total, orice canal) mai putin de 3-4 ore / saptamana. Iar celelalte combinate fac 35-40 ore de TV pe saptamana.
  • aidan aidan
    inteleg ca plateau pentru masuratori cat 2 salarii de ale rodicai culcer
  • aidan aidan
    tvr cultural este, pe bune, un canal deosebit.chiar de cultura,ce daca nu face bani? nicolae iorga spunea:copilul datoreaza parintilor nu viata ci EDUCATIA!mai bine dispare trvinfo,o clica adusa de culcer si lazescu cu scopul PRECIS de a face apologia puterii!dar in romania politica de sant este deasupra culturii si calitatii.groaznic!
  • rmc info rmc info
    In afara de reducerea personalului, TVR ar trebui sa mai reducă si dintre canalele prin care emite.

    Dacă ne uitam bine in programul lor din TVR1 si TVR2 ar putea sa se facă un singur canal, in HD, care sa păstreze cele mai bune emisiuni ale celor doua.

    La fel si cu TVR3, TVR HD si TVR Cultural. Din trei sa ramana numai unul cu emisiuni preponderent educative si culturale. In HD.
  • rufus rufus
    Si nu o sa se mai difuzeze reclame pe aceste doua posturi? Cat va insemna pierderea asta pentru TVR, poate ar trebui sa stim cat s-a incasat din reclame anul trecut pe posturile astea!! Ar trebui sa fie informatii publice, sa le raporteze la parlament TVR-ul!
    Atunci sa le scoata pe toate si sa nu mai dea publicitate, ca si asa primesc destul bani de la cetateni!
  • Pavel Pavel
    La ce audienţe are TVR 3 nu ştiu ce puteau măsura. Păcat de TVR Cultural că nu e condus şi nu e promovat pe măsură. Românul poate fi educat prin TVR Cultural.
  • fix fix
    mai bine scoteau tvr 3 de la difuzat...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    TVR 3 și TVR Cultural. Era o mică greșeală. Scuze.
  • neclar neclar
    nu e clar - in titlu scrie de tvr info - mai jos de tvr 3 si tvr cultural. Pana la urma cum si cine?
    TVR info, din cate se stie, nici nu era masurat.

Trimite un comentariu

sus